İngiltere Limited Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

İngiltere Limited provided good service overall. They addressed my needs efficiently and at a reasonable price. Communication was smooth, and they fulfilled what was promised in the package. Although... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

İngiltere Limited, şirketimin kurulmasında en başından en sonuna kadar yanımda oldu, her evrağımı zamanında yükleyip, her portalımı zamanında açtılar. Tereddüt etmeden kendileri ile çalışabilirsiniz.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gözüm arkada kalmadı... İlk günden itibaren kibarca tüm sorularımı cevapladılar ve ağrılı bir süreci benim için en kolay hale getirdiler. Başta güvenmekte sorun yaşamış bu sebeple parayı sonradan a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Registre d'entreprise
  2. Agence de consultants commerciaux et informatiques

Écrit par l'entreprise

Şirketinizi dijitalleştirin, tüm dünya ile hemen ticarete başlayın. 24 saat içinde Londra'da bir sanal ofisiniz olsun ve Birleşik Krallık tarafından tescilli resmi Limited şirketiniz ile tüm para birimlerinde ödeme almaya başlayın.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(53)

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

İşini bilen, yol gösterici ve güvenilir bir işletme...

İşini bilen, yol gösterici ve güvenilir bir işletme. Şirket kurulum talebimi hızlı bir şekilde işleme aldılar ve 48 saat içinde teslim ettiler. Gösterdikleri ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.

26 mai 2021

Merhaba,

İngiltere Limited'i tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Umarız yeni şirketiniz size bol kazançlar getirir. Herhangi bir bilgi ya da istek için internet sitemiz üzerinden bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.

Noté 5 sur 5 étoiles

As a Turkish citizen residing in…

As a Turkish citizen residing in Canada, I was quite satisfied with the services given by Ingiltere Limited. My company was incorporated within 2 days and the process was straightforward. Thanks a bunch!

23 mai 2021

Hi there,

Thanks for your kind comment. Should you seek further information or help, please do not hesitate to contact us on our website.

Kind regards,

Ingiltere Limited.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uzun zamandır İngiltere’de şirket…

Uzun zamandır İngiltere’de şirket kurmak için aracı bir firma arayışı içindeydim. Türkçe hizmet veren firmalar genelde 3 bin ila 5 bin Türk Lirası arasında fiyat verdiler. O sırada İngiltere Limited’in Google reklamını gördüm ve inceledim. Hem tüm süreci internet sitelerinde net bir şekilde paylaşmaları hem de 999 Türk Lirası gibi uygun bir fiyata kurulum hizmeti vermeleri kendilerini tercih etme sebebim oldu. Tüm süreçten memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

21 mai 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Verilen şirket kurulum süresinden daha…

Verilen şirket kurulum süresinden daha erken şirketim kuruldu ve evraklarım teslim edildi. Sorunsuz bir şekilde bu süreci yürüttüğünüz için teşekkürler.

Noté 5 sur 5 étoiles

İngiltere’de şirket kurulumu ve…

İngiltere’de şirket kurulumu ve yönetimi konusunda hizmet veren bir şirket. Kendileri ile hem şirket kurulumu hem de VAT numarası başvurusunda çalıştık ve memnun kaldık.

Başarılı bir şirket

Başarılı bir şirket. Tüm taleplerimizi belirttikleri sürede yerine gerirdiler. Teşekkürler...

Noté 5 sur 5 étoiles

Güvenilir, hızlı ve sorunsuz...

Güvenilir, hızlı ve sorunsuz. İngiltere Limited sadece şirket kurulumu yapıp kenara çekilen bir firma değil, aynı zamanda şirket yönetimi konusunda da her zaman destek veren, işini hakkı ile yapan bir firma. Her şey için çok teşekkürler!

17 mai 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

İngiltere'de şirket kurmak isteyenler…

İngiltere'de şirket kurmak isteyenler için tavsiye ederim. Tüm isteklerimizi tamamladılar, gerçekten de başarılı bir firma, çok teşekkür ederiz hizmetiniz için.

