Lisez les avis des autres
Wij hebben in onze Cattery een krabkarton (scratcher) van Jake and Jacky en onze katten/kittens vinden deze helemaal geweldig! Uren lang speel & slaap plezier, dat maakt deze scratcher zo ontzetten... Voir plus
beste ondertussen +-twee weken geleden een bestelling gedaan en betaald ,door een verkeerd postnummer werd het niet geleverd ,dit werd gecorrigeerd wat is het probleem ? graag een seintje mvg a.ja... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Alles voor honden en katten, maar dan nét even anders. Bij Jake and Jacky vind je unieke producten voor honden en katten, met zorg samengesteld en goedgekeurd door onze eigen huisdieren.
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hondenloopplank 160-44
Deze loopplank besteld voor onze 13-jarige hond Saar van 28 kg en de volgende dag al in huis. In en uit de (vrij hoge) kofferbak springen lukte haar niet meer en tillen was ook geen optie. Met deze loopplank gaat ze vlot de auto in. Lekker stevig, makkelijk op te vouwen en vooral goede antislip! Baasjes en hond allebei blij!
Snel
Snel, vriendelijk, goede spullen die overeenkomen met het plaatje en beschrijving op de site
beste ondertussen +-twee weken geleden…
graag een seintje
mvg a.janssens
Goede klantenservice
We hadden de Hondendeken Auto - Luxe 5‑in‑1 Bescherming bij Jake and Jacky besteld. De levering zou moeten plaatsvinden maar postnl heeft zonder moeite het pakket terug gestuurd naar de afzender waardoor ik mijn pakket nooit heb kunnen ontvangen. Hierdoor heb ik rechtstreeks contact opgenomen met de klantenservice van jake and jacky waar ik snel antwoord op heb gekregen. Zij hebben mij verder geholpen en direct bij het ontvangen van het pakket post nl aangesproken en het pakket terug naar mij gestuurd. Ondertussen hebben het pakket goed ontvangen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun!
Fijne aankoop.
Bij aankoop nieuwe auto hondendeken xxl besteld. Werd keurig verpakt en op tijd bezorgd.Deken en bevestigingsriempjes van zeer goede kwaliteit. Heb zelf tussenschot van gaas verwijderd zodat hond(vast met riem) met hoofd op armsteun kan liggen.Kreeg er nog een leuke frisbee bij,die zeer gewaardeerd wordt door hond.
Een echte aanrader!
Wij hebben in onze Cattery een krabkarton (scratcher) van Jake and Jacky en onze katten/kittens vinden deze helemaal geweldig! Uren lang speel & slaap plezier, dat maakt deze scratcher zo ontzettend leuk!
Het krabton is van hoge kwaliteit en staat ook nog eens leuk in ons interieur! Daarnaast is de communicatie erg prettig verlopen!
Een echte aanrader dus!!
Nalevering
Ik was op zoek naar slechts de Slowfeeder inzet bakjes (de automatische voederbak had ik tweede hands op de kop getikt), die niet als apart item in de webshop staan. Dit was met een mailtje snel opgelost, eerder voor de gebruiksaanwijzing was de reactie ook al snel en to the point -fijne service!
Snel en betrouwbaar
Een snelle levering en een product ontvangen zoals beschreven op de site. Heel fijn!
Pakket was kwijt door post-nl
Pakket was kwijt door post-nl. Prima afgehandeld door Jake en Jacky. Uiteindelijk heeft men t opnieuw verstuurd. Daarnaast super kwaliteit spul. Ziet r goed uit en makkelijk te bevestigen . Top
Prima bescherming voor het interieur van uw wagen
5 in 1 hondendeken en kofferbakmodel
Zeer degelijk matriaal!
Snel en gemakkelijk te bevestigen aan de hoofdsteunen.
Zorgt voor 90% bescherming van het interieur van de wagen.
Onze 3 honden (2 grote en 1 kleintje)
Zijn er gek op.
Ik kan er zelfs een kinderstoel bij plaatsen zonder de deken te verwijderen dankzij de handige ritsen kan je het 5 in 1 deken op alle plaatsen van je wagen snel en gemakkelijk installeren.
Krabmand
Prima kwaliteit en mooie uitstraling van de krabmand.
Onze kat is er dol op.
TOP PRODUCT !!!
Super zaak
Super zaak! Snel geleverd en de producten zijn precies zoals ik hoopte.
Trimset
Pff, de luxe trimset voor hond & kat is geweldig!!! Top kwaliteit wij zijn er enorm blij mee❤️
Aanrader
Heel erg tevreden met mijn nieuwe aankoop voor mijn katten. Met de automatische voerbak kunnen ze op tijd eten en hoeven ze niet op mij te wachten tot ik thuis kom. Ideaal als je wisselende diensten hebt en niet op een vast tijdstip thuis kan zijn. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden!
Wat ben ik blij met de Automatische Voerbak met dubbele Slowfeeder! Het werkt echt top en m’n katten krijgen op het juiste moment hun eten, ook als ik niet thuis ben. Helemaal blij mee!
Zeer degelijk kattenmeubel
Onze katten zijn weg van het 2 in 1 krabmeubel! Stevig, goede prijs/kwaliteit verhouding en leuk dat we er een extra speeltje bijkregen. Ook snel geleverd dus kan ze alleen maar aanraden. Bedankt.
Automatische Voerbak met dubbele Slowfeeder
Ik heb laatst de Automatische Voerbak met dubbele Slowfeeder gekocht voor mijn 2 poezenkinderen.
Ik ben hier echt zó tevreden mee. De beestjes krijgen altijd rond een vast tijdstip te eten en de bak werkt uitstekend. Chapeau!
Onze kat zit te wachten voor de…
Onze kat zit te wachten voor de voederbak. Hij is er dol op!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.