Virkelig rigtig lækkert mad. Rigtig dejlig og hyggelig atmosfære samt et fantastisk og imødekommende personale 😍 Havde mine to børn på 3 og 6 med derned og spise. Personalet var fantastiske overfo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har nu prøvet Take-Away fra Italia flere gange i disse corona-tider og kors, hvor er det bare helt i top. Let at bestille, tiden overholdes og maden er bare super. Vidste pizzaerne er blandt de bedst... Voir plus
Jeg har i dag, været forbi Italia Odder, for at få en klassisk italiensk ret med hjem, nemlig carbonada. hver og en mundfuld, bragte mig og min kæreste til Italien. Man skal lede længe efter en italie... Voir plus
Meget stressende atmosfære i restauranten, som tydeligt kunne mærkes på medarbejderne. Andre gæster fik forkert mad ift. deres bestilling og vi ( 3 mennesker) fik først mad efter en time, Da vi påpeg... Voir plus
Rigtigt italiensk Mad!!
Rigtigt italiensk Mad!!!
Vores oplevelse var fantastisk. Det var godt og hurtigt service, spændende Menuen og selvfølgelig rigtig ingredienser til Italienske maden. Vi har hygget sammen med familien og vi har spist lækker aftensmad: pizza, lasagner, Caprese salat, filetto al peppe og rødvin.
Bedste pizza i Odder
Jeg var på Ristorante Italia sammen med nogle venner, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Stemningen var god og afslappet, og personalet var venligt. Jeg fik en pizza, som smagte virkelig godt – sprød bund og friske ingredienser. Kan helt klart anbefales, hvis man vil have en god pizza i Odder.
God mad til fornuftige priser god…
God mad til fornuftige priser god stemning samt et kanon godt personale
Fantastisk servering kun overgået af…
Fantastisk servering kun overgået af endnu bedre tilberedt mad.
God restaurant
Jeg elsker restauranten fordi at det hele bare er godt. Deres mad smager super godt og personalet er super søde allesammen. Vil helt sikkert komme igen.
Ynglings resturant
Jeg elsker simpelthen den her restaurant. Jeg elsker personalet, de er virkelig søde. Når man lige kommer ind bliver man ramt af en dejlig stemning og maden smager bare vidunderligt. Jeg vil super gerne anbefale denne restaurant til allesammen.
Virkelig rigtig lækkert mad
Virkelig rigtig lækkert mad.
Havde mine to børn på 3 og 6 med derned og spise. Personalet var fantastiske overfor mig og ungerne samt maden kom hurtigt og smagte rigtig lækkert.
10/10 sted!
10/10 sted!
Fantastisk god mad, skønt personale som går op i god service og kvalitet.
Kan i den grad anbefales.
Rigtig god restaurant
Rigtig god restaurant. Personalet var venlige og smilende, og maden var lige som den skulle være😀 Vi glæder os til at komme igen!
Virkelig dårlig akustik når der er…
Virkelig dårlig akustik når der er flere mennesker. Man kan ikke føre en samtale, virkelig kedelig tilstødende lokale, hvor man også kan spise/være et større selskab. Trænger til at blive gjort noget ved indretningsmæssigt. Ok mad og betjening
Byens beste spisested!
Byens beste spisested!
Restaurant Italia i Odder laver altid det dejligste mad og servicen er altid i top
Jeg vil varmt anbefale dette sted!😊
En lille bid af Italien i Odder 🇮🇹✨
En lille bid af Italien i Odder 🇮🇹✨
Restaurant Italia er en sand perle! Vi nød en dejlig middag i hyggelige omgivelser med autentisk italiensk stemning. Maden var velsmagende og lavet med kærlighed – især deres pasta var helt perfekt.
Personalet var søde og opmærksomme, og man kunne mærke, at de brænder for det, de laver. Et sted vi varmt kan anbefale – vi glæder os allerede til næste besøg!
Dejlig restaurant med god mad
Dejlig restaurant med venlig imødekommelse. Maden er lækker og er anrettet flot. Hyggelig italiensk stemning. Kommer gerne igen!
Hyggelig og velsmagende oplevelse
Restaurant italia i odder overraskede os virkelig positivt! Vi blev mødt med et smil og god service fra start til slut. Maden kom hurtigt, og både pizza og pasta smagte fantastisk!!
Kan helt klar anbefales hvis man kommer forbi byen🍝
Fantastisk italiensk oplevelse i hjertet af Odder! 🇮🇹🍝
Fantastisk italiensk oplevelse i hjertet af Odder! 🇮🇹🍝
Vi havde en virkelig skøn aften på Restaurant Italia i Odder. Stemningen var varm og hyggelig – man føler sig velkommen med det samme. Personalet var super venlige og opmærksomme uden at være påtrængende.
Maden var helt i top! Vi fik både pizza og pasta, og det smagte ægte italiensk – frisklavet med gode råvarer og masser af smag. Portionerne var generøse, og priserne var helt rimelige i forhold til kvaliteten.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale, hvis man er i Odder og har lyst til autentisk italiensk mad. Vi kommer helt sikkert igen! 🙌✨
Super sprøde pizzaer
Super sprøde pizzaer og god pasta! Venlige og opmærksomme tjenere. Vi kommer helt sikkert igen.
Middelmådig pizza og unfair gebyr
Vi ankommer og er de eneste i restauranten og tages fint imod.
Vi deler en pizza da min datter lige har spist inden vi går derind, samt drikkevarer.
Da jeg skal betale er der et gebyr på 25 kr. for at det er en pizza vi skal dele. Altså pizzaen var ikke skåret ud eller noget. De 25 kr ved jeg simpelthen ikke hvad dækker over. Desuden var prisen da jeg skulle betale 10 kr. dyrere end i menukortet.
Da jeg spørger til det gebyr på 25 kr siger de at det er der mange som ikke har noget imod. Prisen på at spise på stedet er allerede større end som take away og helt ok og standard, det er netop det der skal dække opvask osv. men her spiser vi på stedet og betaler allerede dyrt for en pizza på stedet så er det ikke fair med en gebyr ekstra.
Vi kommer ikke igen. Det var maden heller ikke det værd at gå på kompromis med det man ellers var utilfreds med.
Fantastisk mad og god service
Fantastisk mad og god service. Maden er lavet med kærlighed og god autencitet
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.