Jewelleries Avis 62

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis, en met zorg verpakt. Er was een mankement aan 1 artikel, en heb hierover een mail gestuurd. Isa heeft hier direct begripvol op gereageerd en het he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb vorige keer een leuke en mooie armband besteld. Werd in de live ingepakt en verzonden. De volgende al binnen gekregen. Volg haar op tik tok ze is altijd zo vrolijk en enthousiast en he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al sinds de eigenaresse het bedrijf heeft, ookal onder de ander naam bestel ik regelmatig bij deze leuk webshop en heb ik geen klagen over de klantvriendelijk en klantenservice al helemaal niet. All... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De klantenservice is zeer slecht. Item geretourneerd, aangezien product niet bordeaux rood is maar echt een aubergine kleur is. Artikel retour gestuurd met de informatie van de site, echter heeft DHL... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Heel fijne service !!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis,
en met zorg verpakt.
Er was een mankement aan 1 artikel, en heb hierover een mail gestuurd.
Isa heeft hier direct begripvol op gereageerd en het heel netjes opgelost, echt een heel klantvriendelijke oplossing 😍
Nogmaals dank hiervoor !!

20 avril 2026

Réponse : Jewelleries

Hoi Arina, dankjewel voor je review! Super om te horen dat je blij bent met onze oplossing en met je nieuwe items 🩷 Heel veel plezier van je aankoop! Liefs, team Jewelleries

Koningsdag broek besteld 🧡

Super! Leuke broek besteld voor koningsdag.🧡 Gevraagd via dm om lengtes, netjes toegestuurd gekregen. De broek besteld en snel ontvangen!!😃 De broek was super leuk verpakt met een lief kaartje erbij.✨️ Ik raad het aan hier te bestellen! Leuke meid 💕

8 avril 2026

Réponse : Jewelleries

Hoi Laura, wat fijn om te lezen dat je blij bent met je nieuwe broek en alles wat erbij hoort! 🩷 We wensen je veel plezier met je nieuwe item en alvast een hele fijne Koningsdag! Liefs, team Jewelleries

Noté 1 sur 5 étoiles

Retour regeling

Ik had een blazer retour verzonden deze zat echter onder de 'vlekken' volgens hun. Dit vind ik erg vreemd, want ik heb het product enkel en alleen een keer gepast en besloot al snel dat het niet voor mij was. De blazer terug in de verpakking en me netjes gehouden aan hun retour regels krijg ik een bericht dat er vlekken op zitten en dat ze de retour niet kunnen verwerken omdat het vies is en het niet meer kunnen verkopen. Ik vind dat de vlekken eruit zien als dat het van hun verpakking afkomt. Ze zeggen dat de binnenkant van de zak niet afgeeft, maar de buitenkant zeker wel en ik heb zo goed als mogelijk was het product verpakt. Maar toch is het mijn schuld en probleem. Ik krijg sowieso niet mijn geld terug, maar mag tegen verzendkosten hem wel weer terug hebben. Uiteindelijk na wat mail verkeer krijg ik de retourkosten terug en sturen ze hem op hun kosten terug. Dit is dan wel soort netjes alleen ik had liever mijn geld terug gezien. Ik krijg dus nu een blazer terug waar ik ook niks mee kan. Ik heb de blazer bekeken en ik weet zeker dat dit van hun verpakking afkomstig is. Met andere woorden ik steun graag kleine ondernemers, maar ben niet echt blij met hoe dit gegaan is en ik zal hier dan ook niet meer bestellen.

2 avril 2026

Réponse : Jewelleries

Hi Chimène Schreuder, wat jammer dat je dit zo hebt ervaren!

De retourzending die je hebt verzonden zat inderdaad onder de vlekken. Dat de vlekken van de verpakking komen is niet mogelijk. Deze verpakkingen worden al voor een lange periode gebruikt en dit heeft zich nog nooit voorgedaan. De zakken hebben daarnaast een andere kleur dan de vlekken op de blazer.

We hebben mailcontact gehad en het samen netjes opgelost! De blazer is op onze kosten teruggezonden naar je en we hebben de retourkosten ook naar je teruggestort.

We vinden het erg vervelend dat dit zo is gelopen. We vinden het jammer dat je ons hierdoor benadeelt met een slechte review gezien we er alles aan hebben gedaan om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Liefs,

Team Jewelleries

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede communicatie

Leuke ketting besteld. Na 1 dag kapot, maar was een klein ringetje dus kon het zelf maken. Wel even een mail gestuurd en heb netjes een deel van me geld terug gekregen. Leuke webshop en lieve mevrouw!

13 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heb vorige keer een leuke en mooie…

Heb vorige keer een leuke en mooie armband besteld.
Werd in de live ingepakt en verzonden.
De volgende al binnen gekregen.

Volg haar op tik tok ze is altijd zo vrolijk en enthousiast en heel behulpzaam
Gewoon altijd heel gezellig.
En echt aan te raden om daar wat te kopen.
Ze heeft zoveel mooie spullen.

Heel tevreden

Jorica.

22 janvier 2026

Réponse : Jewelleries

Hoi hoi Jorica, wat ontzettend leuk om je review te lezen. Dankjewel voor het delen van je ervaring! We wensen je ontzettend veel plezier van je nieuwe items 💖 Liefs, team Jewelleries

Echt een aanrader!!

