Hou Italianclobber al een tijdje in de gaten. Hij is heel gebruiksvriendelijk en vriendelijk, reageert snel en duidelijk, is altijd vriendelijk… Ikzelf heb hier 1 trui gekocht, in perfecte staat toe... Voir plus
Cp company jas gekocht die overal uitverkocht is voor veel minder ik weet niet hoe die het doet maar alles is echt en in perfecte staat ga hem checken!
Ik bestelde op 03-12-2025 een item bij Italianclobber. Vervolgens kreeg ik 2 weken lang geen gehoor en was het niet verzonden. Op 17-12-2025 kreeg ik dan eindelijk een mailtje dat het verzonden was. O... Voir plus
Zeer reeële jongen! Heb via TikTok een Giveaway gewonnen, en product kwam netjes en zorgvuldig verpakt aan. Verder nette webshop en mooie artikelen!
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestelling
T-Shirt was goed verpakt en zag er netjes uit zeker een aanrader👍.

Top ALLES LEGIT
Top ervaring. Diverse kledingstukken al gekocht. Volste vertrouwen bij deze man. ALLES LEGIT EN ECHT

Gewoon een topper
Altijd alles netjes op tijd, goede communicatie en mocht er toch wat mis zijn dan wordt het probleem altijd verholpen. Ook verkoop van items is super makkelijk te regelen. Ik bestel regelmatig

Réponse de Italianclobber
Ik heb bij Italianclobber een Burberry…
Ik heb bij Italianclobber een Burberry sjaal en een Versace zwembroek gekocht. De levering was erg snel en de communicatie was ook enorm goed! Buiten dat bespaarde ik ruim de helft van de nieuwprijzen… zeker een aanrader!!

5 sterren!
Top service, top kwaliteit, meerdere malen hier kleding gekocht zeker aan te raden!

Réponse de Italianclobber
Dont buy it’s a scam they promote fake…
Dont buy it’s a scam they promote fake stone island en never send somerhing when you order.