Interneto vizija Avis 1 258

4,9

Pasibaigus SSL sertifikatui penktadienio vakarą, support klientai IV išsprendė iškart problemą, neatsižvelgiant, kad tai yra penktadienio 21:30 min. Vietoj to kad pasakytų, kad SSL sertifikatas bus įj... Voir plus

Sveiki, bendravimas su UAB "Interneto vizija" darbuotoja Šarūne buvo dalykiškas ir mandagus. Nors neturėjau ketinimų įsigyti turimus planus ilgesniam periodui, pokalbio metu Šarūnė įtikino tokio spre... Voir plus

I'd like to express my sincere appreciation for Šarūnė's exceptional support. Her help was truly great, marked by incredibly timely and fast responses. What stood out most was her ability to consisten... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web

We are one of the first Lithuanian web hosting companies in the country. For more than 17 years we have been helping our customers to host their websites on the Internet in order to become visible online.

4,9

1 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Esame dėkingi už operatyvią pagalbą.

Naudojamės „Interneto vizijos“ paslaugomis jau daug metų. Neseniai turėjome situaciją, kai reikėjo greitai išspręsti kilusią problemą. Esame dėkingi už operatyvią pagalbą. Ypač norime padėkoti Ievai už malonų bendravimą, aiškius atsakymus ir pastangas rasti greitą ir gerą sprendimą.

6 mars 2026

Paslaugų pirkimas

Smagu, kad konsultantė Šarūnė pasiūlė pigesnes paslaugas ir aiškiai atsakė į mano klausimus. Ačiū

18 février 2026

Produktyvu bei operatyvu

Šarūnės skambutis ir pasiūlymas buvo produktyvūs, komunikacija el.paštu - operatyvi. Esu labai patenkinta šiuo asistavimu perkant paslaugas. Linkėjimai!

18 février 2026

Once the best, now the worst internet hosting

This company once had a reputation for quality. Today, it feels like a textbook example of deliberate overselling and profit-first infrastructure management at the customer’s expense.

For more than a year, their shared hosting environment has been visibly overloaded. They pack accounts with drastically different traffic and resource demands onto the same server/IP pool, creating constant resource contention. A handful of high-consumption websites monopolize CPU, RAM, and disk I/O, while everyone else is throttled into near paralysis.

The symptoms are obvious: extreme TTFB spikes, painfully slow page rendering, and performance that collapses during peak hours. This is not “normal shared hosting variability” — it is structural under-provisioning.

The business impact is severe. Visitors don’t wait for overloaded servers to respond. They leave. That means lost traffic, lost conversions, and direct financial damage.

What’s most concerning is that the company is fully aware of the problem. Instead of correcting load distribution, increasing capacity, or addressing overselling practices, their default response is to push customers toward significantly more expensive plans. In practice, this feels like a monetization strategy: create performance pressure, then sell relief at a premium.

If your budget is not large and you expect stable, technically sound hosting — stay away. I cannot recommend this provider under any circumstances.

12 février 2026