Johan`s vvs er super dygtige , jeg anbefaler ham til alle jeg kender fremover ! 100% veludført arbejde , flink og imødekommende og billige priser , i forhold til det perfekte arbejde han udførte, s... Voir plus

Vi havde en radiator som skulle skiftes og flyttes. Vi brugte 3byggetilbud, hvortil Johan var lyn hurtig til at svare, så derfor valgte vi ham. Selve flytning af radiator gik ok. Han var lynh... Voir plus

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Johan’s VVS bygger på kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

NY installation af luft til vand varmepumpe

Skulle have udskiftet mit gasfyr med en luft til vand varmepumpe, dagen efter jeg rækte ud for en pris, kom Mikael fra Johan's VVS Horsens afdeling hjem og kiggede på opgaven, vi have en god snak, og jeg forklarede ham mine ønsker og de "Mer" opgaver der kunne være, da jeg ikke var sikker på om min hovedledning var stor nok til strømforbruget, det fik de løst uden problemer, og jeg havde en pris i hånden få dage efter.
Samme måned var de klar og installationen blev færdig på 2 dage.

Det er udført til perfektion, jeg kunne ikke være mere tilfreds, helt klar anbefaling herfra.

28 avril 2026

2 gange har vi brugt Johans VVS

2 gange har vi brugt Johans VVS
Yderst tilfreds med resultatet og kommunikation vedr. vores problem.

Jeg ringer helt sikkert til Johan næste gang vi skal bruge hjælp fra en VVS montør

23 janvier 2026

Kom samme dag som jeg talte med dem om…

Kom samme dag som jeg talte med dem om udskiftning af 2 toiletter, rigtig sød og omhyggelig fyr kom og skiftede toiletterne på ingen tid, meget serviceminded og bare rigtig dygtige, de får vores varmeste anbefalinger.

31 juillet 2025

Johan er virkelig dygtig

Johan er virkelig dygtig, rar og ordentlig med sit arbejde og til en meget fair pris - vil helt klart bruge ham igen og anbefale ham til andre

4 octobre 2024

Klasse firma og oplevelse

Virkelig rar fyr, super fair pris, holder sit ord og knokler til det er gjort. Har haft en lidt kompleks opgave med varmepumpe til vores gård herude, og den har han og hans team bare løst og fuldt op på. Bruger dem igen næste gang og vil anbefale ham og hans team til alle jeg kender der skal have udført vvs arbejde :)

15 janvier 2025

Meget tilfreds

Meget tilfreds - hurtig og venlig respons på forespørgsel - 2 dage senere var opgaven veludført. Bedste anbefalinger herfra - og vil helt sikkert ringe til Johan næste gang.

19 décembre 2024

Super service

Vi kender alle når lokummet brænder, og der var Johan klar til at hjælpe selv om han havde travlt- så tak til ham og den kanon service.

30 août 2024

6 stjerner.

6 stjerner.
Venlig mand med styr på sit fag.
Veludført arbejde, hurtig respons, punktlig, samt god dialog omkring mine forslag og behov.

Har ikke ikke haft en VVS’er i folden - før nu.
Kommer helt sikkert til at kontakte Johan’s VVS næste gang et behov opstår.

25 octobre 2024

Johan`s vvs er super dygtige !

Johan`s vvs er super dygtige , jeg anbefaler ham til alle jeg kender fremover !
100% veludført arbejde , flink og imødekommende og billige priser , i forhold til det perfekte arbejde han udførte, synes jeg helt sikkert , det var for billigt ! Alt i alt en kanon dygtig ung mand med stor erfaring !
Tak fra Trine

8 octobre 2024

Sendte bud efter Johann’s vvs efter der…

Sendte bud efter Johann’s vvs efter der var konstateret en skjult rørskade. Han ankom, så på skaden og gik i gang med at finde lækket. Det skete hurtigt og han udbedrede skaden. Har været utrolig glad for hans arbejde og vil til hver en tid ringe til ham igen hvis jeg har vvs arbejde som skal laves.

19 septembre 2024

Kan ikke rose nok

Kan ikke rose nok
For sikke en service og god behanling de nu 2 gange, jeg måtte have hjælp
Mange hilsner
Bjarne Fahnøe

7 octobre 2024

Perfekt oplevelse‼️

Fra start til slut er man i trygge hænder ved at det er Johan’s VVS der varetager opgaven 😃

Mit gamle håndvask armatur var gået løs og kvaliteten var ikke så god fra tidligere ejer der havde sat det op. Johan sendte hurtigt nogle gode tilbud på ordentlig kvalitets armaturer. Jeg meldte ud hvilket et jeg godt ville bede om. Og hurtigt fik vi en aftale i stand 😊

Johan er punktlig; kommer til tiden. Er høflig, ordentlig og serviceminded. Han udførte et rigtigt fint arbejde, som bare er 💯% perfekt

Jeg vil helt sikkert anbefale Johan’s VVS til andre, og han er den jeg kontakter, næste gang jeg får brug for professionel VVS hjælp 🌟🌟🌟🌟🌟

6 août 2024

Toilet udskiftning

Tilbud på udskiftning af toilet bestilt via 3byggetilbud.
Johan sendte hurtigt et godt tilbud, og kunne komme indenfor få dage.
Rigtig god service fik jeg oveni

26 juillet 2024

Vi havde bestilt Johans VVS til en…

Vi havde bestilt Johans VVS til en forsikringsopgave. Vores håndvask var flækket og utæt. Da samme håndvask ikke længere kan få's fandt Johan hurtigt et brugbart og pænt alternativ. Nedtagning af gammelt møbel og opsætning/tilslutning af nyt gik glat og hurtigt. Alt var tæt, i vatter og pænt fuget ved aflevering.

1 juin 2024

Behageligt bekendtskab

Fik skiftet vandhaner i både køkken og bedaværelse. Hurtig respons, veludført arbejde til den rigtige pris. Et helt igennem behageligt bekendtskab.

Vi ringer helt sikkert til Johan næste gang.

1 juin 2024

Vi fik skiftet vores radiator

Vi fik skiftet vores radiator, det gik både stærkt og er blevet super godt!
Hurtig service og så klarede han endda noget ekstra, mens han lige var her 👍
Klart anbefales og jeg bruger helt sikkert Johan's vvs igen.

15 mai 2024

Lyn hurtig respons

Vi havde en radiator som skulle skiftes og flyttes.
Selve flytning af radiator gik ok.
Han var lynhurtig til at få pillet den gl. radiatoren ned og trukket nye slanger.
Der var måske lidt til forbedring,
Gl. ophæng var ikke taget ned.
Den nye radiator fik lidt skrammer, dog med en gang lak rep.
Væggen til den nye radiator fik efterfølgende maling, pga. ridser.
Det begyndte det at dryppe fra returløbet, dog var Johan der dagen efter til at efterspænde rør.
Alt i alt en ok oplevelse.

17 mars 2024