uha jeg har altså fået en ny kink.! POKEBOWL fra INSU OMG det kan altså noget - de dage hvor jeg ikke lige er så sulten men alligevel har lyst til noget sushi.. så vælger jeg altså en bowl istedet... Voir plus
Lisez les avis des autres
En mellem sushi menu som skulle være deluxe, men lignede helt almindelig sushi og to pokebowls med tvivlsom topping koster intet mindre end 795,- Det kan vel gå an hvis oplevelsen af omgivelser & ma... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Insu Rosengårdcentret, hvor vi forener kvalitet, friskhed og autentiske smagsoplevelser. Beliggende i hjertet af Odense, tilbyder Insu en moderne sushi-oplevelse med et bredt udvalg af klassiske og innovative sushi-retter. Uanset om du er en sushi-entusiast eller ny til det japanske køkken, vil vores dygtige kokke sikre, at hver bid er en smagsoplevelse i sig selv. Besøg os i Rosengårdcentret eller bestil online via insu-odense.dk for en smagfuld oplevelse, der tilfredsstiller dine sanser.
Coordonnées de contact
Ørbækvej 75, 5220, Odense, Danemark
- kontakt@insu-odense.dk
- insu-odense.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
POKEPOWL er min nye kink.!
uha jeg har altså fået en ny kink.!
POKEBOWL fra INSU
OMG det kan altså noget - de dage hvor jeg ikke lige er så sulten men alligevel har lyst til noget sushi.. så vælger jeg altså en bowl istedet .. og det føles bare så LUKSUS..! der er vild go smag i det hele, god tekstur på det hjemmesyltede og der mangler altså ikke noget, visuelt er den også bare en fryd for øjet.! haps
INSU er ærligtalt en gem for mig
INSU er ærligtalt en gem for mig, maden smager altid frisk med god variation til hvad man nu kan li' og om jeg bestiller eller tager forbi så er servicen hvad jeg forventer til det punkt jeg nu endda skriver et review!
Excellent sushi with very fresh…
Excellent sushi with very fresh ingredients and great presentation. The service was professional and efficient, and the overall dining experience was very pleasant. Highly recommended.
Bedste sushi i byen
Bedste sushi i byen! De største anbefalinger herfra.
God service og det lækreste mad
Mums!
En virkelig dejlig oplevelse med imødekommende og sødt personale. Vi bestilte mad til to voksne og ét barn, og mængden var helt passende. Maden var flot anrettet, smagte skønt og indbydende fra første øjekast. Vi kan klart anbefale et besøg her og kommer gerne igen.
I anledning af min søns 8 års…
I anledning af min søns 8 års fødselsdag, valgte vi frokosttilbud. Har før fået dette tilbud og været tilfreds. Stedet bærer prag af manglende kunder og deraf nok også lav omsætning. Var dog så sød at forærer min mindste et sæt spisepinde i plast. Tak for det 🤗
Dog var det meget småt/små ruller. Med så lidt ris omkring, at man ikke kunne samle dem op, uden at de smuldre.
Plejer normalt at bestille ved Blue Fin i Odense, men har ikke åbent så tidligt. Jeg er skuffet. Man kan ikke rigtig kalde det et tilbud, når rullerne er 3 gange så små som ellers forventet. Enhver ved, at det aldrig vil tiltrække kunder. Snarere tværtimod. Man burde gøre omvendt. Altså lave 3 gange større og evt en lille overraskelse (blot som ekstra) ville klart sætte gang i fed omtale. Så det blev vores sidste besøg. Desværre.
På ingen måde et besøg værd
Rigtigt dårlig oplevelse. Står 1 pige som slet ikke kan overskue hendes arbejde. Græder pga. kunder som er utilfredse, vi har selv ventet over en halv time på en lille bakke sushi. Dette er ikke hendes skyld, men at sætte 1 person til både at betjene og lave sushi på samme tid er for dårligt.
ALDRIG MERE!!!
ALDRIG MERE!!!
Vi har flere gange været på restauranten og nydt maden. Men det slutter her.
Vi var så letsindige at købe deals til all-you-can-eat, men det fik vi på ingen måde!
Konceptet hedder:
-Du har bordet 1,5 time.
-Du må bestille mad 4 gange.
-Du skal forvente det tager ca 15 minutter at servere maden, da den er frisklavet.
-Hvis du levner, betaler du 10 kr pr stk der er tilbage.
For det første ventede vi 1 time og 32 minutter før den første bestilling var serveret færdig. Det kom drypvis med ca 30 minutters intervaller.
Dvs tiden var allerede gået, og vi kunne ikke bestille mere.
Vi blev tilbudt at sidde 15 minutter mere, men det ville jo ikke løse miseren, og vi havde ikke selv mere tid at give af, pga andre aftaler.
For det andet var noget af maden så ringe tilberedt, at det var decideret uspiseligt, og vi måtte sende det tilbage til køkkenet.
For det tredje virker det ret amatøragtigt at sætte en nyansat (hendes 3. Dag på jobbet) til at passe butikken helt alene, hun havde ikke en chance for at følge med.
