2 weken geleden mijn moeder verloren.. en dit spel heeft mijn gedachten echt even doen afleiden. Wat is dit prachtig in elkaar gezet, hulde voor de makers. samen met mijn vrouw 2 volle avonden aan he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Levertijd duurde ruim 6 dagen. Let hier op als je besteld! Als cadeautje aangeschaft op vrijdag, hebben ruim de tijd om te versturen, echter versturen ze het pas om 20:00 maandagavond, waardo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Absoluut een aanrader! Niet twijfelen, gewoon doen! Dit is geen standaard moordspel, maar een volledige detective experience. Super tof in elkaar gezet en heel erg echt. Het valt vooral op hoe geloofw... Voir plus
Na een wat trage start, helemaal opgegaan in de zaak 'trust is a dangerous game'. We zijn met 7 personen 5 uur bezig geweest met het oplossen ervan. Alles is perfect op elkaar afgestemd, veel zijspo... Voir plus
Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met bewijs, foto's, video's van politie verhoren, lijkschouwingsrapport, etc. Ook heb je toegang tot de online database waarin je kunt zoeken naar verdachten, kentekens en beelden van beveiligingscamera's. Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.
Staverenstraat 19-9, 7418CL, Deventer, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ontzettend leuk! Het spel zit professioneel in elkaar en je hebt de opdracht zeker niet in een avondje opgelost. Wij kijken uit naar de volgende zaak.
Zeer compleet en realistisch
We begonnen aan de opdracht zonder een idee te hebben wat we konden verwachten. De opdracht zit uitdagend en motiverend in elkaar. Alles ziet er professioneel en realistisch uit, waardoor je je een echte rechercheur waant. Wij hebben het als stel gedaan, maar kan me voorstellen dat alleen of in een (iets) groter gezelschap ook erg leuk kan zijn. Dat laatste kan lastig zijn, omdat je soms moet wachten als je informatie aanvraagt, maar dat maakt het voor ons realistischer. Absoluut een aanrader!
De solo online moordzaak zit echt goed in elkaar. Het heeft mij veel uren gekost om de zaak te ontknopen. De dossiers zijn heel uitgebreid en realistisch. Geen simpele raadsels of puzzels, maar echt spitten. Al met al werd ik echt in de zaak gezogen en voelt het einde als een goed boek dat uit is: het had nog langer mogen duren! Waar voor je geld.
Geweldig moordspel! Goed georganiseerd en erg leuk om te doen. Neem er wel de tijd voor. Verder wil ik niet te veel verklappen
We hebben genoten van dit spel, gespeeld met 11 personen. Goed verzorgd, compleet en tot het laatst spannend en uitdagend. Een aanrader
Superleuk teamspel, goede communicatie tijdens het spel, echt een aanrader om met vrienden, familie of collega's te doen
Het opstarten was even moeizaam maar de begeleiding via de email was fantastisch. Maak iemand chef email en koppel vooral je tv aan je laptop om samen de verhoren te bekijken. Het is zo spannend!!! Veel tijd is er gestopt in de verhaallijn en hoe goed je daarin meegenomen wordt. Echt te gek!!! Las om de 15 minuten een break in en deel je bevindingen. Het werkt echt.
Bij het doorspitten van de levensechte dossiers en websites voel je je een ware detective. Zelfs als je naar gevonden telefoonnummers belt (die al dan niet kunnen leiden naar de dader) krijg je iemand aan de lijn. Het is erg leuk (soms wel chaotisch ;) ) om met je vrienden alle details na te lopen, op (dwaal)sporen te komen en uiteindelijk natuurlijk de dader te pakken. Wel is het van belang planmatig en gestructureerd te werk te gaan, wil je op een constructieve manier (en snel) de juiste dader aanwijzen.
Geweldig spel en erg leuk om met een groep te doen!
Wij hebben genoten. Het was een zeer geslaagde avond. Vooral dat einde en dan dat dilemma, wat doe je zelf? Geweldig. Hartelijk dank voor een zeer geslaagde avond, iets totaal nieuws, zeer innovatief en uniek. Wij komen absoluut snel terug!
Super leuk! Een hele avond heerlijk aan het onderzoeken geweest en we hebben genoten. Tegen het einde werd het ook echt spannend. Een absolute aanrader!
Een fantastische beleving! Zeer realistisch en zoals ze zeggen, je voelt je inderdaad als een rechercheur. Alles lijkt gewoon echt, echte websites van bedrijven en beelden van beveiligingscameras. De dossiers zien er fantastisch uit, met een kleine Amerikaanse touch waardoor je het idee hebt dat je zelf bij de FBI zit. Echt zeer compleet en geweldig echt. Wij hebben genoten en komen snel terug.
Wij speelden de crimegame met onze vriendengroep die normaal gesproken vaak escaperooms samen speelt. Onze lat lag daardoor denk ik wel hoog, maar we zijn zeker niet teleurgesteld. De crimegame is spannend, zit goed in elkaar en de begeleiding is professioneel. We komen zeker een keer terug voor een nieuwe crimegame!
Erg spannend en de tijd vloog voorbij! Het spel zat goed in elkaar, overal is over nagedacht. Erg leuk dat je moet motiveren waarom je bepaalde aanvullende info wilt inzien. Een geslaagde avond!
Super leuk, uitdagend spel! Avondvullend en van deze tijd dmv gebruik van websites/mail ed