Har handlat - och även skickat in kläder - till Inimini flera gr och alltid varit så nöjd! Det kommer hem fint paketerat och ihopvikt, och det i princip nytt ut! Och detta för ett betydligt lägre pris... Voir plus
Alltid jättefina kläder och skor. Deras beskrivningar stämmer alltid. Ser ut som nytt oftast fast att det är secondhand. För en helt annan peng än om man skulle handlat nyproducerat. Är jättenöjd verk... Voir plus
Roliga kläder på hemsidan. Gjorde beställning på tre plagg varav ett inte stämde överens med storlek på lappen. Men Inimini svarade otroligt snabbt på mitt mail, återbetalade pengarna och bad om ursäk... Voir plus
Jag började handla på Inimimi för tre år sen, till mitt första barn, och har ständigt återkommit. Jag uppskattar att utbudet inte känns överväldigande, vilket dels uppnås genom att man kan bläddra gen... Voir plus
Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!
Sallerupsvägen 140c, 21228, Malmö, Suède
- 0735141373
- hej@minikit.se
- inimini.se
Det va enkelt
Det va enkelt, fina saker, billigt och väldigt snabbt. Kommer helt klart använda igen. 😊
Nöjd med allt
Kläderna var i det skick som det stod på hemsidan och var även fräscha. Fint inslagna också! Jag är nöjd med allt.
Fina plagg och snabb leverans!!
Handla second hand smidigt!
Jättefina produkter och snabb leverans! Tacksamt för blivande föräldrar med ett kläd-kit inför bebis ankomst och perfekt att kunna hitta lite fina second-hand kläder till vettiga priser!
Återkommande kund
Väldigt smidigt sätt att köpa kläder hållbart till min son. Snabba leveranser och väldigt fint kundbemötande. Har köpt en hel del kläder och alla plagg har varit i fint skick. Kommer definitivt fortsätta handla barnkläder hos er!
De är väldigt måna om sina kunder
De är väldigt måna om sina kunder, jag fick pengarna tillbaka direkt när jag upptäckte en fläck på plagget efter att jag fått hem det, och jag behövde inte skicka tillbaka plagget utan fick behålla det. Svarar snabbt på mail och är trevliga och proffsiga.
Riktigt bra företag
Jättefina kläder och bra förpackat.
När dom inte kunde hitta ett par byxor jag beställde så hittade dom liknande som dom skickade med och drog bort dom från fakturan vilket jag tycker är suverän service.
Perfekta kläder
Perfekta kläder, ren och rätt storlek. Vi tycker om inimini väldigt mycket 👍
Nöjd mamma, nöjd son
Fina och rena kläder, såg ut som på bilderna.
Jag är nöjd över köpet och kommer handla fler gånger
Fin kvalitet samt snabb leverans.
En savoir plus sur les différents types d'avis.