Super leuke meid en erg enthousiast! Heb al meerdere keren besteld, zowel sieraden als kleding. Altijd super blij met de items. Echt een aanrader. Mocht er iets mis zijn/defect zijn wordt dit goed, snel en zorgvuldig opgepakt🥰

11 février 2026

Réponse : Jewelleries

Hey Tai, super leuk om te horen dat je altijd zo blij bent met je nieuwe items! Ontzettend bedankt voor het achterlaten van een review 💖Liefs, Team Jewelleries

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooi, goede kwaliteit en snelle verzending!!

Hele snelle verzending! Super fijn en het ziet er mooi uit, met goede kwaliteit. Ben er heel blij mee, ook een leuke lieve meid! Dankjewel☺️

11 février 2026

Réponse : Jewelleries

Hey! Wat leuk om je review te lezen. Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring! Veel plezier met je nieuwe items 💖 Liefs Team Jewelleries

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering! Mooie top!

9 décembre 2025

Réponse : Jewelleries

Hi Maureen, wat leuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe top en de snelle levering 💖 Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je aankoop x Team Jewelleries

Noté 2 sur 5 étoiles

slechte kwaliteit

Ik had een gebreide wollen trui gekocht. De trui twee keer gedragen en begon al abnormaal te pluizen. Aan het uiteinde van de mouw zaten allemaal steken los dus kreeg het product ook nog eens kapot binnen. Contact gezocht en mocht hem niet retourneren. Wel 50% van de aankoop terug gekregen. Belachelijke oplossing voor de kwaliteit wat je krijgt en omdat die ook gewoon kapot was. Ik zou hier niet nog een keer kopen en het ook niet aanraden… nog slechter dan shein kwaliteit

3 décembre 2025

Réponse : Jewelleries

Hoi Iris, nogmaals onze excuses voor het ongemak. De trui voldeed zoals je aangaf bij aankomst al niet aan de kwaliteit die je mag verwachten bij een nieuwe trui. In je mail schreef je dat je ondanks dit gebrek de trui toch 2 dagen hebt gedragen. Hierna heb je inderdaad contact opgenomen via de mail waarbij je aangaf akkoord te gaan met een terugstorting van 50% van de trui en blij te zijn met deze oplossing. Jammer dat dit op deze manier wordt teruggekoppeld. Liefs Team Jewelleries

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele Snelle levering en wat je besteld…

Hele Snelle levering en wat je besteld komt goed en mooi aan
En heel leuk ingepakt 😊

18 novembre 2025

Réponse : Jewelleries

Hi Jill, wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe items en de service 💖 Ik wens je namens Team Jewelleries heel veel plezier van je aankoop x

Was heel snel binnen

Was heel snel binnen, goede kwaliteit

10 novembre 2025

Réponse : Jewelleries

Wat fijn om te horen Geralynn. We wensen je ontzettend veel plezier van je nieuwe items! Liefs team Jewelleries

Super goede ervaring

Super lieve meid en snelle verzending en echt een geweldig bedrijf

29 octobre 2025

Wat fijn Liza! Veel plezier van je nieuwe items 🩷

Heel leuk bedrijf!

Heel tevreden van al mijn producten van hun! Altijd heel vriendelijk, snelle levering en fijn bedrijfje!☺️

15 octobre 2025

Wat leuk om te horen Lisa! Dankjewel 💖 Liefs, Isa

Alles top

Super snel geleverd, en precies zoals ik het had verwacht!!! Zeker een aanrader

15 octobre 2025

Réponse : Jewelleries

Hi Vanessa, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze items en service <3 Liefs Isa

Binnen 1 dag in huis

Binnen 1 dag in huis. en mooi dat het was
Ik had het meegenomen naar New York
Daar gegeven ze vond het prachtig bedankt voor alles 😊

14 août 2025

Réponse : Jewelleries

Hi Levi, wat fijn om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en mooie items! Bedankt voor je review 💖 Liefs, Isa van Jewelleries

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snelle en goede service. Personeel zeer vriendelijk en staat steeds voor de klant klaar. Ook steeds een goede prijs kwaliteit.

Réponse : Jewelleries

Hi Nanoi, dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat je zo blij bent ben je items en onze service. Liefs, Isa van Jewelleries 💖

Super fijne winkel

Super fijne winkel! Mooie kleding en goede verzending

Réponse : Jewelleries

Hi Elise, fijn dat je positief bent over je ervaring met ons! 💖 Liefs, Isa van Jewelleries

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele leuke sieraden en kleding van…

Hele leuke sieraden en kleding van goeie kwaliteit. Erg veel plezier van! Superleuke dingen

Réponse : Jewelleries

Hi, wat fijn om te horen dat je zo positief bent over de kwaliteit van onze items! Dankjewel voor je review 💖 Liefs, Isa van Jewelleries

Vriendelijk,Snel,Mooi ingepakt...

Altijd heel vriendelijk, bestelling snel verzonden. Heel mooi ingepakt ook altijd een leuk extratje bij dat is altijd mooi meegepakt! ☺️ Zeker een aanrader! 🩷

11 décembre 2024

Réponse : Jewelleries

Hi Kamila, leuk om te lezen dat je zo positief bent over de service en snelheid van ons. Dankjewel voor je review 💖 Liefs, Isa van Jewelleries

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus