De leverer ikke den lovede vare, men opkræver gladeligt penge!! På trods af gentagende henvendelser om at få leveret den service jeg endda har betalt forud for, så sker der INTET. Det er flerårige... Voir plus

Christina lavede en tarotoplæg min søn ikke set 1 1/2 år alene og anden søn er død. Hun skriver både det løser sig på sigt og relationen er ikke nødvendigvis lukket for altid. Hvilket efterlader... Voir plus

Fik lavet ny hjemmeside med intro.dk og SEO. Hjemmesiden er da fin og den er på første side i en googlesøgning, MEN... Efter 12 måneder kom der en regning på SEO abb. på over 12.000 - jeg var uenig i... Voir plus

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Intro.dk! Deres medarbejdere har gjort, at vi har følt os trygge ved at besvare alle vores spørgsmål, og deres ekspertise indenfor hjemmeside design, SEO og Goo... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

33 avis

Hjemmeside til min spirituelle…

Hjemmeside til min spirituelle virksomhed.

Jeg har fået lavet en helt fantastisk smuk hjemmeside, der til fulde viser kunderne, hvad min virksomhed kan hjælpe med, og hvad mit brand indeholder. Den er personlig uden at være privat.

Der har være virkelig god og hurtig kontakt. Venlig, professionel og meget kompetent. Jeg er 100% tilfreds med både proces og produkt.
Jeg giver mine bedste anbefalinger. Min side taler for sig selv, den er så flot og meget brugervenlig.

1 décembre 2023

God sparring

Har fået lavet en fin, professionel hjemmeside. Er meget tilfreds. God sparring undervejs, så det både blev et produkt som jeg os Intro kunne være glade for.

3 novembre 2023

Hjemmeside hos Intro.dk

Jeg har fået lavet en flot hjemmeside, som matcher det udtryk og den stemning, som passer til min psykologpraksis. Der har været en god dialog igennem hele processen og jeg har fået professionel sparring og vejledning. Jeg er blevet mødt af kompetente og hjælpsomme medarbejdere , som har fulgt projektet til dørs. Jeg kan varmt anbefale Intro.dk.

27 octobre 2023

Fantastisk hjemmeside Fagerlund…

Fantastisk hjemmeside Fagerlund staalmontage.dk vi kan på det varmeste anbefale intro.dk
Dygtige, kreative og meget hjælpsomme, vi er super glade for den hjælp vi har fået og stadig får.
Hvis du/i skal have lavet en hjemmeside så er intro.dk det helt rette sted

26 octobre 2023

En klar anbefaling

Vi har haft et perfekt samarbejde med INTRO.
Der har været stor forståelse for vores ønsker og behov.
INTRO har arbejdet hurtigt og effektivt.
Vi er meget tilfredse med både forløb og resultat.

19 septembre 2023

Kan varmt anbefale Intro

Kan varmt anbefale Intro, de er dygtige og stabile, jeg har i over 20 år været selvstændig og brugt forskellige IT folk til at lave mine hjemmesider igennem årene og der er Intro klar de bedste, søde og imødekommende, nemme at kommunikere med og de levere et flot stykke arbejde, se selv på LevPositivt.dk Elsker ny tænkning og at skabe det bedste, så skønt at samarbejde med nogle som har det på samme måde : )

14 septembre 2023

Prof. hjemmeside

Jeg har fået lavet en super flot hjemmeside til min slibevirksomhed.
Hurtige, prof og flinke medarbejdere.
De er gode til at "tænke ud af boksen", når jeg ikke selv havde de store ideer til bla. teksterne.
Jeg vil KLART anbefale dette firma.

4 septembre 2023

Perfekt fra start til slut

Intro.dk skal have fem stjerner. Samarbejdet og dialogen har fungeret rigtigt godt. Der har været lydhørhed for mine krav og ønsker, og god sparring med hvilke muligheder jeg havde.
Alt i alt har jeg fået et supergodt og brugbart produkt, som giver min forretning en professionel visning. Jeg vil derfor på det varmeste anbefale Intro.dk

7 août 2023

Flot ny webside

Vi har fået lavet ny webside af Intro.dk Meget professionel tilgang, lydhør og serviceminded. Tak for samarbejdet.
Vi synes vi fremstår prof nu 👍 se bare på k-talks.dk

8 juin 2023

Jeg vil på det varmeste anbefale Intro.dk.

Jeg vil på det varmeste anbefale Intro.dk.
Min hjemmeside har de formået at gøre langt mere personlig end jeg havde turde drømme om. De har fået få informationer fra mig og så har de klaret resten selv. Det er en kæmpe fordel at de ved hvad jeg vil have, uden jeg har måtte bruge meget tid på at guide dem.
De er utrolig servicemindet og jeg har hele vejen følt mig topprioriteret.

23 juin 2023

Jeg har fået lavet en hjemmeside til…

Jeg har fået lavet en hjemmeside til mit firma af intro.dk
Jeg er meget tilfreds med resultatet som overstiger mine forventninger.
De ansatte er meget servicemindet og jeg føler godt taget imod som kunde.

Derfor vil jeg give intro den bedste anbefaling som er mulig.

Vh Kørelæreren

9 juin 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit