Jeans Centre Avis

1 050
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Weer naar mijn favorieten kleding Winkel geweest in Hoofddorp je voelt je daar zo op je gemak tussen het leuke spontane personeel waar je altijd goed word geholpen. Ze hebben twee keer per jaar een a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Online besteld, maar ik kwam er achter dat ik mijn klantgegevens niet up-to-date had gehouden. Klantenservice heeft mij oprecht positief verrast om alles weer te corrigeren. Snel, accuraat en vri... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een klein noodgeval. Naar Gelderland gekomen vanuit Limburg en dan het hemd vergeten voor een bruiloft waar we morgen heen moeten. Dus wij naar Jeans Centre, en ja, daar heel goed geslaagd met... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 050)

197 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hele snelle levering 1-2 dagen

Hele snelle levering 1-2 dagen. Keurig verpakt. Ook ruilen of terug brengen in de winkel van een pakketje (vorige bestelling) gaat zonder problemen.
Broek retour was te kort.

25 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Noté 1 sur 5 étoiles

minder retour na terugsturen bij actie

Bij de actie 2 broeken voor 110,- 1 broek ontvangen waarvan de maat van het label niet overeenkwam met de pasvorm (ik had 4 broeken in dezelfde maat besteld en 1 broek paste niet). Deze ene broek retour gestuurd.
En helaas krijg je dan enkel het resterende bedrag terug (dus niet de helft van 110,-).
Ik citeer de klantenservice: Als de maat niet overeenkomt met de pasvorm is dat mijn eigen schuld.

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb nogal een moeilijke maat voor broeken. Dankzij hun tool m.b.t. maatvoering waren de broeken precies goed! Ze zitten ook prima! Ook snelle levering.

21 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima prijzen prima service.

Mooie kleding voor aantrekkelijke prijzen en goede service qua verzenden en retourneren.

17 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Slijtage broeken

Wij hadden 2 broeken die heel veel slijtage hadden na een half jaar op dezelfde plaats dus gingen wij 2 nieuw kopen toen wij dat vertelde gaf de verkoopster aan dat wij 1 jaar garantie hadden en wij hebben voor de nieuwe broeken niet hoeven te betalen omdat het dezelfde prijsklasse was helemaal top geregeld en wat een goede service

14 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor je review.

Heel vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel, helpen je fijn! Haal altijd mijn spijkerbroeken hier, en zijn van hele goede kwaliteit en zitten erg comfortabel.

13 octobre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijkheid en makkelijk te vinden en…

Duidelijkheid en makkelijk te vinden en bestellen

12 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent met onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie aanbieding via de mail ontvangen

Mooie aanbieding via de mail ontvangen. Als vaste klant snel besteld. Makkelijke website, makkelijk bestellen en alles thuis bezorgd.

10 octobre 2025

Duidelijke website

Duidelijke website, goede betaalmogelijkheden en snelle levering. Helemaal tevreden.

10 octobre 2025

Onfatsoenlijk

3 broeken gekocht, waarvan er 2 na een paar keer dragen 3 maten groter zijn geworden. De klantenservice wilde hier fotos van hebben. Obv de fotos constateerden zij dat het binnen de marges viel. Toen ik om de documentatie vroeg waar deze marges in vermeld staan, werd er aangegeven dat het om interne documentatie gaat dat niet gedeeld kon worden. Daarnaast vroeg ik me af hoe er obv fotos bepaald kan worden dat het binnen de marges valt (lastig meten mbv een foto).

Ik werd naar een filiaal gestuurd en heb 3 broeken gepast en laten zien. Winkelmedewerker zag idd dat 2 broeken fors groter zijn geworden. Dit werd doorgeven aan de klantenservice. Vervolgens kreeg ik via de klantenservice te horen dat er slechts 1 broek vergoed wordt, terwijl in het filiaal anders geconstateerd is.

Dit gaat dus alle fatsoen te boven en is mij echt onacceptabel.

Réponse de Jeans Centre

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht – dat is uiteraard niet wat we willen.
We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer er verschillen zijn tussen wat in de winkel wordt waargenomen en wat via de klantenservice wordt gecommuniceerd. In dit geval is er, na overleg tussen de winkel en onze klantenservice, vastgesteld dat het bij één van de broeken duidelijk zichtbaar was dat deze buiten de verwachte pasvorm viel. Op basis daarvan is besloten om voor die ene broek een passende oplossing te bieden.
We waarderen je feedback over het proces en nemen dit mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of ergens over in gesprek willen, dan staan we daar uiteraard voor open.
Team Customer Happiness

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk broek gevonden in de sale

Makkelijk broek gevonden in de sale, besteld en ontvangen binnen een paar dagen. Blij mee

7 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review.

Noté 4 sur 5 étoiles

Makkelijk zoeken op de site

Makkelijk zoeken op de site. Goede producten met relevante informatie. Ook duurzaamheids aspecten worden weergegeven

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering goede kwaliteit.

Snelle levering goede kwaliteit.

2 octobre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Noté 3 sur 5 étoiles

Er zit alarmmelder vast aan de broek

Bij het ontvangen van de broek 40-36 zit er nog een ronde witte. Alarm meldervast in de broek. Deze kan niet gedragen worden nu en maar 1 ontvangen van de 2.

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review. Mocht je feedback voor ons hebben omtrent jouw bestelling dan willen wij je vragen een e-mail te sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Snelle levering en klantgericht

Klantvriendelijk en snelle levering, leuke aanbiedingen. Blij met Jeanscentre.

1 octobre 2025

Heel vriendelijk en bekwaam

Heel vriendelijk, hulpvaardig en zeer bekwaam.

27 septembre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review.

5 pakketjes op 5 verschillende dagen

5 pakketjes op 5 verschillende dagen.

Had 1 order geplaatst en voordat alles binnen kwam was ik 2 weken verder. Maak aub 1 order ervan volgende keer. Daarnaast was er iets niet meer leverbaar zonder mij hierover te informeren.

30 septembre 2025

Réponse de Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review en feedback.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus