1. Magasin d'articles de sports
  3. Festival
  4. Magasins d'appareils de fitness
  5. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  6. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur

🧊 Velkommen til Isklud.dk. Vi er en dansk webshop med én simpel, men livsvigtig mission: At stoppe nedsmeltningen, uanset hvor varmt det bliver. Vi kender alle følelsen af at koge over, og derfor har vi skabt det ultimative life-hack mod varme og overophedning. HVAD ER EN ISKLUD? Glem alt om klamme, tunge bomuldshåndklæder, der bare smører sveden rundt. Iskluden er markedets skarpeste kølehåndklæde. Det er udviklet med vores særlige DuraCool Premium Technology - et 100% performance polyester-mesh, der udnytter avanceret fordampningskøling til at trække varmen væk fra din krop og sænke din temperatur drastisk. Helt uden brug af kemikalier eller et køleskab. Det er ren, uforfalsket fysik. SÅDAN VIRKER MAGIEN (PÅ KUN 10 SEKUNDER): Konceptet er en absolut no-brainer. Det kræver kun 3 simple steps at aktivere køleeffekten: Gør den våd: Brug vandhanen, din drikkedunk eller overskudsvand fra tasken. Vrid den: Pres det overskydende vand ud af stoffet. Sving den (Snap it): Giv kluden et hurtigt smæld i luften for at aktivere airflowet. Boom. På få sekunder har du en iskold klud (ca. 14 grader), der er klar til nakken. Mister den kulden? Så svinger du den bare igen. Den kan genbruges i det uendelige. HVEM ER ISKLUD.DK FOR? Vores kølehåndklæder redder dagen for alle, der sveder: På Festivalen ⛺️: Der er intet værre end at vågne med tømmermænd i et 40 grader varmt sauna-telt. Isklud er dit overlevelses-kit til campen, pitten og sommerens store fester. Til Træning & Sport 🏋️‍♂️: Uanset om du dyrker Crossfit, paded, badminton, løber ture, cykler eller presser den max i et varmt fitnesscenter, sørger vi for, at du kan holde din performance oppe, når pulsen stiger. På Byggepladsen 👷: Til tømreren, brolæggeren og håndværkeren. Hold kropstemperaturen nede, undgå solstik, og hold tempoet oppe på de varme arbejdsdage. På Ferier ☀️: Den fylder intet i rygsækken og er genial at have med på stranden sydpå. DANSK WEBSHOP & LYNHURTIG LEVERING Som en dansk virksomhed går vi utrolig meget op i ordentlighed. Vi hader selv at vente på pakker, især når varmen har ramt. Derfor sørger vi for lynhurtig levering direkte fra vores eget danske lager. Du får en ærlig og nærværende kundeservice, der altid står klar til at hjælpe dig. Læs anmeldelserne fra vores seje kunder her på siden, der allerede har overlevet varmen - og hop ind på Isklud.dk for at sikre dig din egen, før du smelter helt.

4,0

Bien