Superslecht bedrijf. Mijn vriendin heeft een trui besteld van 50 euro. Verkeerde maat en kleur gestuurd en van alixpress kwaliteit en verpakking ook.. lijkt op dropshopping.. Ze willen noet... Voir plus
Janssen Modeoutlet
Lisez les avis des autres
Al van 20 november 2024 besteld,, jas van 55 euro,, bijna 65 dagen geweest,, niks ontvangen,, ik wil mijn geld terug,, ik ben gestapt naar Incassobureau via nietbezorgd.nl
Retour sturen kan alleen als je zelf de kosten betaald. Op zich niet heel gek, behalve dat het blijkbaar naar China opgestuurd moet worden waardoor je hele hoge kosten hebt!! Hieraan voorafgaand 3... Voir plus
Er staat voor de pantalons linnen- katoen..niks van..is soort namaak weet ik polyester..en veel te breed.. Helemaal niet goed..en niet wat de foto en de uitleg zegt en toont
Les gens ont aussi consulté
Pas op voor oplichters en dieven
De bestellingen die ik heb geplaatst zijn niet aangekomen, pas op voor oplichters, dit zijn fraudeurs en dieven.
Oplichters
Oplichters. Kwaliteit slechter dan slecht. Klantenservice onbereikbaar en sinds vandaag word email retour gestuurd en website uit de lucht.
Grote oplichters
Grote oplichters, broeken terug gestuurd, ja en alles is weg de site, email niets van dat alles. Ik denk dat dit iets voor Kees Van Der Spek is. Volgens mij staat er hetzelfde fimpje weer op facebook, maar nu met een heel andere naam. Ik zal de naam niet noemen omdat ik er niet 100% zeker van ben.
Ben er ook ingetrapt
Ben er ook ingetrapt! Wat een stelletje oplichters. Lange levertijd, niet de beloofde kwaliteit, communicatie onmogelijk. Kortom, gewoon misdadig, toch zeker gezien de reviews die je inmiddels in een veelvoud kunt nalezen.
Had ik dus ook eerder moeten doen! Ga de bestelde broeken nu maar als poetsdoeken gebruiken😡😡😡
Mega slecht!
Mega slecht!! 2 broeken gekocht. Te klein en slechte kwaliteit! Conform alle feedback hieronder nauwelijks te retourneren. Wil nu broeken in grotere maat, kan dat niet eens kenbaar maken. Communicatie is slecht!! Reacties op mailverkeer zijn nu onbezorgbaar en site is niet in de lucht.....! Eens maar nooit meer!
Oplichting
Oplichting, website ligt nu ook plat en email krijg je terug omdat het domein offline is. Helaas te laat met checken van de review.
Wat een ongelooflijke oplichtersbende
Wat een ongelooflijke oplichtersbende, sluit me helemaal aan bij alle revieuws over de slechte kwaliteit en behandeling van klanten. Ze reageren gewoon helemaal niet meer, stelletje hufters, was krijg ik nu helemaal mijn geld niet meer terug…
Slechte ervaring met deze ondernemer
Slechte ervaring met deze ondernemer.
Pasvorm is absoluut niet mooi, ook kwaliteit van stof laten te wensen over.
Ze reageren heel laat of niet op mailtjes. Retourproces is drama.
Oplichters!
Ik sluit me volledig aan bij de andere slechte reviews. Broeken gekregen die in het echt anders zijn dan online en het is flut stof. Klantenservice en website zijn niet meer te bereiken! Oplichters! Niet kopen!
Niet hier bestellen
2 broeken besteld maar ze zien er anders uit dan op het filmpje en passen niet🙈 retour sturen is geen optie omdat de kosten dan voor jezelf zijn en je maar moet afwachten of je je geld wel terug krijgt. Dacht dat het gewoon uit Nederland kwam maar nee.... uit China🙈😔 wat een oplichting.
Nul sterren zou nog niet eens passend zijn…
Nul sterren zou nog niet eens passend zijn. Oplichters, spullen komen uit China, slechte kwaliteit, hele slechte klantenservice. Mag de naam shop niet dragen wmb. Met retourneren moet je naar China zelf kosten betalen. Uiteindelijk maar gekozen voor korting, vanwege hoge retourkosten, maar men weet dit en traineert net zo lang totdat je enigzins murw bent. Goede les! NIETS BESTELLEN EN KOPEN, het is echt een scam.
Kwaliteit waardeloos rotzooi uit China…
Kwaliteit waardeloos rotzooi uit China met een waardeloze retour etc. Gewaarschuwd mensen
Wat een waardeloos stelletje oplichters…
Wat een waardeloos stelletje oplichters is dit. Koop er niet!! Wees gewaarschuwd! 2 broeken gekocht die te klein waren. € 22.50 verzendkosten betaald voor het retourneren en vervolgens een vaag mailtje maar nooit geld terug gezien en de website is uit de lucht. OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS!!
Giga MISSER
Lange levertijd en zodra product ontvangen is, komt het niet overeen met wat is besteld. Geen pakbon/retourbon. Retour kun je aanvragen via een e-mail naar klantenservice.
Waarop je geen snelle reactie krijgt.
Let op de kleine lettertjes.. igv retour zijn de verzendkosten voor jou.
Kortom; een giga misser.
had ik maar......reviews opgezocht........
had ik maar....... ja dus eerst trustpilot gelezen.
gelukkig geen grote bestelling, maar wel retouren vanwege te kleine maat kleding. Ik vond het al vreemd dat er geen pakbon bij het pakket zat... en ja zoals ik hier lees: kunt u even foto's maken van de artikelen.
Meestal, ja meestal check ik eerst een onlinewebshop met name op retourbeleid etc. maar omdat dit bedrijf er solide uitleek te zien niet gedaan.
Ik lees aangifte doen en daarbij melding bij consuwijzer. Mogelijk is Radar inschakelen ook een idee................. Het moet stoppen deze oplichting!
Benadeeld via een webwinkel
Als u vindt dat u benadeeld bent door een webwinkel, doe dan niet alleen aangifte, maar meld het ook bij Consuwijzer. Dat is het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Dit loket ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt uw belangen als consumenten. Bij de ACM kunt u praktisch advies krijgen over uw rechten en nagaan of het aanbod van de webwinkel aan de regels voldeed.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Ik wilde dat ik de reviews eerst had gelezen. Nu zit ik met twee broeken die echt veel en veel te kort zijn en de kwaliteit is zo anders dan op de filmpjes die ik heb gezien en op de website heb gezien. Bewijs van foto's waarbij ik de broek naast een meetlat moet leggen om te bewijzen dat de maten verkeerd zijn, is onmogelijk. Er staan nl geen maten op de website bij de broeken. Hopelijk help ik zo iemand anders, die wel eerst deze reviews leest. Waarschijnlijk gewoon 50 euro weggegooid.
Jammer dat er geen 0 sterren gegeven…
Jammer dat er geen 0 sterren gegeven kunnen worden! Op de website geven ze de indruk een net nederlands bedrijf te zijn met zelfs een fysieke winkel en maar liefst ruim 25 jr ervaring. Inderdaad 25 jr ervaring om zoveel mogelijk te verdienen met slechte produkten over de rug van consumenten die denken ter goeder trouw te bestellen.
Ruilen of retourneren zou zonder opgaaf van reden kunnen. Dus niet, er wordt zelfs om bewijs gevraagd in de vorm van fotos om aan te tonen dat iets niet past of niet naar wens is. Uiteraard heb ik daar geen energie in gestoken. Na veel mailverkeer is de keuze òf om een 25% van je aankoopbedrag terug te krijgen òf om te retourneren naar China! Eieren voor mijn geld gekozen door de korting te accepteren, anders denk ik dat ik nooit mijn geld terug had ontvangen. En dan nog steeds duur betaald. Exact dezelfde broeken zijn in China binnen 5 minuten te vinden en te bestellen voor €6 per stuk incl verzendkosten! Ze staan wel in hun webshop in de aanbieding als zijnde 2 voor €50!!
En dan nog beweren dat ze voor tevreden klanten gaan!
Ik noem dit dwaling, misleiding en zelfs oplichting. Te triest voor woorden dat consumenten door de wet in Nederland niet beschermd worden tegen dit soort bedrijven.
Ik zou zeggen "Hier NOOIT bestellen!!!"
1Ster is nog teveel
1Ster is nog teveel, wat een slecht bedrijf, 2 tot 5 dagen leverering en niet of nergens te vinden dat het uit Azië komt, wil je het terug sturen zijn de kosten naar Azië voor eigen rekening. Uit kosten oogpunt moet je het maar houden, maar nooit meer. Dus let op niet bestellen bij dit bedrijf.
Alles gaat hier mis
Alles gaat hier mis, terug sturen naar China, misleidende reclames, korting aanbieden in plaats van het te mogen terugsturen wat een ellende, retourformulier zit niet bijgevoegd, alles voor eigen rekening en het duurt weken voor je de bestelling krijgt, boevenbende.
Hetzelfde verhaal bij mij
Hetzelfde verhaal bij mij. Broeken veel te kort. Ik controleer altijd of er een retourzending mogelijk is, maar staat er natuurlijk niet bij dat het om een retour naar China gaat! 100 euro kwijt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.