If you are looking for a great protein experience you need to try POW. Good quality, amazing taste, gorgeous and empowering women behind it all. Go for it 🫶! (My favorite is the lemon and coffee flav... Voir plus
Som allergisk mot mjölkprotein är det svårt att hitta bra proteintillskott och därför blev jag superglad över den veganska chokladen och biffproteinet. Båda är verkligen toppen, -goda, fräscha... Voir plus
Grymma smaker! Kul med någon som jobbat hårt på att ta fram smaker som inte bara är supersöta och sliskiga! Allt jag köpte blanda bra och smakade riktigt gott, missa inte clear whey pink grape. Snab... Voir plus
Har testat citron cleary whey och - wow! Denna var SÅ god och fräsch. Jag är väldigt imponerad över produkten och Pow som helhet, känner redan att jag vill testa allt som de har och kommer ta fram! Ka... Voir plus
- Boutique de produits de nutrition sportive
- Distributeur de boissons
- Grossiste en accessoires de sport
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
POW – Protein för vanliga människor. Tillverkat i Sverige. Vi startade POW för att vi tröttnade på proteinpulver som smakade godisbutik – eller damm. Så vi gjorde det själva. POW Protein finns som vassle, kasein, clear whey, veganskt och biffprotein. Goda smaker, tryggt innehåll och inga konstigheter. För dig som vill få i dig mer protein – oavsett om målet är en starkare kropp, bättre återhämtning eller bara att hålla ihop vardagen. POW Kreatin är smaklöst, rent och beprövat. Inget krångel. Bara lite mer tryck där det behövs. Tydliga ingredienser. Ärlig kommunikation. Resultat före hype. Starkare. Punkt. /Jenny & Sofie POW AB 559550-7830
Östra Banvägen 1D, 18452, Österskär, Suède
- Hej@impow.se
- impow.se
If you are looking for a great protein…
If you are looking for a great protein experience you need to try POW. Good quality, amazing taste, gorgeous and empowering women behind it all. Go for it 🫶! (My favorite is the lemon and coffee flavor).
Fantastiskt gott proteinpulver och…
Fantastiskt gott proteinpulver och snabba leveranser!
Snabb leverans och riktigt bra produkt
Snabb leverans och riktigt bra produkt!
Stort plus för all inspiration runt recept!
Super!
Köpte Whey Clear Citron, supergod, ingen konstig konsistens, ingen bismak. Underbar med is i!

Godaste proteiner jag testat
Godaste proteiner jag testat! clear whey rosa grape är min absoluta favorit 😻

Besatt av kasein vanilj
Besatt av kasein vanilj! Har det i både gröten och som topping på olika bowls. Älskar även deras clear whey och längtar efter varje shake 🤩❤️

Bästa Clear whey proteinet
Har blivit beroende av Clear whey med Grapefruktsmak, så nu är jag här och beställer igen. 😊

Réponse de POW AB
Snygg förpackning och som en fluffig dröm!
Snygg förpackning och vanilj kasein proteinet blir som en fluffig dröm! Lika god att blanda ut i smoothie som med vatten.

Réponse de POW AB
Som allergisk mot mjölkprotein är det…
Båda är verkligen toppen, -goda, fräscha och lättdruckna, funkar jättebra direkt efter träning, men lika bra i mellanmål och blandade i frukostgröten!
Dessutom kul att supporta ett litet modigt och ambitiöst startup-bolag med blicken riktad mot stjärnorna!

Älskar kaffevasslet
Älskar kaffevasslet! Lagom sött, tydlig smak och dessutom i snygg förpackning som man blir glad av. Klart rekomenderat till alla muskel- och kaffelovers.

Grymma smaker!
Grymma smaker!
Snabba leveranser

Réponse de POW AB
Testat ingen smak-protein so far
Testat ingen smak-protein so far. Och jag vill aldrig köpa från någon annan! Landar så fint i magen - heja Pow!!!

Fantastic flavors
Fantastic flavors, best protein ever to make protein fluff from - amazing consistency. Quick and good shipping. 5🌟’s all around

Riktigt gott proteinpulver
Riktigt gott proteinpulver, löser sig gott med naturliga smaker

Fantastiska smaker
Fantastiska smaker. Har tidigare ätit Tyngre och Bulk men POW smakar mycket bättre. Kommer aldrig välja något annat 🥳.