Probleem snel opgelost
Er was is mis met het product dat ik had besteld.
Kreeg een nieuw exemplaar.
Snel antwoord en snel opgelost.
Ben zeer tevreden met de aankoop.
Jerrycans voor benzine, diesel en andere vloeistoffen. Jerrycans uit voorraad leverbaar, goedkoop en binnen 24 uur bezorgd!
Er was is mis met het product dat ik had besteld.
Kreeg een nieuw exemplaar.
Snel antwoord en snel opgelost.
Ben zeer tevreden met de aankoop.
Bestelling geplaatst en gevraagd of ze dit ook later op de week wilde versturen.
Was geen enkel probleem en alles ook supersnel en goed afgeleverd.
Zeker een aanrader voor iedereen. Dank je wel voor de superservice Joep😉
Degelijke producten voor een scherpe prijs en goede service. Zou het iedereen aanbevelen!
Alles is prima verlopen. De levering en de materialen zijn zoals beloofd geleverd. Uitstekend!
Twee jerrycans besteld voor opslag van chemische producten. Eens betaald krijg ik het volgende te lezen in de bevestiging:
Alle jerrycans uit ons assortiment ondergaan in de fabriek een kwaliteitscontrole met luchtdruktest om eventuele lekkages aan het licht te brengen. Helaas komt het incidenteel voor dat een lekke jerrycan de kwaliteitscontrole toch passeert. We adviseren dan ook om bij de ingebruikname van een jerrycan, zeker wanneer gebruikt voor brandstof of chemicaliën, zelf nog even te controleren op lekkages. Let hierbij op de lasnaden, de sluiting en het kraantje indien van toepassing.
Ik heb contact genomen met de klantendienst om mij de apparatuur toe te zenden zodat ik deze controle kan uitvoeren, er een keer in blazen zal waarschijnlijk niet voldoende zijn lol.
Geen enkele reactie mogen ontvangen. Onbegrijpelijk dat men, voordat de producten de deur uitgaan, geen controle uitvoert. Snel cashen and that's it! Dus opletten bij je volgende aankoop!!
Super service gister besteld vandaag in huis, goede kwaliteit zeker gezien de prijs, gewoon een aanrader, na de track en trace ook meteen een mail dat als je binnen 24 uur geen reactie krijgt om meteen contact met ze op te nemen. Nee zeer goede service en in mijn ogen zeer betrouwbaar ook de bezorger van gls zeer netjes pakket onbeschadigd bezorgt en op tijd zeker in deze drukke tijd ben uitermate tevreden
Al meerdere bestellingen gedaan, goede prijs kwaliteit verhouding. Klantenservice super snel en goed in probleem afhandeling, fotootje sturen en direct nieuw product toegestuurd gekregen
Gewoon de beste op het gebied van jerrycans en toebehoren!,
In september kocht ik twee jerrycans zodat ik uiteindelijk deze kon gebruiken voor het bijvullen van de tank van de auto. Echter bleek dit een miskoop doordat de schenktuiten ontzettend lekten en zij zijn te kort voor de doeleinden waar ik ze voor wilde gebruiken. Ik heb contact gehad met de klantenservice hierover. Ik zou teruggebeld worden, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd.
2 jerrycans 20 liter met gele schentuit gekocht. Alle twee de schenktuiten lekten ontzettend erg. Gebeld met eigenaar/medewerker, werd vriendelijke te woord gestaan. Er worden twee nieuwe schenktuiten bezorgd. Hopelijk lost dit het probleem op, zo niet, mocht ik wederom contact opnemen.
LET OP!!!
In het hoofdstuk ‘showroom’ staat ergens dat je niet naar de zaak in Oirschot moet komen. Iets met pinnen klopte/werkte niet.
Jammer dat dat niet met grote letters overal op de site vermeld staat. Ben voor niks gegaan…
Heb eerder een goede review gedaan over de goede levering wat inderdaad ook goed was, maar nu ik ze gebruikt heb ben ik erachter gekomen dat de schenktuiten echt waardeloos zijn, de benzine zeikt er aan alle kanten langs, zo erg dat 1 ster nog teveel is
Snelle levering van 2 jerrycans. Dag erna al bezorgd. En goede prijzen.
Excellent price and quality. Good customer care, they handle a delivery problem very well. I will recommend them to the people around me.
Zeer slecht! Ik heb er 3 van 20liter besteld maar de schenktuiten zijn van zo n slechte kwaliteit dat je de benzine overal hebt liggen behalve in de tank ook willen zei hier niets aan doen en blijven zeggen dat ik ze te strak aandraai... als of ik niet meerdere dingen heb geprobeerd, dus wel. maakt niet uit hoe je ze aandraait het blijft er langs lekken als een zeef.
En savoir plus sur les différents types d'avis.