Bestelling steeds niet binnen. 27 december besteld had allang onderwegen kunnen zijn ondanks feestdagen. Ben benieuwd wanneer de bestelling opgestuurd wordt.
Lisez les avis des autres
Deze chocoladereep is echt om je vingers bij af te likken! Heerlijke kwaliteit chocolade met echt een goede bolus smaak. Had absoluut niet verwacht dat de bolus smaak zo goed naar voren zou komen met... Voir plus
Het contrast tussen de zoetheid van de bolus en de volle smaak van de chocolade maakt elke hap bijzonder. De reep heeft een goede balans tussen de twee smaken, waardoor het geen overdreven zoet geheel... Voir plus
Ik ben een echte chocolade liefhebber maar zoiets wat jullie maken heb ik werkelijk nog nooit gegeten. GE-WEL-DIG!! Wat was dat lekker. Ook niet vet of zo. Het is ook de eerste chocolade waar ik geen... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Jacky's Bolusbar proef je de unieke combinatie van authentieke Zeeuwse bolus en hoogwaardige Callebaut-chocolade. Een lokale delicatesse met een moderne twist, gemaakt met liefde en ambacht. Ontdek jouw nieuwe favoriete reep!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- jackysbolusbar.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bolusbar
Na problemen bij @POSTNL die de reep zijn kwijtgeraakt was de eigenaresse zo lief om een nieuwe op te sturen en kan zeggen de bolusbar was heerlijk hele goede smaakcombinaties bedankt voor de goede service
Heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Heeft mijn verwachtingen overtroffen!
I ordered the chocolate for the first time
I ordered the chocolate last week. I never knew about the Bolus bar and what is it. I was very with the fast delivery, the taste was very good quality and the you could feel the high-quality of chocolate and feeling. The cruncyness was very good and you could taste the feeling and it was very interesting. I would recommend it and order it again . 10/10
Gisteren naar Maison Ticho gegaan
Gisteren naar Maison Ticho gegaan, speciaal voor de bolusbar. Deze zou helemaal geweldig zijn, wordt er geroepen op hun site. Ook staat er dat ze de reep op voorraad hebben. Ga er maar niet heen, want dit is helemaal niet waar! Geen bolusbar te koop! Ook Visser chocolade in Goes maakt grote reclame dat “ook zij de bolusbar verkopen” Dus op naar Visser. Ook daar te horen gekregen dat de bolusbar niet op voorraad was. Echt heel erg slecht! Heel interessant doen over iets dat helemaal niet te koop is en de mensen voor joker laten komen!
Na de reactie van Jacky’s Bolusbar, wil ik hier graag nog even op reageren. Het wel heel makkelijk, om in jullie reactie op mijn reactie op trustpilot de belabberde service die jullie bieden af te schuiven op anderen. Dat ik een reactie geef over Jacky’s Bolusbar op trustpilot is volgens jullie ‘jammer, want Trustpilot ligt buiten jullie macht. Dat Maison Ticho én Visser chocolade in Goes de niet één Bolusbar op voorraad heeft, waar ze juist wel reclame mee maken, ligt ook buiten jullie macht. Je eigen straatje schoonvegen noem ik dat. Jullie zijn toch de eindverantwoordelijken voor jullie eigen product?! Als wederverkopers waar jullie zelf mee in zee gegaan zijn, voor geen meter voldoen aan waar ze voor zouden moeten staan, zouden jullie ervoor moeten zorgen dat deze wederverkopers hier wél voldoen, zodat potentiële klanten niet kilometers voor niks rijden.
Ik koop wel een Dubai-reep; veel lekkerder en overal te krijgen.
Fijne avond

Réponse de Jackysbolusbar
heerlijke reep!
Redelijk
Gek op chocolade, de reep was ook lekker. Ik heb familie die in Zeeland wonen, de bolus smaak kwam er wel in terug, het enige jammere is dat qua prijs, in verhouding de reep wel erg klein was…
Bolus chocolade
Heerlijke chocolade , maar kan niet zeggen dat de heerlijke bolussmaak er in zit . En daar ging het eigenlijk om .
Gevaarlijk lekker deze chocolade
Gevaarlijk lekker deze chocolade, ik vind je een topper op deze leeftijd zoiets neerzetten!
De Bolus Bar is een heerlijke chocolade…
De Bolus Bar is een heerlijke chocolade reep. De kwaliteit van de chocolade is top, en de vulling van de Zeeuwse bolus voegt een verrassende en smaakvolle twist toe. Ik kan hem iedereen die van chocolade en bolus houdt aanraden. Is het geld 100% waard!
Hij is erg zoet maar vond hem wel…
Hij is erg zoet maar vond hem wel lekker. Jammer dat ik halverwege een haar tegenkwam. Heb een mail gestuurd met als reactie........Dat het vreemd was aangezien de reep geproduceerd word door een bijna kale man met haarnetje.
Sorry hij zat er toch echt in........ Kan gebeuren maar vond dit geen nette reactie.
Echt mega lekker dit
Echt mega lekker dit! Wou dat ik dit ergens kon halen in de winkel in een grotere verpakking! (Of een pallet vol ;) ) Echt alles waard!
Klusje gedaan bij iemand en die gaf mij…
Klusje gedaan bij iemand en die gaf mij als dank deze reep omdat ze weten dat ik een echte chocoladegek ben. Als ik ergens gek van wordt is het als mensen dit chocolade durven te noemen. Ik ben geen fan van Ticho chocolade, en waar blijkt dit stuk gemaakt te worden? Chenna, leuk dat je de Dubaireep wilt evenaren, maar dit lijkt nergens op. Mierzoet en vettig, en ik weet niet waar ik die bolus moet proeven.
Sorry, het geld echt niet waard
Sorry, maar kan geen bolus smaak hierin ontdekken. vettig op de tong en dit kan dan wel callebaut chocolade heten, maar zeker niet de beste kwaliteit van hun. Omgerekend ruim €100,00 per kilo voor deze hype reep. En moet je die ingredienten eens lezen. Hier kan ik als echte Zeeuw niet trots op zijn. Heb in Middelburg al eens een lekkerdere bolus vulling geproefd bij het chocolademuseum.
Lekkerste chocolade reep ever
Lekkerste chocolade reep ever, kan er geen genoeg van krijgen. Helemaal niet duur ook! Mensen zeuren over de prijs, terwijl ze niet weten hoe lekker die is!!
Heerlijke chocolade
Lekkere chocolade en prachtig luxe verpakt. Ga zeker nog eens bestellen.
Wat een heerlijke reep!
Wat een heerlijke reep! Ik kan er maar niet vanaf blijven.. :)
De verhouding in prijs en kwantiteit is…
De verhouding in prijs en kwantiteit is ver te zoeken. Te duur voor zo’n kleine reep. De smaak is verrukkelijk. Leuk dat de verzendkosten inbegrepen zijn, maar als je er twee besteld, betaal je 2x de verzendkosten 🤔

Réponse de Jackysbolusbar
Heerlijke chocola
Heerlijke chocola!
Prijs kwaliteit is redelijk. Het is overal dezelfde prijs denk ik. Leuk dat verzendkosten erbij in zitten!
In 1 woord: Heerlijk!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.