Intect Avis

Bas

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dårlig App/hjemmeside

Jeg synes det er for ringe, man får som lønmodtager afvide man ikke længere modtager lønseddel igennem eBoks mere, og skal bruge en anden virksomhed. Som så har en så dårlig opsættelse med at resette sit eget password. er virkelig for underligt.

at jeg som lønmodtager skal igennem mit arbejds Lønkontor noget, virker underligt, og noget jeg egentligt tænker jeg vil have undersøgt med Fagforening om hvorvidt at jeg har sådanne problemer kan være tilladt.

30 juin 2025

Hej Patrick,

Intects support er beregnet primært til selskabernes lønadministratorer.

Vi har en selvbetjeningsguide https://supportdk.intect.io/hc/da/articles/7717983919378-Login-og-fejl-i-login

Vi må f.eks ikke ændre login id på brugere eller andre forhold, da virksomhederne vælger forskellige opsætninger mod deres medarbejdere.

Vi har derfor valgt, at man generelt skal tage fat i den virksomhed man er ansat i, når man har spørgsmål.

Hvis administratorerne måtte have problemer, tager de naturligvis fat i os.

Har nu snart brugt en time for se se…

Har nu snart brugt en time for se se min lønseddel - svarmails kommer ikke, pasword virker ikke - ærgerligt min arbejdsgiver har valgt en så ringe leverandør

25 février 2025

Hej Brian,

Hvis det er første gang du modtager mails fra Intect, så kan der være forsinkelse i spamfiltre, men anbefaler, at du tager fat i Jeres lønadministrator, såfremt der ikke kommer en nulstiling af password frem til dig.

Her er også et link til hvad det kan være https://supportdk.intect.io/hc/da/articles/7717983919378-Login-og-fejl-i-login

Ellers er du velkommen til at tage fat i support@intect.io

Dårligste service på telefonen

Dårligste service på telefonen. når man har ventet 10 minutter så lægger de bare på.
Man kan ikke slette gamle brugeren, så når man først er oprettet så har man en konto derinde uden man kan slette den igen.
Kundeservice prøver hele tiden på at sende dig videre til support for at få dig til at betale gennem deres support for at tjene penge på alt hvad du skal have hjælp til.

29 avril 2024

Réponse de Intect

Hej Peter. På vegne af alle os i Intect kan jeg sige, at vi er kede af din oplevelse med vores support og produkt.

På vores telefoner kan du altid trykke 2 og så ringer vi tilbage så snart vi er ledige. Du er også meget velkommen til at sende en mail på support@intect.io med dine kontaktinformationer, så vil vi meget gerne have en dialog og hjælpe dig med at få fjernet den bruger, som du skriver om.

Vi har ikke et abonnement for support og der er som standard inkluderet 30-240 min faglig eller teknisk support per måned alt afhængig hvor mange medarbejdere I har.

Jeg ser frem til at høre fra dig.