Customer Service is helpful. I got a wrong item but they replaced it for me as soon as possible. The item is also authentic. Slight difference in packaging pero legit promise.
I've finally found my Givenchy Tartine et Chocolat Ptisenbon only at this store. I'm definitely order again. Thank you.
So disappointed..I have waited one month for my order and then I will received different scent?I ordered Coconut vanilla perfume and then they gave me Pure Seduction lotion. I definitely not to or... Voir plus
Sorry but I am very disappointed with your product. I bought clinique happy for men but it is not authentic. The smell is off, the serial numbers do not match, the sprayer is not color orange as it sh... Voir plus
The largest perfume store in the Philippines. Home of imported authentic brand name designer fragrances, beauty products imported from Korea and Japan!
515 Shaw Blvd, 1555, Mandaluyong City, Philippines
Thanks for this great find. It's my first time buying here. Item is well packaged. I recommend. Salamat

Réponse de Imported Perfumes & Beauty Store
I'm sorry but kinda disappointed of my perfumes purchase from your shop, lanvin eclat and le labo discovery for my personal opinion are not authentic. Lanvin lasts only for hour while le labo lasts only for seconds or minutes.

Réponse de Imported Perfumes & Beauty Store