1. Bureau de change
  2. Service de finances alternatives
  3. Service de crypto-monnaie
  4. Société financière non banquière
  5. Entreprise de logiciels

InstaSwap is an instant crypto exchange built on decentralized infrastructure. Swap, trade spot, and trade perpetuals across 17 blockchains!

Information importante

4,8

Je ne suis pas satisfait

Je ne suis pas satisfait, j'ai perdu 7 ETH avec eux... à fuir !!!

7 octobre 2021

Dear Za Zon,

If you are facing any issues regarding a specific transaction, please do not hesitate to contact us at support@instaswap.io

In any other case, your review doesn't point out the specific issue that you are facing and it is misleading for the services that we provide.

Quick

Good, quick !

4 août 2021

Dear M. Bouquet,

Thanks for using our services!

InstaSwap Team

Satisfait a la prochaine pour un autre…

Satisfait a la prochaine pour un autre transaction salut bay

3 décembre 2020

Hey raymond!

Thank you for your 5-Stars Review!
We're excited to see you sharing your experience with us!

Sofia

Bonjour est 'il possible d'acheter des…

Bonjour est 'il possible d'acheter des criptomonnaies avec un compte Paypall ?

12 octobre 2020

Hey Thierry!

Thank you for the great review!
We are pleased to see you satisfied!

Good service

Good service
Transaction ok

Un peu lent ,frais carte bleu élevé

Bonne interface ok

14 septembre 2020

Hey Seb!

Thank you for the great review! We hope to see you around soon enough!

Very good support !!!

5 septembre 2020

Greetings, Dear Kaizen!

Thank you for your kind words!
We are looking forward to that extra thing that will give us your 5-Star in your next review!

Perfect

Perfect ! Fast and good communication.
I recommend !

20 août 2020

Greetings, Dear Cédric!

We hope you found trust and rapidness in our service!
See you around soon enough!

Sofia

belles améliorations depuis février…

belles améliorations depuis février 2020 car il accepte maintenant le dollar canadien donc plus besoin d'un double swap.

16 juillet 2020

Hello, Marc!

Thank you for your kind words. We always work and strive to offer the best service to you and all the community. Thank you for being supportive. More to come soon!

Sofia

les transactions se sont bien passées

les transactions se sont bien passées , simple et rapide! Merci

16 juillet 2020

Hello, Catherine!

Thank you for your review. Your opinion always matters. We hope to see you around soon enough.

very good service

1 juin 2020

Hey, Dear Rachid!

Thank you for the kind words!
We hope to see you around soon!

A éviter

InstaSwap passe par Moonpay pour débiter votre CB. J'ai tenté d'acheter de la cryptomonnaie. Mon compte bancaire a bien été débité mais je n'ai jamais reçu ma monnaie. Moonpay m'indiquait que mes tentatives avaient échoué mais je ne voyais rien venir. J'ai dû faire opposition et changer de carte bancaire. Je déconseille fortement.

30 avril 2020

Hello Yanis!

For the fiat transactions, it is true that MoonPay is our provider. In order to go through a purchase of Crypto with a use of Credit/Debit card you have to pass several steps and even then your bank/credit card provider may even deny your purchase. Through communication with the support of our provider MoonPay you can solve any issue you might face. There is absolutely no chance that you have paid for a service that you did not receive your crypto. We strongly advise you to communicate with our 3rd party provider MoonPay, in order to solve this situation.

InstaSwap Team

La plateforme est intuitive et rapide à…

La plateforme est intuitive et rapide à utiliser. Petit bémol quand le processus est lancé, l'avancement tourne mais ne se met pas à jour. Cela donne l'impression que quelques choses n'avance pas et j'avoue avoir eu peur que le transfert ne fonctionne pas. J'ai fait ma transaction tard le soir et laissé mon ordinateur tourner toute la nuit. Au petit matin cela tournait encore et le processus en affichait encore la première étape 😰😰😰 Finalement en vérifiant mon wallet de cryptomonnaie, le transfert a bien eu lieu donc cela fonctionne mais d'autres utilisateurs de ma communauté ont abandonné à cause de ce problème. Finalement avec cette expérience j'ai pu convaincre mes membres de faire confiance à InstaSwap et hier un de mes membres à utilisé avec succès votre plateforme.👍 J'espère que ce petit problème sera suprimé pour rassurer les plus rétissants. Longue vie à vous👍

22 mars 2020

Greetings, Dear Eric!

Thank you for the great comments! Some times our platform in order to handle the big number of transactions and in order to secure the rates for all the customers, users might experience a small delay. Other than that we daily improve our services to make it even greater for you and the rest of the community!

Sofia

Très bien mais trop de frais

4 mars 2020

Greetings, Dear Benoit!

Thanks for the kind words! We are improving and decreasing our fees to provide a greater service!

easy to use

easy to use fast and totally free instaswap is great

22 février 2020

Hello, Dear Antony!

Thank you for your review!
See you around soon enough!

Very good service

6 septembre 2019

Hello, Dear Gil80!

Thanks for your kind and trustful review!

Très bon échangeur

Très bon échangeur, à votre écoute et disponible quand vous avez un problème. Facile à utiliser je pense. Je débute donc... Je recommande vivement !

2 septembre 2019

Hello, Dear Sophie!

Thanks for your kind and trustful review!

Sofia

Afficher les avis dans toutes les langues. (399 avis)