Op kantoor geweest voor werk, 17-06-2026 gevraagd of er iets vernomen was over mijn sollicitatie, : antwoord : jazeker bel je vanmiddag even op, moet nog wat horen ????? ?? , SLECHT
L'entreprise a répondu
De advertentie zag er serieus uit, misschien een beetje te dik erop gelegd dat het voor een "Christelijk bedrijf met normen en waarden" was, wat ik al gek vond. Netjes via Indeed mijn CV en motivatie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem... Voir plus
Vanaf het eerste gesprek krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt en het resultaat spreekt daarna voor zich!! Ik ben zeer tevreden en ben super blij dat ik bij Intro Personeel terecht ben geko... Voir plus
Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!
Kleine Beer 20, 2952 AS, Alblasserdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 22 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Wat een bagger vacatures, misleidende lokkertjes, gesolliciteerd in het groen!!! Komen mensen tekort gaan ze misleidende toelichting geven. Wordt gebeld om 9:30 uur. Krijg steeds appjes om 10 minuten dat ik gebeld werd op afgesproken tijd, 17 minuten gewacht toen hun gebeld, zou met collega's op pad gaan stond er, en telefonisch was de werkelijkheid anders en moest alleen op pad, geen probleem mee ofzo, ervaring maakte niet uit stond op werkzoeken. En kon er doorgroeien etcetera. Vragen ze 10 jaar werkervaring bij 1 sector en bij voorkeur dezelfde werkgever, wens ze veel plezier met iemand vinden. Intro personeel is een uitzendorganisatie waar je geen bal aan hebt. Dom kantoor pikkies!!!
Zoals ik al op deze review site las, inderdaad. Ze laten je komen voor een bepaalde vacature en die blijkt er niet of niet meer te zijn vervolgens bieden ze je van alles aan waar je niet voor kwam . Koste me weer tijd en brandstof voor Jan l.l . Dus mijn besluit ik zoek wel verder . De hoofdvestiging is daarentegen voor klachten niet bereikbaar.
Intro verpest alles!!! zoek een ander uitzendbureau!!! ze pikken je veel geld en er staan neppe vacatures online!!! ze willen je niet helpen aan een leuke baan en toekomst maar alleen hun eigen zakken vullen!
Ik was benaderd door Intro over een vacature en werd snel uitgenodigd voor een gesprek met Ruben. In dit gesprek werd ik goed geinformeerd en werd er goed geluisterd. Nadat ik was aangenomen ben ik weer naar Intro geweest. Toen is mij goed uitgelegd wat het contract in houd en hoe hun systeem werkt. Er is ruimschoots de tijd voor mij genomen. Deze ervaringen heb ik niet bij alle bemiddelaars gehad.
Kortom niets dan lof voor Intro personeel.
Ben zeer tevreden van de samenwerking met intro personeel, ze staan altijd klaar om je te helpen ik heb dankzij hun me droomjob gevonden met een mooie verloning
Prettig persoonlijk gesprek gehad,binnen 3 weken fulltime baan ,er word goed gekeken naar je persoonlijke kwaliteiten, en geluisterd
They wanted me to visit them and talk face to face over current vacatures. I went there they started to count this not active werkgever , this is not etc. Was 5-7 became only 1 and it wasn't option for me.
I think all of what they're trying to do; showing themselves bigger than how they are and get some CVs.
Vreselijk ervaren
Zeggen dat ze opzoek gaan naar werk voor je , laten je 2x naar de kantoor komen voor een kennismakingsgesprek????
Terwijl je duidelijk op een bedrijffunctie hebt gesolliciteerd en zetten het zo dat het daarover gaat. En dan kom je aan en krijg je gebakken lucht !
Bellen je voor werk, eindstand zeggen hun dat ze betere kandidaten hebben voor die functie. Bel dan niet....
Zeer enthousiast over Thomas Otterspeer, Intro Ijsselstein, goed luisterend oor en altijd bereikbaar voor vragen.
Heeft mij echt goed begeleid en meegedacht om de perfecte baan voor mij te vinden met al mijn wensen-pakket.Echt een topper!
Job invest uitzendbureau, wat een ballen bedrijf is dit zeg. Mensen voor niks lang laten wachten om dan te zeggen dat er geen aanknopingspunten meer zijn terwijl die er wel zijn en in 1e instantie ook werd bevestigd door “Michelle”
Ga nooit werken via Job invest!!
Na mijn kennismaking met Arjan had ik binnen een paar dagen een sollicitatiegesprek en een paar dagen later een nieuwe baan. Alles ging super snel, helemaal tevreden met Intro Personeel
Ik ben snel en goed geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb voor hun gewerkt. Verder niks om op aan te merken. Maar de baan die ik had ging niet goed. Nu had ik op wat anders gesolliciteerd en word me dat ontnomen. Wat je bij het ene bedrijf niet kan wil nog niet zeggen dat je dat bij een ander bedrijf ook niet kan. Is ander werk dus misschien wel beter passend. Heel jammer dit.
Sinds 2 maanden zit ik bij Intro. Ik ben super tevreden. Ze zijn vriendelijk, snel en houden regelmatig contact met je. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een TOP bedrijf vind.
Intro, super ervaring werk nu bij een heel leuk, als was zo geregeld. Ik hebt bijna niet door dat je voor een detacheringbureau werk.
Leuk bedrijf. En echte aanrader.
het is een tot bedrijf heel vriendelijk en ze helpen je goed
Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Als je ergens mee zit of een vraag hebt zijn ze altijd bereikbaar en helpen ze je ermee.
En savoir plus sur les différents types d'avis.