For at give butiksejeren en chance for at rette op på skaden, sendte vi en mail til hende omkring den meget dårlige oplevelse.
Havde vi været skyld i, andre fik så dårlig en oplevelse, havde vi enten tilbudt pengene tilbage, eller en gratis omgang.
Det var ikke den opfattelse ejeren har.
Vi fik en undskyldning, at der ville blive fulgt op på diverse procedurer og så kunne vi får 25% rabat på en ny bestilling.
Det synes vi ikke er godt nok, og skrev det tilbage.
Og så var der radiotavshed indtil vi rykkede for svar.
“Vi var blevet tilbudt kompensation og det var det.”
Efterfølgende kan vi se på diverse anmeldelser, at det jo absolut ikke er første gang kunder bliver ekspederet på denne måde, med nyansatte, der skal klare skærene alene, og kvalitet og kvantitet bliver set stort på af chefen, siden det fortsætter.
Vi har desværre stadig 2 deals hertil, men vil gøre hvad vi kan, for at få dem annulleret og refunderet.
Dårlig oplevelse til dyre penge
Det kan vel gå an hvis oplevelsen af omgivelser & maden er tilfredsstillende. Men. Interiøret i restauranten er langhåret af støv. Særligt lamperne havde opbygget et loddent look. Dernæst var glassene på disken til spisepinde og bestik helt fedtede, og var ikke præg af at være vasket hverken i denne eller sidste uge. Agurken i den ene pokebowl havde præg af den hønserøvslignende runkne ende - I ved.. den vi alle skærer af, inden vi laver en skive til madpakken. Dog var betjeningen sød og rar.
Kæmpe anbefaling!
Deres frokosttilbud til 109 kr er uden tvivl det bedste i Odense, når man tænker på kvaliteten af sushi’en.
Maden smager altid super godt – frisk, lækker og lige som det skal være.
Line er altid mega sød og giver en fantastisk service hver gang man er der.
Jeg synes også, det er fedt, at man kan følge med på skærmene og se, hvordan sushi’en bliver lavet.
Jeg har prøvet samtlige af de mest populære sushi-steder i byen (Bluefin, Bar Sushi, Niro, Koi og Umashi), men Insu er helt klart det sted, jeg helst kommer tilbage til.
Bestilte via QR kode.
Bestilte via QR kode.
15 min blev der oplyst.
Efter 25 minutter var ordren ikke engang ved at blive lavet.
Kan ikke anbefales.
Lang ventetid
Vi kom for at hente en ordre, som ifølge aftalen skulle have været klar kl. 14:16. Alligevel fik vi først udleveret maden kl. 15:04 – altså hele 48 minutter senere.
Det er helt uacceptabelt. Ikke nok med forsinkelsen, men medarbejderen valgte ovenikøbet at prioritere andre kunder foran os, selvom vi gjorde opmærksom på, at vores ordre allerede var forsinket.
At skulle sidde og vente i næsten en time på sin mad er bestemt ikke i orden. Jeg synes ikke, det er acceptabelt, og jeg forventer en form for kompensation.
Nemt at bestille, søde mennesker og lækker suhi
Vi bestilte 4 forskellige ruller som take away og det så (og smagte) vildt lækkert og indbydende ud. Super nemt at bestille, søde mennesker bag kassen og lækker sushi! Helt bestemt et sted vi vil bestille fra fremover!
Lækre anretninger
Meget velsmagende anretninger og gode portioner. Meget venlig betjening. Kan varmt anbefales.
En times ventetid, hvor vi derefter blev bedt om at gå
Vi var 3, som havde bestilt bord og betalt for bestilling i god tid (måske en måned) og da vi kom til restauranten var alle bordene fyldt med brugt service, og vi skulle selv rydde af bordet vi ville sidde ved. Vi satte os og bestilte, og efter en times ventetid fik vi at vide at vi skulle gå , da der var for travlt (der var to borde med gæster, og én ansat på arbejde). Værdifuld familietid spildt, og alt i alt en dårlig oplevelse.
Bedste sushi på Fyn
Mega lækkert mad, en god service og ellers gik det mega hurtigt. Ingen tvivl i skal prøve det!
Vildt god sushi den bedste mand kan få…
Vildt god sushi den bedste mand kan få på fyn man skal prøve det
Ingnen tvivl om det
Tørreste ris, halve grimme ruller der falder fra hinanden
Vi har lige modtaget 48 styks sushi fra Insu i Rosengårdscenteret til over 500,- og det er det dårligste sushi vi nogensinde har smagt. Risene er helt tørre og rullerne er virkelig grimme og falder fra hinanden og der er ikke ris nok i alle stykker så de er halve og skæve og tørre! Har taget billeder af det.
Smagene er ellers ok, men ikke spiseligt når det er så tørt. Det var godt nok spild af penge.
Vi var der for første gang idag
Vi var der for første gang idag.
Det var super godt og vi kunne købe frokost til et fornuftigt beløb.
Maden var frisklavet og smagte super godt! Det hele blev serveret kort efter vi havde bestilt og var 100% i orden.
Line som lavede vores mad var super rar og venlig.
Bestemt et sted vi kommer igen!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.