JB Kloakservice-fyn Avis 10

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Tja… spild af tid er vel det som bedst…

Tja… spild af tid er vel det som bedst betegner min erfaring med JB Kloakservice.
De mødte ikke op til aftale.
Ingen aflysning.
Ingen efterfølgende forklaring.
Det er manglende respekt for folks tid, og jeg vil aldrig turde hyre dem til en opgave. Hvis de ikke kan komme til besigtigelse, hvordan skal det så gå når det virkelig gælder.
Gør dig selv en tjeneste og gå uden om dette firma.

17 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mega godt og proff hjælp.

Mega godt og proff hjælp.

Jeg har haft besøg af 2 Fra JB kloak.
Da min rense brønd var gemt og der ikke var tegninger over hvor den skulle være.

Der kom 2 friske Gutter og havde totalt styr på det og fik søgt og fundet brønden og renset den. Mega professionelle og vidste hvad de lavede. Mega god service og folk der ved hvad de laver.

19 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Der trængte vand ind gennem væggen i…

Der trængte vand ind gennem væggen i min kælder.Mit forsikringsselskab afviste mig i første omgang. Så troede jeg, at jeg skulle have gravet dræn. Men da Joachim kom vidste han med det samme, hvad der var galt. Så han kontaktede forsikringen og fik det sat på skinner. Det var et rør, der løb mellem kloarkerne, der var knækket. Stor hjælpsomhed både af ham selv og hans medarbejdere. Kan kraftigt anbefales

8 décembre 2023

Brugt JB Kloakservice Fyn flere gange

Har brugt JB Kloakservice Fyn flere gange de sidste 10 år til at få spulet kloakken. Yderst tilfreds med deres service. Har brugt dem både i alm arbejdstid og i weekenden. Altid søde og venlige. Vil absolut benytte deres service igen næste gang. Kan kun anbefale dem.

13 mars 2023

Manglende arbejde

Jeg fik ringet til JB-Kloakservice og fik lavet en aftalte om, at de skulle ud for at rense afløbet, da køkkenvasken var stoppet til. Der blev også nævnt, at der også samlede vand i brusenichen. Da de kom ud, fik de renset husets brønd og spulet kloakken inden for meget kort tid. Alt var godt i 1,5 uge. Herefter var køkkenvasken igen tilstoppet. Jeg mailede tilbage og beskrev problemet. Der blev aldrig svaret tilbage. Da jeg så endelig fik ringet ind, så fik jeg at vide, at jeg ville blive opkrævet en ekstra regning for at rense faldestammen. Det synes jeg på ingen måde er fair, når jeg udførligt har haft beskrevet, hvad problemet har været fra starten.

Jeg er mildest talt skuffet over JB-Kloakservice' manglende service.

31 mai 2021

Top professionelt og serviceminded

Top professionelt og serviceminded firma. Rigtig god sparring og vejledning fra Joachim ifb. med den indledende proces, ligesom hele forløbet ifb. med selve arbejdet har været en fornøjelse. Der er sans for detaljerne i det afsluttende arbejde og der er ryddet op når pladsen forlades. Dette firma kan klart anbefales.

1 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Firmaet kan absolut ikke anbefales

Firmaet kan ikke anbefales, vi har en aftale om spuling af en stoppet kloak, de kommer ikke som aftalt og giver ikke besked om at de ikke kommer. Da jeg ringer og rykker siger Joachim bare at jeg må ringe dagen efter og lave en ny aftale og at der var problemer med en tidligere betaling, hvilket ikke passer, og så knalder han røret på.

26 juin 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus