Bra butik och produkter, men min upplevelse kring betalningen var frustrerande! Jag beställde online och beloppet reserverades på mitt konto! När varan hämtades i butik behövde den betalas igen... Voir plus
Glutenfri pinsa som imponerar Italianissimo erbjuder en fantastisk smakupplevelse med sin glutenfria pinsa. Luftig och fylld med autentiska italienska smaker – det är tydligt att passionen för kvalit... Voir plus
Hos er hittade vi den dryck, som för första gången serverades oss i Senigallia, Marche en vecka tidigare. Leveransen kom snabbt. De 24 flaskorna var omsorgsfullt packade. Nu ser vi fram emot att avnj... Voir plus
Italianissimo.se erbjuder italienska delikatesser till rimliga priser! Hos oss hittar du allt från guanciale, San Marzano-tomater och buffelmozzarella till italienska charkuterier, ostar och gourmetprodukter. Med en passion för kvalitet och tradition erbjuder webbshoppen noggrant utvalda produkter direktimporterade från Italien, så att du kan skapa en autentisk smakupplevelse hemma. Vi erbjuder snabba leveranser till Sverige, Danmark och Finland, så att du kan få hem dina favoriter utan krångel.
Järngatan 28, 23435, LOMMA, Suède
- 07603406 80
- info@italianissimo.se
- italianissimo.se
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bra butik och produkter men!
Bra butik och produkter, men min upplevelse kring betalningen var frustrerande!
Jag beställde online och beloppet reserverades på mitt konto! När varan hämtades i butik behövde den betalas igen på plats, vilket inte var tydligt. Det ledde till att summan både var reserverad och betalad samtidigt!
Dessutom tog det flera dagar och uppföljningar innan reservationen släpptes, trots löfte om snabb hantering.
Hoppas de kan förbättra tydligheten och rutinerna kring detta!
Har handlat flera gånger och blir…
Har handlat flera gånger och blir alltid nöjd, bra varor /utbud och alltid paketerat noggrant. Bra service om man har något önskemål.
Rekommenderar att både besöka deras butiker som att handla online.
Bra affär online om man är sugen på…
Bra affär online om man är sugen på italienska saker.
Osten var övermogen och när transporten…
Osten var övermogen och när transporten inte hölls kall så förvärrades smaken. Bättre att leta efter en välsorterad ostaffär i Sverige och köpa osten där.

Réponse : italianissimo AB
Snabb leverans o alltid så trevliga
Snabb leverans o alltid så trevliga. Aldrig trasig produkt eller något i dåligt skick. Vi är alltid så nöjda och har rekommenderat er till andra. Ha en bra sommar.
Snabb leverans! Väl förpackat. Kommer definitivt att beställa härifrån igen.
Jättenöjd pizzanörd!
Är pizzahobbynörd. Fick tips via Jazzes pizza om att köpa riven fior di latte. Köpte buffelmozzarella, fior di latte, samt riven fior di latte. Är golvad över dessa fantastiska produkter. Rekommenderas starkt@
Dålig bäst före datum
Beställde pinsabröd och fick dem idag 24.6. till min besvikelse är bäst före datum redan 5.7. 2025. Eftersom jag är ensam om att äta dessa Pinsa pizzor hemma var det lite synd att de inte håller längre. Men jag provar att frysa ner en del av dem.

Réponse : italianissimo AB
Mycket bra!
Mycket bra råvaror och rimlig leveranstid. När förseningar sker meddelas det omedelbart, eller redan på hemsidan, som nu när det varit högt tryck och leveranser inte skulle komma igång förrän den 16/6. Idag 18/6 har jag paketet med mina ostar och pasta. Rekommenderar varmt!
Snabb leverans på 2 arbetsdagar med…
Snabb leverans på 2 arbetsdagar med kylklampar och allt, inte för jag tror det behövdes för en 36 månader lagrad Paremgiano Regiano kärna. Bra pris och exelent smak framförallt! Jag är nöjd!
Snabbt o bra.
Nu var det extremt snabb leverans igen
Nu var det extremt snabb leverans igen. Det har jag saknat. Mycket bra!
Glutenfri pinsa
Glutenfri pinsa som imponerar
Italianissimo erbjuder en fantastisk smakupplevelse med sin glutenfria pinsa. Luftig och fylld med autentiska italienska smaker – det är tydligt att passionen för kvalitetsråvaror genomsyrar varje tugga. Servicen är lika enastående som maten, vilket gör besöket ännu mer njutbart. Ett måste för alla som älskar italiensk mat, oavsett kostpreferenser
Jätte imponerad hur snabbt jag fick mina varor. Kommer absolut handla igen. Lätt att beställa plus snabb leverans.
Jätte nöjd : )
Vi sökte en specifik produkt och fann den hos er.
Leveransen kom snabbt. De 24 flaskorna var omsorgsfullt packade. Nu ser vi fram emot att avnjuta Crodino på hemmaplan. Cin! Cin!
En savoir plus sur les différents types d'avis.