Immo HomeAvis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Agence immobilière

Écrit par l'entreprise

Zoek je een correcte en betrouwbare makelaar in de regio Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij Immo-Home op het juiste adres. Wij combineren een jarenlange ervaring in de financiële- en vastgoedsector en in de fotografie / vastgoedstyling. Wij nemen doorheen het verkoopproces, van dag één tot het verlijden van de notariële akte, uw zorgen en bijhorende stress over. Ook begeleiden we u graag bij de aankoop van uw droompand in Spanje en Tenerife.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Een aanrader

Het is altijd fijn om samen te werken met Kurt en/of Isabelle. Een aanrader!

8 mai 2026

Réponse de Immo Home

Dank je wel Ludwine!!!! is wederzijds

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij wilden een huis bezoeken maar…

Wij wilden een huis bezoeken maar kunnen niet op de bezoekdag. Wanneer ik een mailtje stuur naar het immo kantoor of een andere dag mogelijk is krijg ik een kort bot antwoord terug: nee niet mogelijk. Excuses! . Hopelijk weten de mensen die het pand verkopen dat het immo kantoor alvast zelf niet de intentie toont voor een hercontactname stel dat het pand niet zou verkocht zijn op de bezoekdag.

17 mai 2025

Super makelaarskantoor!!

Correct vriendelijk,voor alles een oplossing,veel begrip en soepelheid,komt zeker zijn afspraken na,kortom een aanrader om mee te werken!!

20 janvier 2025

Een goede dienstverlening

Een goede dienstverlening. De woning werd snel verkocht. Er is een professionele aanpak!

2 novembre 2024

Réponse de Immo Home

Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie samenwerking!

Noté 5 sur 5 étoiles

In een mum van tijd verkocht

Op den bots wouden we heel graag verhuizen en zochten daarom een makelaar die in een mum van tijd ons huis kon verkopen. Na de nodige rondvraag gedaan te hebben, kwamen we terecht bij Tommy Vlaeminck van Immo-home.

Vanaf dag 1 werden we met raad en daad bijgestaan in deze toch wel belangrijke stap. Onze vele vragen werden vlot beantwoord en onze zorgen werden zo weggenomen na de gezellige verduidelijkende babbels.

We hoopten dat ons huis snel verkocht zou worden, maar hadden nooit durven dromen dat dit op de eerste verkoopdag zou gebeuren en dat na nog geen 2u. Te zot voor woorden, maar toch waargebeurd dankzij de goede rondleidingen van Tommy + Larissa en de uitmuntende foto’s van Geert.

Al hoop ik ten zeerste in de toekomst niet meer te hoeven verhuizen, maar mocht het toch zo zijn, weet ik waar aan te kloppen!

Immo-Home dikke merci en in het bijzonder dank u wel Tommy!

28 décembre 2024

Réponse de Immo Home

Nicolas, dikke merci voor deze mooie appreciatie!!!!

Een goeie team

Een goeie team ,denken mee met de klant, staan altijd open voor de klant en denken ook vooruit

10 décembre 2024

Réponse de Immo Home

Dikke merci Luc voor het vertrouwen!!

Noté 4 sur 5 étoiles

ImmoHome = top makelaar

Wij contacteerden ImmoHome in eerste instantie voor een schatting van onze woning. We kregen een eerlijk, goed opgebouwd schattingsverslag en meteen al tips en advies voor een mogelijke verkoop. Daarom kozen we ook voor hen als makelaar bij onze verkoop en dan kregen wij het volgende ook bevestigd: ImmoHome is een top verkoopbureau met zeer vriendelijke, bekwame mensen die weten van aanpakken! Er werd heel snel ingespeeld op onze vragen en opmerkingen en we kregen de kans onze eigen inbreng ook toe te voegen aan het hele verkoopverhaal. Op deze manier slaagden zij erin onze woning op een zeer korte tijd te verkopen!

2 novembre 2024

Réponse de Immo Home

Dank je wel voor de appreciatie!!! Was een fijne samenwerking!

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionele toppers met een hart !

De mensen van Immo Home zijn zeer toegankelijk, luisteren naar je en vertrekken vanuit een realistische waardebepaling van uw woning.
De service is uiterst snel, zowel voor als na verkoop !
Als ik terug een huis zou verkopen, zou ik dit zeker via hen doen !

19 décembre 2024

Réponse de Immo Home

Els héél fijn om te horen!! Dank !!

Noté 5 sur 5 étoiles

Immo Home gaat echt een stapje verder…

Immo Home gaat echt een stapje verder bij de verkoop van je woning. Advies op maat, fantastische foto's en video's (inbegrepen in het pakket) en een aanpak op maat! Dikke aanrader!

1 octobre 2024

Réponse de Immo Home

Leuk om te lezen. Steeds inderdaad go the extra mile!

Immo home toppers

Zoek je een makelaar twijfel niet bij Immo home zijn het toppers.
Verkocht op de eerst bezoekdag, correcte vooropgestelde prijs, service en kwaliteit gegarandeerd.

30 novembre 2024

Réponse de Immo Home

was inderdaad een héél fijne EN snelle samenwerking!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus