2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

11 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

2,8

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Waya Finance är ett kriminellt företag…

Waya Finance är ett kriminellt företag som titt som tät byter sitt företagsnamn och undgår kontroller från Finansinspektionen. De håller på shady-verksamhet som innebär villkorsändringar och felaktiga kostnader. De driver skuld-ärenden till kronofogden på sådant som redan är betalt 2 månader innan verkställighet.

Anlita absolut inte detta bluff-företag som är ett av de värsta inom finansbranschen. Jag har haft jurist som granskat min upplevelse med Inkassogram/Waya/Fakturagram och alla namn vad de nu heter för att göra det så missvisande som möjligt. Min jurist påpekar att deras verksamhet faller utam graden för oetisk finansverksamhet så förhoppningsvis kan det bli någon ändring annars kommer dem att snart att stängas ned.

De svarar inte på frågor och missköter professionell kontakt. De har inte koll på deras egna villkor och de ändrar gärna villkoren för att ha rätt i deras sak. De ringer från privata nummer och undviker gärna skriftlig kontakt.

Jag råder alla som läser detta att undvika detta bluff-företag.

25 avril 2025
Avis spontané

Det är inte alls logiskt att betala en…

Det är inte alls logiskt att betala en massa avgifter som enligt dem uppkommit för att dem har skickat ut en faktura. Så ska man betala ränta om man avslutar ett ärende som är högre än vad ens vinsten på fakturan var.

25 juin 2024

Aldrig mer Inkassogram /Waya finance & Technology AB

I vår affärsverksamhet brukar vi ibland anlita inkassobolag för att driva in skulder.

Nu är detta första och sista gången vi anlitar Inkassogram/Waya Finance & Technology AB.

Anledningen är

- Dryg kundtjänst

- De påstår att de har skickat ut fakturor fastän de inte gjort det. Det skickas direkt till inkasso där man blir påförd en massa avgifter

- När du loggar in på ditt konto där du har skapat inkassoärendet hittar du inte fakturorna, tydligen finns det en annan portal där du hittar dina fakturor.

Den här portalen får man inte reda på, först när inkassokravet dimper ner i brevlådan får man reda på att den existerar.

Nej tack, finns mycket bättre, trevligare och billigare inkassobolag.

6 mars 2024
Avis spontané

Så fruktansvärt otrevlig människa jag…

Så fruktansvärt otrevlig människa jag pratade med, lyssnade inte alls på mig. Kallar mig för lilla vän i nedlåtande ton. Skickar fakturor från 2021 och påstår att jag fått alla fakturor, jag hade inte fått en enda faktura, plus att Uppsala region var med i en dokumentär där det framgår att mer än hälften av fakturor har försvunnit och inte dykt upp hos den som ska ha dem. Mår verkligen illa över hur dåligt bemött jag blev.

5 juin 2023
Avis spontané

Usel tjänst - rekommenderar andra tjänster

Usel tjänst. Känner mig smått lurad som använt inkassogram för att hantera en obetald faktura till mig, detta då de återkom med restbelopp på några enstaka kronor 5 år senare utan någon förvarning.

Det finns flera bra inkassotjänster där ute. Inkassogram är definitivt inte ett av dem. Undvik för er egen skull.

24 avril 2023