1. Service de leasing automobile
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

InnoCar A/S tilbyder alt indenfor mobilitet. Flexleasing, operationel leasing, udlejning, køb og salg af biler samt eget værksted.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

20 avis

Johan Klingert fra Innocar A/S er en…

Johan Klingert fra Innocar A/S er en super skøn fyr, og var hele vejen igennem processen engageret og yderst servicemindet, også selvom han var på vej på ferie, så vil til hver en tid anbefale Innocar til dem af netværket der har brug for en bil - om det er leasing eller køb.

Hos Innocar er service og god betjening taget til det næste niveau. Mange der godt kunne lærer noget af dette!

13 février 2026

Der er styr på det hos Innocar

Der er styr på det hos Innocar. De ansatte er altid meget imødekommende og miljøet i Lillerød er behageligt at være i.
Jeg er specielt glad for samarbejdet med Johan Klingert, som har gjort en ekstra indsats i at sætte sig ind i mine behov, hvor han har fundet det helt rigtige køretøj af flere gange.

2 septembre 2025

Super nem og bekvem leasing

Super nem og bekvem leasingoplevelse. Fra valg af bil til levering og kontrakter og udbedring af en enkelt fejl inden levering! Super service og ingen negative overraskelser. Ydermere er der en kæmpe viden og entusiasme hos Johan, som er både passioneret omkring biler, men også ærlig om hvad specifikke modeller kan og ikke kan, og hvordan det kan strikkes fornuftigt sammen leasingmæssigt! Stor fornøjelse

1 août 2025

Tilfreds

Har for 2. gang leaset bil ved Innocar. Johan Klingert har været yderst kompetent og har ydet fantastisk service og hjælp. Specielt her 2. gang hvor jeg selv finder bilen ved en anden forhandler. På trods af tidspres formår Innocar/ Johan af få papirerne klar. Vil hellere end gerne bruge dem igen.

18 décembre 2024

Bedste bilhus af super og eksklusive biler

Jeg har handlet bil med Jesper og hans fantastiske team hos Innocar de sidste +10 år og kunne ikke drømme om at handle andre steder.

Innocar tilbyder luksus og superbiler med kort leveringstid, skræddersyet økonomi efter kundens ønsker og med mulighed for at få tilføjet ekstra detaljer for en rimelig betaling.

Deres service er second to none – f.eks.:

• Utrolig vidende ikke kun om luksus og superbiler, men også om små detaljer som mulighed for customize af detaljer
• Mulighed for “hente og bringe service” når bilen skal til service eller have skiftet til sommerhjul
• Fleksible åbningstider ved behov
• Altid til rådighed – også når en ”krise” opstår udenfor normal åbningstid – så finder de altid en hurtig løsning
• Udvalget af biler er utroligt i deres fantastiske bilhus i Allerød – f.eks. en Ferrari som har tilhørt Sebastian Vettel og har de ikke lige det hjemme som du leder efter, så kan de lynhurtigt finde og levere det du leder efter
• Eget værksted i bilhuset, dette gør at du ikke bliver kastebold mellem afdelinger, men altid har kontakt til den person som har solgt eller leaset dig bilen
• Opbevaring af bil, hvis man f.eks. har både en sommer og vinter bil hos Innocar

Har netop fået leveret mit nyeste fine eksemplar 30-12-2024 og en helt udsøgt service fra Mads hos Innocar – hvis man kunne give nogen 6 stjerner, så ville Innocar få dem alle, så velfortjent!

Mvh
Brian

2 janvier 2025

Platenslager

Jeg har da sjældent været ud for at folk så åbentlyst svindler men skader, her er så en til listen.
Bilen var fin, og gik meget op i at passe på den og der gjorde jeg, ingen dumme parkeringspladser eller chancer taget, jeg ved at jeg ikke har lavet en skade og det får jeg så alligevel lov at betale for, men man kan ikke bese køretøjet for det er lejet ud til en ny kunde.

20 octobre 2024

Jeg har brugt Johan Klingert som…

Jeg har brugt Johan Klingert som rådgiver i forbindelse med leasing af flere biler. Hver gang har jeg oplevet topservice, grundighed og en 365-grad håndtering af min sag. Kæmpe anbefaling herfra.

1 juillet 2024

Fantastisk forløb og process

Fantastisk forløb og process. Vi skulle have ny bil og fra første møde med Johan Klingert fra Innocar til vi stod med vores ønskede bil har været over alt forventning. Høj service, stor viden og altsammen til aftalt tid og budget. Kan kun anbefale…

27 juin 2024

Tak for hjælpen!

Johan Klingert fra Innocar A/S er en super fin fyr, og var hele vejen igennem processen engageret og yderst servicemindet, så vil til hver en tid anbefale Innocar til dem jeg måtte støde på!

Hos Innocar er service og god betjening taget til det næste niveau. Mange der godt kunne lærer noget af!

31 mai 2024

Min tredje bil hos Innocar

Jeg har nu haft Innocar som mit leasingselskab i et godt stykke tid.

Jeg har netop fået ny bil. Dette er min tredje bil jeg leaser hos Innocar.

Mads fra salgsafdeligning har været behjælpelig gennem hele processen. Han har ydet professionel og værdifuld rådgivning.

De er troværdige mennesker man kan stole på og det er altid en behagelig opleve oppe i deres unikke bilhus.

Jeg kan intet mindre sige end at de klart kan anbefales

Mvh
Yonas

30 mai 2024

Super oplevelse hos Innocar

Innocar’s Johan Klingert lægger på imødekommende, professionel og personlig måde enhver fordom om den rævesnu brugtvognsforhandler i graven! På trods af et køb i den billigere ende af skalaen var behandlingen fra a-z en VIP-kunde værdig. Stor ros og tak for handlen.

25 avril 2024

Fantastisk service og engagement

Fantastisk service og engagement. Johan Klingert hjalp mig trygt, sikkert og hurtigt i mål. Forhandlingen med sælger, leasingaftalen, forsikringen og sikring af værkstedsregninger samt tracker installering i Påskehelligdagene, er bare ekstraordinært og skal selvfølgelig have 5-stjerner 👌🏼 Tak for samarbejdet Johan/Innocar ✌🏼

1 avril 2024

Kan varmt anbefale en leasingoplevelse…

Kan varmt anbefale en leasingoplevelse hos Innocar @Johan Klingert har været min rådgiver igennem perioden, og det har været en sand fornøjelse, hurtig svaretid og fair priser, rart at møde et selvskab som også har viden og forstår sig på de ældre modeller, og ikke kun de nye, det var et stort krav fra min side af.
Ser frem til at lease flere biler hos Johan.

// Jakob Gylden

29 novembre 2023

Har fået en super behandling hos…

Har fået en super behandling hos Innocar og Johan som jeg har handlet flere biler med. Altid hurtig respons, fleksible og bare god service.
Jeg har allerede anbefalet Innocar til flere i mit netværk

1 novembre 2023