15 mai 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Birleşik Krallık'ta limited şirket…

Birleşik Krallık'ta limited şirket kurmak için güvenilir bir adres. Kimlik ve adres doğrulaması yaptıktan sonra 2 gün içinde şirketimi kurup teslim ettiler. Bu sür zarfında her aşamada yaptıkları bilgilendirmeler ile gerçekten güven aşıladılar. İlk başta acabalarım olsa da, daha sonra bu işi hakkı ile yaptıklarına şahit oldum. Şirket kurulumu için İngiltere limitedi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

12 mai 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Dijital ürün satan küçük çaplı bir…

Dijital ürün satan küçük çaplı bir e-ticaret sitem var ve müsteilerim ağırlıklı olarak Avrupa ve Amerika'dan. Türkiye'de şirket kurmak hem ayrı bir külfet hem de küçük isletmeler için vergilendirme çok ağır gerçekte. İngilterede yıllık cirosu bir milyon TL altında olan işletmelerin katma değer vergisinden muaf olması çok cazip geldi. İngiltere limited uzerinden kurulum islemini başlattım. Kimlik doğrulamasindan sonra 2 gün içinde şirketim kuruldu ve tüm kurulum evrakları teslim edildi. Ardından kurulum paketine dahil olan ve taahhüt edilen banka hesabı sanal pos gibi kurulumlar da gerçekleşti. Gerçekten bu kadar basit ve hızlı bir şirket kurulumu beklemiyordum. Tüm bu süreçte yardımcı olan ve tüm aşamalarda tatmin edici bir şekilde bilgilendirme yapan İngiltere limited ekibine teşekkür ediyorum...

11 mai 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

İşini dürüst yapan bir firma!

Uzun zamandır İngiltere'de bir şirket kurmayı planlıyordum ve bu nedenle çok sık araştırma yaptım. Okuduğum Türkçe kaynaklar ya bir vize şirketine ya da danışmanlık firmalarına aitti. Hepsi İngiltere'ye gitmeden ya da İngiltere vatandaşı olmadan internet üzerinden şirket kurulamayacağını söylediler. Hatta vize şirketleri İngiltere için çalışma vizesi başvurusu altında ücret bile talep ettiler. Ta ki İngiltere Limited'i bulana kadar. Kafamda doğru gibi lanse edilen yanlışlar olduğu için ilk başta tereddüt ettim. Ancak hem e-posta hem de whatsapp üzerinden destek ekibi hiç usanmadan tüm sorularıma yanıt verdi. Hem de şeffaf bir şekilde davranarak İngiltere'de bir limited şirketin avantajlarını ve dezavantajlarını, şirket yönetim süreci, vergilendirme gibi pek çok konudaki bilgiyi esirgemedi. Düşük kurulum paketini satın alarak kaybedecek en fazla bin liram var, o da giderse gitsin diyerek kurulum işlemini başlattım. 3 gün içinde hem şirketim kuruldu, hem de wise, stripe ve paypal hesaplarım ücretsiz kurularak teslim edildi. Demek oluyor ki Türkiye'de bulunmasalar bile işini layıkı ile yapan, kandırmadan, yanıltmadan taahhüt ettiklerini gerçekleştiren Türkler de varmış dedim sonunda. Kısacası İngiltere'de şirket kurmak isteyen herkese gönül rahatlığı ile İngiltere Limitedi öneririm. Ben oldukça memnun kaldım. Bu süreçte dürüst hizmet verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum...

Gerçekten profesyonel bir ekip

Gerçekten profesyonel bir ekip. İşlemleri aynen vadettikleri şekilde gerçekleştirdiler. Yurt dışında şirket kurulumu konusunda en profesyonel ekip diyebilirim. Hem yazılım alt yapısı oldukça profesyonel hem de ulaşılabilirlikleri ve çözümleri gerçekten takdire şayan.

Hızlı ve güvenilir!

Türkiye’deki mevcut şirketimizin Birleşik Krallık’taki uydu ofisi için İngiltere Limited ile çalıştık. Başvuru sürecinden, kurulumun tamamlanmasına ve kurulum sonrasındaki desteklerine kadar her zaman nazik ve anlayışlı ekibi ile yardımcı oldular. Şirket yönetimi ve vergilendirme ile ilgili de oldukça bilgili olduklarını gösterdiler. Birleşik Krallık’ta limited şirket kurmak ve bu süreçte tamamen Türkçe destek almak isteyen herkese İngiltere Limited’i öneririz.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus