Varerne fremstår akkurat som på…
Varerne fremstår akkurat som på billederne. Er højt kvalitet og unikke design.
Vi har lavet møbler i mere end 6 generationer, så vi ved godt at godt design starter med gode materialer og dygtige hænder, om tålmodighed, præcision og respekt for materialet. Godt design er ikke kun æstetisk – det er også etisk. Bæredygtighed handler ikke kun om materialer, men om en filosofi: at skabe noget, der varer. Det mest bæredygtige møbel er det, der aldrig behøver at blive erstattet. Derfor designe vi med respekt for naturen, for vi låner vores materialer fra den. Vores søsterselskab, som vi køber alle vores produkter fra, er FSC-®, SVLK/FLEGT®- og Amfori BSCI-certificeret. Det betyder, at du med hvert stykke, du køber hos os, har en garanti for, at vi kun har brugt bæredygtige materialer, etiske arbejdsmetoder og gennemsigtige forsyningskæder.
Danemark
Demande des avis aux clients
Varerne fremstår akkurat som på billederne. Er højt kvalitet og unikke design.
Den smukkeste lampe til min have🌟 Solbue-lampen giver det mest vidunderlige lys🌟
Og den er også smuk i dagslys - flot design og høj kvalitet. Mine varmeste anbefalinger🌟
Prikken over i'et til vores hyggelige loungeområde var den smukke Lunari solcellelampe. Sikke et lækkert stemningsfyldt lys den tilføjer, det ses tydeligt at det er kvalitet for alle pengene, der holder til det danske klima. Der skal helt sikkert tilføjes et lille lystårn også til den anden terrasse.

Réponse de Jonorgaard
Flotte lamper i god kvalitet, der giver et rigtig godt lys. Mange indstillingsmuligheder. Fungerer upåklageligt. Det er noget solidt håndværk.

Réponse de Jonorgaard
Man skal lede længe efter en smukkere lampe til terrassen 🙂 vi er SÅ glade for vores. Super praktisk med både forskellig lysstyrke og indstillinger for hvornår den tænder. Fjernbetjeningen er kun endnu et plus.
Smuk og i virkelig god kvalitet. 10 stjerner herfra.

Réponse de Jonorgaard
Vi er så vilde med vores smukke lystårn. Tidløs design. God kvalitet. Glæder os til de mange hyggelige stunder i lampens skær. De varmeste anbefalinger herfra.

Réponse de Jonorgaard
Møbler af den højeste kvalitet, som er flot lavet og er utrolig flot i haven. Jeg vil forslå lamperne til alle der har plads i haven.

Réponse de Jonorgaard
God kvalitet, elskede lampen meget smuk. God leveringstid og god levering alt kom i god stand. Jeg anmelder den meget.

Réponse de Jonorgaard
Flot og holdbar solcellelampe, der giver en god stemning til haven. Byggekvaliteten er god, og den kan sagtens holde til det svingende dansk vejr.