Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været fast kunde hos Jacobsen biler i 4 år og har aldrig mødt nogen så flinke og så ærlige mennesker. De løser alle problemer og i de prisklasse man ønsker! Serviceminded og professionel hjæ... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Garage automobile
  4. Mécanicien
  5. Service de vidange d'huile
  6. Tableau

Écrit par l'entreprise

Byens bedste bilservice siden 1956 I mere end 6 årtier har Jacobsens Biler drevet autoværksted, og har leveret kvalitet og godt håndværk til de danske bilejere. En af Københavns ældste uafhængige autovirksomheder, som er fulgt med tiden – men som ikke glemmer vores gamle dyder. Altid god service, gode råd med på vejen og ikke mindst gode priser.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Reparation

Jeg fik lavet min bil, til en rigtig god pris, sammenlignet med 4 andre forhandlere. Hurtig service, god kommunikation, og meget praktisk mht. nøgle indlevering/udlevering. Fleksibilitet professionelt arbejde og pris er 5 stjerner værd.

26 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig har jeg mødt så ubehagelig…

Aldrig har jeg mødt så ubehagelig halvdels ejer.
Jeg hat fået en tid, SOS kører mig derud.
Vi går ind i butikken.
Det sidder en dansker af anden etnisk oprindelse.
Han oplyser, at der ikke var plads til bilen!!!.
Lad os bare sige. Et forfærdeligt sted.

16 mars 2026

Bedste oplevelse

De løser alle problemer og i de prisklasse man ønsker! Serviceminded og professionel hjælp findes her!

9 mars 2026

God oplevelse

God oplevelse. Venlig og imødekommende service fra start til slut, og de fik varmen tilbage i vores bil. Super service – kan varmt anbefales.

24 février 2026

Super god service

Super god service. Virkelig kompetente mekanikere, superhurtig service og meget venligt personale. Min Ford havde en signalfejl, som tre andre mekanikere – inklusiv to Ford-filialer – ikke selv kunne finde årsagen til, men hos Jakobsens Biler diagnosticerede og løste de problemet med en times arbejde.

12 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jacobsens Biler fik løst mit problem

Jacobsens Biler fik løst et problem med min bil, som hverken 3H Automotive, Andersen Biler eller Islev Autoteknik kunne finde frem til. Det, der imponerede mig mest, var deres fair priser og den klare kommunikation hele vejen igennem. Mekanikeren fandt fejlen uden engang at skulle køre en diagnose, mens de andre værksteder fik mig til at udskifte alt muligt – uden resultat.

Hos Jacobsens Biler blev problemet løst på under en time.

Lad være med at vælge det billigste værksted i håbet om at spare lidt. I længden ender du ofte med at betale det dobbelte, og bilen er stadig ikke i orden. Jeg vil til enhver tid anbefale Jacobsens Biler.

Som bonus får du endda en kop kaffe eller varm kakao og lidt Michael Jackson i højtalerne, mens bilen får den behandling, den fortjener.

Hilsen
En glad ford ka ejer 😀.

3 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt at blive mødt af fagfolk..

Efter en skuffende oplevelse og en ringe værkstedsservice hos et kendt Aut. Ford værksted i Valby, ringede jeg til Jacobsens Biler. Det er da noget af det bedste jeg endnu har gjort for min Ford Focus.. og mit humør :-) Imødekommende værkstedsfolk, en konstruktiv service og god snak pr. tlf. om problemet. Fik en hurtig tid.. og en reparation der blev klaret nøjagtig som aftalt, mht tid og pris. Dejligt at blive mødt af fagfolk der holder hvad de lover og ved hvad de laver. Det bliver nu helt klart mit foretrukne værksted fremover. Tak for jer Jacobsens Biler, vi ses igen :-)

22 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og høj faglighed

Ny kunde. Jeg havde et 'Keyless defect' problem med min Passat B8 Variant fra 2016 i de sidste måneder af 2025. Efter en mindre misforståelse i den indledende kommunikation må jeg sige, at Jacobsen Biler i den grad trådte i karakter. De foretog en grundig og præcis fejlsøgning og fandt en fejl mere i nøgle-systemet, som VW Semler Mobility ikke havde fundet (selvom de havde taget sig godt betalt for fejlsøge på bilen). Den defekte del blev hurtigt skiftet - til en god pris -, og samlet set havde jeg en tryg og god oplevelse som kunde hos Jacobsen Biler. Jeg kommer gerne igen og kan varmt anbefale værkstedet.

29 novembre 2025

Ny kunde

Ny kunde. Rigtig god, grundig og kompetent vejledning når jeg ringede.
Startproblemer, sansynligvis slidt nøglecylinder men bestemt værd at reparere min gamle Up. Tak for det, min bedste anbefaling

30 décembre 2025

Volvo XC60

Jeg fik skiftet manifolden og renset og skiftet luftmassemåleren samt div sensorer , da min Volvo xc60 årgang 2016 havde en motor lampe der var tændt og motoren var gået i beskyttet tilstand. Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Jacobsen biler der har udført reparationen professionelt og holdt mig underrettet hele vejen igennem , og fik bilen færdig til aftalt tid på trods af at det var en kompleks opgave med fejlsøgning osv . Jacobsen biler får min varmeste anbefaling. Mvh. Hannibal Gustafsson

5 décembre 2025

Hurtig hjælp..

Kom ind fra gaden. Fejlfinding med det samme.. reservedel blev bestilt med det samme, og bilen blev repareret næste dag.. Fornuftig pris..

18 décembre 2025

Verdensklasse service

Verdensklasse service, både hurtig og høj kvalitetsarbejde. Kan anbefale dem på det varmeste. De fik mig tilbage på hjulene inden for 4 timer. Tak Jacobsens biler.

5 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus