1. Magasin de cigarettes électroniques
  2. Bureau de tabac
  3. Magasin de vaporiseurs

Informations provenant de diverses sources externes

Norges største forhandler av elektroniske sigaretter(E-sigg). iSmokeKing hjelper deg med røykeslutt. Ved å gå over til vape, sparer du både helse og penger.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

6 avis

Aucune trace de demande d’avis

stoppet i tollen.

ismokeking.se sin returavgift på 350SEK er i strid mot Svensk, Norsk og EU sine regler for retur vedrørende angrerett.

Angrerett gjelder 14 dager etter ankomst av varen, dersom varen er under frakt og er stoppet i tollen har du effektivt en angrerett under hele sendingsprosessen.

Jeg har sendt en epost angående dette til kundeservice, og vil legge inn klage på svensk forbrukertilsyn.

Ser under at flere mennesker har dette problemet, og de endrer jo ikke på dette på nettsidene med TYDELIG informasjon siden de åpenbart tjener penger på returavgiften på 350SEK hvorav de beholder pengene og ikke kan vise til kostnader rundt retur.

iSmokeking SE og NO er forskjellige selskap per d. d derfor skrives dette her.

Dato for sendt henvendelse var også innenfor 14 dagers angrerett om man regner fra kjøpsdato, noe jeg også kan dokumentere for ved innsending av informasjon til tredjepart for vurdering.

EDIT: Selskapet prøvde og ta ned min anmeldelse for ulovlig innhold i ett forsøkt på og få det til og se bedre ut. Som du kan se så er min anmeldelse enda oppe, dårlig selskap anbefaler alle til og handle ett annet sted.
Har tipset forbruketilsynet og svensk konsumentverket angående den ulovlige praksisen, anbefaler alle og holde seg unna alt Uddevalla Damputstyr AB eier.

20 mars 2025

har gått fra kunnskapsrike og hyggelige…

har gått fra kunnskapsrike og hyggelige ansatte og bra utvalg og support til én hyggelig mn kunnskapsløs ansatt med ingenting utvalg og null support, knuste tanken til min Vaporesso gti, en av dei mest populære på markedet, hverken ismokeking elr nordamp hadde, ingen i Oslo faktisk

5 décembre 2024

Raske og effektive, med forbehold om store kvalitetsavvik

Stort sett greie priser, raske med å pakke og god håndtering av bestilling. Dere får derimot ikke full pott ettersom kundeservice har vært svært dårlig. Fortsatt ikke hørt noe fra dere etter at jeg tok kontakt for litt under en måned siden.

Ved å kjøpe noe der det står "best før, men ikke dårlig etter", så skulle man tro produktene såvidt var gått over dato og at det ikke skulle påvirke smaken. Men til min store overraskelse fikk jeg 5 flasker e-juice, hvor flere gikk ut i 2021. Tre år over dato. De smaker ingen ting, og det er rett og slett skammelig at dere tar betalt for noe sånt. Det kunne likesågodt vært vann jeg brukte. Ikke kjøp ting som har gått ut på dato herfra, det er en stor scam!

Utenom denne opplevelsen, så er jeg svært tilfreds med ting jeg har bestilt. Kommer sannsynligvis til å fortsette å handle herfra, selv om denne opplevelsen er bedriten.

7 février 2024

Ismokeking.no

Kjøpe vaporesso på Ismokeking charlottenberg, den fungerte bare i 14 dager da den begynte og blinke, etter jeg meldte meg inn på Facebook gruppa til Ismokeking.no så fikk jeg tilsvar om at dem kunne se på den, jeg sendte den til Ismokeking Fredrikstad men samme feil oppstod,dem løste oppgaven med og sende meg ny Vaoresso gen 2 i erstatning, dette er kundebehandling i særklasse. Helt uten sidestykke.
Heretter kjøper jeg alle mine varer fra Ismokeking.no

1 septembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit