Japandidesign.nl: frauduleus bedrijf
Ik bestelde een Kyoto-kast op 1 januari 2026 ter waarde van 249 euro. De kast is nooit geleverd. Daarom dien ik een klacht wegens fraude. De website is intussen inactief.
Oplichters, 8 stoelen besteld, nooit geleverd.
Officiële klacht ingediend bij politie.
Hoe meer mensen dit doen, kan er onderzoek naar gestart worden.
1 japandi stoel besteld op 25/01 . Bevestiging "bestelling is onderweg" ontvangen op 26/01 met NIET WERKENDE Trackingcode.
Contact opnemen lukt niet, geen reactie.
Stoel niet geleverd ...
FAKE site
Is this a scam company?!
I have placed an order in january through instagram. And i still waiting for my order. They also dont reply at my email!!!!!
Ik bestelde en betaalde 6 Japandi stoelen doch deze zijn nooit geleverd.
Bijna 300 euro kwijt!
Volgens mij is deze website gewoon puur bedrog.
Telefoonnummer op website bestaat niet.
Nazicht van hun adres blijkt ook fake te zijn.
Stoelen besteld die nooit zijn geleverd. Meerder malen contact opgenomen maar geen antwoord ontvangen. Is een een scam!
I placed an order with Japandi Design and never received the items.
After contacting customer service, I received an email on 16 January 2026 confirming that a refund would be issued within 5 working days.
As of today, no refund has been received, despite their written confirmation and despite waiting well beyond the stated deadline. Follow-ups have not led to any resolution.
This experience has been extremely frustrating and unprofessional. Promising a refund and not honoring it is unacceptable. I would strongly advise other customers to be very cautious before ordering.