Snelle en nette levering. De volgende dag al geleverd, wat mij bij geen enkele concurrent ooit is gelukt, wat die ook beloven. Top!
Lisez les avis des autres
***UPDATE: blijkbaar is deze site per januari 2021 in handen van een nieuwe Nederlandse eigenaar, waarmee we nog geen ervaring hebben...**** Een Nederlandse site van het Belgische bedrijf inktento... Voir plus
Dit was onze zoveelste bestelling en werd lekker snel afgeleverd. Prima service. Was in het verleden wel eens anders maar met nieuwe eigenaar gaat alles super gemakkelijk en snel.
Kon een net gedane bestelling moeiteloos annuleren. Snel van begrip, snelle actie en heldere communicatie. Verademing om met een 'echt mens' te chatten.:-)
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Inktentonervoordeel.nl is onderdeel van JMDJ Beheer BV. Doordat we rechtstreeks van de fabriek worden beleverd hebben we zowat alle printcartridges en Toners die op onze site staan in voorraad of uiterlijk leverbaar in 48 uur direct vanuit onze centrale magazijnen. Onze site is een verlengstuk van een productiefabriek van Inkt en tonerproducten die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in deze producten. Er zijn diverse voordeelpakketten samengesteld tegen zeer lage prijzen. Kijk eerst bij de pagina Aanbiedingen of uw voordeelpakket er al bijstaat. Alle producten worden nieuw geproduceerd in Europa en voorzien van de originele printchip en 2 jaar garantie. Het zijn dus geen gerecycleerde patronen en toners! U kunt bij ons terecht voor de meeste grote maar ook minder bekende merken. Met Inktentonervoordeel.nl bespaart u op uw inktpatronen en tonercartridges en geniet u van de onweerstaanbare prijzen! Besparingen van wel 40 tot 60%!
Coordonnées de contact
Molenstraat 18A, 2513BK, Den Haag, Pays-Bas
- info@inktentonervoordeel.nl
- inktentonervoordeel.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Snelle en nette levering
Top!
Geen problemen.Goede producten.
Snel en betrouwbaar
Snachts besteld en een vraag gesteld, en meteen de ochtend erna antwoord en confirmatie. Er prettig contact met de verkoper
Prima prijs/kwaliteit en snelle…
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering!
Reeds anderhalf jaar op regelmatige…
Reeds anderhalf jaar op regelmatige basis toners en inktpatronen besteld voor onze diverse bedrijfsprinters van verschillende merken.
Buiten elke kleine uitzonderingen te wijten aan de koerierdiensten altijd keurig en netjes geleverd en de producten waren altijd van uitstekende kwaliteit tegen sterk verminderde prijzen dus heb er al veel financieel voordeel uitgehaald
Product binnen 24 uur in huis
Product binnen 24 uur in huis, geplaatst in mijn Brother printer en kwalitatief goede afdrukken. Prijs/waliteit is prima!
Storing bij vervanging met inktentoner voordeel toner
Nadat ik de zwarte toner van mijn Brother printer door de toner van Inktentonervoordeel vervangen had, liep de printer "vast" en meldde telkens dat er een toner geplaatst moest worden. Ik heb van alles geprobeerd en tenslotte alle toners (ook de nog vrijwel volle) vervangen, maar de storing bleef bestaan. Uiteindelijk heb ik bij een andere leverancier nieuwe toners besteld en die één voor één geplaatst. Pas nadat ik alle toners vervangen had, is de storing verholpen en kon ik weer printen. Dit verklaart de lage score.

Réponse de Inktentonervoordeel
Dinsdag een set originele toners…
Dinsdag een set originele toners besteld en vandaag al in huis. En ook nog eens tegen een keurige prijs.
Wij blijven vaste klant!
Kon een net gedane bestelling…
Gisteren inkt besteld voor mijn printer…
Gisteren inkt besteld voor mijn printer en vanochtend al geleverd met PostNL, zeer tevreden
Slechte zaak!
Op 28 maart een bestelling geplaatst, betaald en tot nu toe niets ontvangen. Wat een zootje daar. Ga me bezinnen op verdere acties om mijn recht te halen.
Op 28 maart cartridges besteld en nog…
Op 28 maart cartridges besteld en nog niks ontvangen.
telefoonnummer is niet te vinden en op mail vragen wordt niet gereageerd.
wel betaald en niks ontvangen, trek zelf je conclusie maar.
Ik heb op 4 februari inkt besteld en…
Ik heb op 4 februari inkt besteld en nooit iets ontvangen, ook geen reactie op het contactformulier, niets.
Leveren? Ho maar!
Update 23-02-'22: na het plaatsen van deze review ontving ik redelijk snel een bevestiging van DPD dat het pakket onderweg was. En inderdaad: vanmiddag werd geleverd.
Op 22 november 2021 een bestelling gedaan, begin december een mail ontvangen dat de levering vertraagd was. In januari meerdere keren geprobeerd via de website en mail contact te krijgen. Ik ontving 24 januari 2022 een mail dat de bestelling op 7 december 2021 verzonden was met DHL, het zou uitgezocht worden en ik zou diezelfde middag nog bericht erover krijgen….u raadt het al.
Toner besteld en nooit geleverd contact…
Toner besteld en nooit geleverd contact is niet mogenlijk,, gewoon van mijn geld af en niks voor terug gekregen. Bestel hier nooit of je moet ven je geld afwillen
Canon ipv Brother toner
Brother toner besteld, Canon toner ontvangen.
Alles geprobeerd, mailen (naar info_inktentonervoordeel.nl), chatten, formulier .. noppes.
€29,50 weg!
Bestelnummer: 51612
Besteldatum: 28-01-2022
Oplichters!
In november 2021 inkt besteld en betaald, drie maanden later nog niets geleverd en ondanks mails en berichten via formulier op de website absolute radiostilte. Telefonisch niet te bereiken. Oplichters dus! Niets kopen!!!!
Wij hebben de verkeerde inktpatronen…
Wij hebben de verkeerde inktpatronen ontvangen. Je kan alleen via de mail contact zoeken en niemand reageert. Ook meerdere keren het formulier online ingevuld. NIIIIIIIIEEEEEEEEEEEET op deze site bestellen. Zijn oplichters. Denk niet dat is goedkoop. Dat wordt duurkoop!!!!!!!
Lekker snel geleverd
L’expérience Trustpilot