Har tidligere anmeldt ishockey metalligaen og var ikke positiv. Her første kamp i turneringen er jeg positiv overrasket. Der var mange kamera vinkler og det gav en virkelig god oplevelse - langt b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Endnu engang en dårlig oplevelse Skulle se en fodboldkamp. Hele 1.halvleg var skærmen meget mørk. Det enlige mål i 1.halvleg blev ikke vist, da kameraet ikke fulgte med. Desuden var der meget 'hakken... Voir plus
JFMplay løber fra sin oprendelige aftale og foringer vilkårende for os bruger her kort efter oprettelsen af et års abonnement.. Total dårlig stil og selvom de nu har tilbud mig at opsige mit abon... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altså, de sad jo helt sikkert rundt om et bord og syntes hinandens idéer var gode, da de designede sitet. Men måske havde de aldrig prøvet det før. Eller sat sig for, at det skulle testes. Fordi hold... Voir plus
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Forfærdelig streaming. Gang på gang er der problemer med forbindelsen.

Réponse de Jfmplay
Har ikke engang set noget på siden endnu... Men når jeg er logget ind (Eller det kan man slet ikke se man er) så kan jeg hverken se min betaling eller noget andet.... oppe en venstre hjørne står der hele tiden ( KØB ABONNEMENT ) selvom jeg er logget ind og allerede betaler fra mit tidligere Metalligaen konto... ringeste hjemmeside jeg nogen sinde har set....

Réponse de Jfmplay
Virker som totalt scam!. Betalte for et kvartal for at se en fodbold kamp. Da jeg så ville se den via avisen danmark stod der at jeg skulle betale igen for at se kampen, hvilket jeg gjorde. Virker som om at det er et uendeligt loop med betalinger uden at man faktisk kan se noget!
Besværlig hjemmeside at finde hovede og hale i mht abonnement - men så er kundeservicen til gengæld god. Sebastian hjalp mig lynhurtigt med en problemstilling jeg havde og han var høflig og professionel hele vejen.
Utroligt dårlig kvalitet på sending af flere basket kampe og manglende kommentering. Måske en ide at skaffe nyt udstyr.
Har trods alt betalt abonnement på København liv for at se god basket på tv
Købte abonnement til at se Super-copa finalen. Det virkede fint.
Helt vildt, har købt adgang for at følge HIK. Ud af de seneste 4 kampe var der tekniske problemer og ingen signal. Fra den 4. var der kun tekniske problemer, så man kunne se 5 min af hele kampen.
Kø på 30 min til deres kundeservice. Opgav og opsiger aftalen. Måske divisionsforeningen skulle få fingeren ud og få en anden producent på kampene🙏🙏🙏.
O stjerner til alle🤬🤬🤬🤮🤮🤮
Tekniske problemer:
Jeg betalte for at følge Brønshøj Boldklub. En kamp i ugen.
Så sidder man der! Tekniske problemer. Startede jeg det op igen så jeg kampen forfra til billedet frøs. Det skulle være live stramning? Ugen efter, virkede det slet ikke.
Har sagt mit abonnement op skriftligt i dag. Så ser vi hvad de svarer? Nul stjerner herfra.
Købte fordi de lovede at vise 2. division, og derfor købte jeg for at følge mit yndlingshold. Her er status på de 3 første kampe:
1. Blev vist i lav kvalitet
2. Blev vist, men med to billeder oven i hinanden, så der f.eks. var træer på banen, 2 bolde og spillere der dukkede op og forsvandt konstant.
3. De droppede at vise kampen.
Jeg har været i dialog med dem, og de skyder bare skylden på "deres lokale leverandører" og taler uden om at refundere. Gennemført ringe.
En savoir plus sur les différents types d'avis.