L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Hele leuke gepersonaliseerde mok besteld die snel is geleverd. Snel reactie gekregen op mn vragen die ik per mail stelde, ondanks het feit dat het in het weekend was. Ook mooi ingepakt met een zoetigh... Voir plus
Ik heb een mega goede ervaring gehad met Islam Inspired. Toffe artikelen en de afwerking is zeer goed. Het pakketje uitpakken was al een beleving, het was met liefde ingepakt dat zag je. Mijn pakk... Voir plus
Alles was netjes en heel zorgvuldig verzorgd (en precies zoals op de foto's!). Hiervoor zou ik al 5 sterren geven :) Ook de bezorging was super snel + Ellen ging above and beyond door geschenk... Voir plus
Islamic gifts & goodies, in or out of a box. Designed with passion, handmade with love. Al dan niet gepersonaliseerde geschenken en functionele goodies met een originele, Islamitische toets voor tal van gelegenheden. Voor jezelf, of voor een dierbare.
Antwerpen, Belgique
Leuk ingepakt, snel bezorgd en met kleine details weet je dat Ellen een hart voor haar producten heeft. Ik zou wel inpakpapier boven het strooisel zetten als je een slabbertje in doet, was moeilijk om het strooisel eraf te halen. Voor wie het kado was, vond het geweldig en wilde meteen weten waar ik het had besteld dus zeker een succes!

Réponse de Islam inspired
Enorm tevreden over de service en mijn bestelling. Vind alle producten echt enig Allahoemabarek! ♥️
Echt een topservice en kwalitatieve unieke producten. Een vriendelijke dame die overal een oplossing op wenst.
Ben op zoek gegaan naar een kado voor een collega die op umrah zou gaan. Elhamdulilah kwam ik deze site tegen! Echt leuke unieke kadootjes. De collega was er erg blij mee!! En is inmiddels op umrah geweest. Als er weer een kado nodig is kom ik zeker weer terug! Goede service en netjes op tijd pakket geleverd.
Ik had een notitie boekje met mijn naam en schrijfwaren laten personaliseren; het was zó schattig gedaaN
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De producten kwamen precies zoals het beschreven stond. De bestelling verliep kei goed en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Zeker een aanrader, ik bestel hier zeker en vast nog!
Mooie website vind ik. Leuke,unieke items. En levering was super vlot!
Warme en snelle service!
Jullie helpen de klanten met vriendelijkheid! Heel mooie kleren!
Moge Allah jullie zaak zegenen.
Prachtige producten!
Het voelde echt als een cadeautje om mijn pakket open te mogen maken😊
De ideeën zijn mooi en leuk, maar de producten zijn beschadigd en gekreukeld aangekomen (cadeautassen). Theelabels slordig en los, chocolaatjes ook erg klein. Hier valt nog veel winst te behalen!

Réponse de Islam inspired
Mooi afgewerkt bundel en klaar voor het gebruik. Bedankt
Goed geholpen via de mail!
Weekend mijn bestelling gedaan en Het pakket werd snel verstuurd. Stond gepland dat ik het op de dinsdag zou ontvangen.
(Alleen jammer dat dpd zijn werk niet goed heeft gedaan, ik kreeg uiteindelijk het pakket pas zaterdag in handen)
Snelle levering. Super leuk ingepakt en verstuurd! Ik ga zeker vaker bestellen. Wat een mooie producten! Dank je wel!
En savoir plus sur les différents types d'avis.