Köpte ett armband som kom lite vilse mejlade kundservice fick svar efter en dag och de skickade ett nytt direkt . Frågade om jag får båda armband skulle jag skicka tillbaka ena ? Nej jag fick beh... Voir plus

Snabb leverans men det gick inte att beställa som företag, Skrev jag företagsnamn så stannade hela beställningen.. ingen info om det här var eu-inköp eller ej... ocn ny när jag ska lämna betyg så står... Voir plus
pålitliga, tydliga med vilkor, snabb leverans. Lätt att komma i kontakt med både före och efter köp.Bra återkoppling om det skulle bli fel. Står för det som de lovat. Min uppfattning är att Inskal j... Voir plus
Snabba svar från Inskal AI på frågor. Svaren var nyanserade och korrekta! Jag var så nöjd med plånboksskalet med avtagbar mobil och magsafeladdning att jag köpte ett i julklapp också. Allt fungerade m... Voir plus
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Magasin d'accessoires informatiques
- Ordinateur et accessoires
- Magasin d'électronique
- Magasin Hi-Fi
- Espace Internet
På INSKAL hittar du tusentals olika produkter från alla populära märken av smartphones, surfplattor, laptops och smartwatches på marknaden. Vi har ett mycket brett utbud av de största internationella varumärkena såväl som våra egna varumärken.
INSKAL

- Snabb leverans
- INSKAL levererar direkt till den adress du önskar, vanligtvis inom några vardagar efter att vi har tagit emot din beställning.
- Sortiment
- Hos INSKAL hittar du tusentals olika produkter från alla populära märken som finns på marknaden. Vi har ett mycket brett sortiment av de största internationella märkena och våra egna märken. – på INSKAL finns helt enkelt något för alla!
- Enkel och säker betalning
- Hos INSKAL kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Betalning kan ske med betalkort. Efter att du har gjort din beställning håller vi dig informerad om den aktuella beställningen och leveransstatusen.
- Mejl och Telefon
- Mejl: support@inskal.se Telefon: +46 40 606 08 94 (Kl. 09.00–12.00 och 13.00–17.30 på vardagar)
Sindalsvej 3, 8240, Risskov, Danemark
- +46 40 606 08 94
- support@inskal.se
- inskal.se
Bra produkter med bra priser
Jag hittade vad jag behövde till sonens mobiltelefon och är väldigt nöjd med tillbehören samt bra priser.
Paketet kom 5 dagar för sent
Paketet kom 5 dagar för sent, och var skadat.
När jag frågade om det på mejl medan jag väntade avfärdade de det med att det bara var en dag försenat, då de dels räkande fel, och dels inte räknade helgdagar. Sen dröjde det ytterligare en dag mer än de sa.
Mobilfodralet jag köpt var visserligen billigt men ändå sämre än jag väntat mig, och i skärmglaskittet med två skärmglas var ett skadat.
Skadat telefonskal vid leverans...
Beställde ett telefonskal till min nya mobil. Plasten är tydlig böjd direkt ur kartongen men butiken hävdar att det inte verkar vara nåt fel på den, fast jag skickat in flera bilder.
Tar evigheter innan varan kommer
Fungerade perfekt och snabb leverans
Alltid tveksamt att köpa online
Alltid tveksamt att köpa online, men är supernöjd även med den snabba leveransen. Rekommenderar varmt !
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Långsam leverans
Beställde skal till telefonen som skulle komma i torsdags. Nu, lördag, står det fortfarande hos leverantören att de väntar på att få paketet.
Det är snyggt skal lätt att hålla i ☺️
Snabb leverans och mycket bra skal
Snabb leverans och mycket bra skal. Rekommenderas varmt.
Tacksam och nöjd med bra produkt jag…
Tacksam och nöjd med bra produkt jag fick och bra leverans
Prisvärt skal till iPad
Smidigt att beställa, snabb leverans och prisvärt skal till iPad! Rekommenderas!
Trovärdig beskrivning av produkt
Trovärdig beskrivning av produkt , blev nöjd . Snabb leverans.
Köpte skärmskydd till en Xiaomi 17
Köpte skärmskydd till en Xiaomi 17, passar inte alls för smal och för lång.
En savoir plus sur les différents types d'avis.