Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg Avis 26

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Marc er en af det bedste behandler, jeg har mødt. Han er dygtig, indlevende og man får hurtigt tillid til ham. Marc har en oprigtig interesse i én og at han ved, hvad han laver og taler om. Jeg give... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Marc har hjulpet mig til at få ro på mit nervesystem, der var overbelastet af en akut stress-reaktion og for mange år med uro, samt gamle traumer. Marc er god til at finde ind til de underliggende pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

BEHANDLING BODY SDS Marc kan noget usædvanligt. Der er altid ro, tillid og tryghed til at kunne give slip i Marc proffesionelle hænder og behandling, og som hjælper en til at finde ind til det,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Praticien de médecine alternative
  2. Clinique du sommeil
  3. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

Body-sds behandling i hjertet af Svendborg. Jeg har som behandler fokus på mindfulness og psykisk, fysisk og mental sundhed og jeg er sympatisk, lyttende og undersøgende. Mit helt store fokus ligger på stresshåndtering og søvnudfordringer. Hvor jeg dykker ned i det autonome nervesystem og lære det at regulere sig selv igen. Det er som behandler vigtigt for mig, at du er i centrum og føler dig tryg. Hos mig vil du komme ind i et lokale hvor der er rart at være og plads til alle. Hvis hverdagen virker lidt uoverskuelig, tager jeg glædeligt imod dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Første gang

Første gang, var lidt spændt på, hvad jeg gik ind til.
Det var en god oplevels, og ser frem til næst behandling.

3 décembre 2021

Hej Maria
Jeg er glad for at din oplevelse var god :)

Det virker!

Det virker! Mine bedste anbefalinger går til Marc, som jeg kommer hos, når jeg mærker, at min krop er overbelastet af fortid, der har sat sig fast eller når min krop reagerer på nutidsstress eller når fremtidsbekymringer skaber uro i kroppen. Nogle gange tager jeg bare 1 behandling andre gange 2 i løbet af et par uger men jeg vil gerne anbefale at starte op med 5 gange behandling fordelt over 2-3 måneder, som jeg selv gjorde. På den måde fik jeg behandlingen ind under huden for alvor - oplever jeg. I Marcs selskab føler jeg mig i trygge hænder. Han skaber en afslappende stemning i et professionelt rum. Det virker. Prøv det!

27 novembre 2021

Hej Charlotte
Tak for din flotte anmeldelse - den er jeg super glad for. Det jeg lever og ånder for er at hjælpe andre mennesker, så når jeg kan se den udvikling du har været igennem, bliver jeg rigtig glad 🙏🏻

Endnu en gang tak, og rigtig god weekend.

Marc Folmand
Dit Indre Rum Kropsterapi

Overraskende god oplevelse

Overraskende god oplevelse. Kan anbefales

25 novembre 2021

Hej Marianne
Jeg er glad for at du havde en god oplevelse 😊

Dit Indre Rum Kropsterapi

Kompetent og empatisk

Marc er en meget engageret behandler, som med sin varme, empati og sine kyndige hænder er med til at give mig ro i krop og sind i en ellers hektisk hverdag. Kan virkelig anbefales.

13 avril 2021

Hej Vinoth

Tusinde tak for din flotte anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Marc er en dygtig og engageret…

Marc er en dygtig og engageret behandler med en fantastisk evne til at få sine klienter til føle sig tilpas og hørt.

Man kan mærke han brænder for sit fag og leverer altid et godt produkt, tilpasset sine klienters behov. Jeg har brugt Marc over flere måneder og kommer absolut igen 💪

7 avril 2021

Réponse de Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg

Tak for den meget flotte anmeldelse!
Jeg var glad for at kunne hjælpe 😊

Mænd har også brug for Body SDS

Mænd har også brug for Body SDS behandling
Som mand er det typisk "forkert" at vise følelser.

Jeg må erkende at det er et stort tabu for mænd at vise følelser. Hos Marc kommer du ind i et trygt rum, hvor han formår at vise det er okay at græde og vise sine følelser. Marc finder frem til de små ting som har sat sig i kroppen, som man har skubbet væk, men kroppen glemmer ikke før du får bearbejdet det den gemmer på.

Vi gemmer på flere ting end vi tror, om du er mand, kvinde eller noget helt tredje, så skal man prøve Body SDS.

2 janvier 2021

Hej Jesper
Du har fuldstænding ret, at mænd også har behov for behandling.
Jeg er meget glad for dine flotte ord.. TAK!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus