Skælskør Arkitekterne Avis

2. Consultant en protection contre les incendies
  3. Entreprise de conception des bâtiments
  4. Ingénieur structures

Écrit par l'entreprise

Vi er erfarne arkitekter og rådgivere med fokus på at skabe bæredygtig arkitektonisk og økonomisk værdi for private, offentlige bygherrer og erhverv.

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Les gens ont aussi consulté

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

vi kan desværre ikke anbefale deres tjenester.

Desværre er vores erfaring med Skælskør arkitekterne, John veje langt fra tilfredsstillende, og vi føler os forpligtet til at dele vores skuffelse.
"prisen for rapporten var 25.000.- Inkl moms."

Rapporten, vi som ejere modtog, består af otte sider, men desværre er kvaliteten af indholdet langt under vores forventninger.
Billedmaterialet, der skulle fungere som dokumentation, er af utroligt dårlig kvalitet.
Teksten i rapporten er usammenhængende og mangelfuld.
Et særligt bekymrende aspekt er den manglende tekniske information.

At finde billeder af en ejer i underbukser, baghoveder og klipklappere er fuldstændig uacceptabelt og vidner om en manglende professionalisme i materialet.
Dette er uansvarligt og underminerer troværdigheden af rapporten som helhed.

Sammenlignet med konkurrerende firmaer, der for tæt på samme beløb tilbyder omfattende rapporter på 60 sider med detaljeret budgetgennemgang, prioritering af opgaver og fremtidige byggeprojekter, står Skælskør Arkitekterne klart tilbage.
vi kan desværre ikke anbefale deres tjenester baseret på vores skuffende oplevelse.

28 novembre 2023

God rådgivning

Skælskør arkitekterne har hjulpet flere af vores kunder som er super tilfredse med forløbet fra første møde og til aflevering og med god dialog med kunden under forløbet.

8 mars 2022

1 stjerne!!

1 stjerne!!
Vi havde egentlig et behageligt indtryk af John Veje og firmaet. Vi havde et forhåndsmøde, hvor en max pris på projektets byggeomkostninger blev aftalt, og forventninger til projektet samt udformningen afstemt. På trods af at vi adskillige gange spurgte efter et realistisk overslag, blev der i mellemtiden brugt tid og penge ikke mindst på tegninger og undersøgelser som ikke var relevante i forhold til at give et realistisk overslag. Efter en del tid hvor vi flere gange pressede på for dette overslag, fik vi endelig en beregning der lå 1 million over vores Max pris. Dvs en pris der var 33 % større end forventet. Ikke særligt imponerende fra en arkitekt med erfaring.!! Begrundelsen for denne forskel var overraskelse over prisudviklingen 2021-2022. På dette tidspunkt havde dette forløb allerede kostet os over 50.000kr. Vi lavede derfor en aftale om at der kostfrit skulle en revurdering til for at redde et projekt hjem…også dette projekt kom til at ligge uden for vores rækkevidde…og kostløst blev heller ikke ens opfattet af os og John Veje. Efter dette er vi nu over 60.000 kr fattigere og har været nødt til at finde nye muligheder. Hvis andre skulle bruge firmaet, vil vi anbefale at få alt på tryk, med en klausul om at intet bliver lavet før et realistisk overslag foreligger. Det siger sig selv at vi er dybt skuffede over et projekt der trak i langdrag med store omkostninger til følge.

5 mars 2022

Godt og seriøst samarbejde

7 mai 2021
Logo de Skælskør Arkitekterne

Réponse de Skælskør Arkitekterne

Hej Lennart, vi sætter stor pris på din fine anmeldelse og vi takker for samarbejdet.

Mvh. Skælskør arkitekterne

Burde have været et rent 0.

Burde have været et rent 0.

Den dårligste kunderådgiver der kan opdrives. - Han er firmaernes mand.

Jeg overtager en ny lejlighed, der efter en eksplosion er blevet istandsat med John Veje som tilsynsførende.

Da jeg overtager, og inden indflytning i lejligheden, opdager jeg at er der store ridser i de "nyanlagte" gulve.

Til det får jeg bare besked fra John Veje, at det er min egen skyld ...

- Så med mindre du vil have tingene lavet rigtigt - så undgå John Veje som arkitekt - det kan kun gå galt.

29 mars 2017