1. Électricien

Jonsborg El er en lille, men erfaren virksomhed, med over 10 års erfaring som elektriker. Når du vælger os som din elektriker, er vores nøgleord tillid og tryghed, derfor vil du altid få en personlig og professionel service fra start til slut.

4,2

Bien

El i lille vinrum

Vi skulle have lavet El i vores lille nyetablerede vinrum og Andre en meget høflig ung mand, mødte op til aftalt tid og begyndte straks at installere kablerne så vi kunne gå i gang med vinrummet.
Herefter kom han igen og installerede kontakter og lamper, alt fungerede perfekt.
En fin oplevelse.
Kan anbefales.

29 octobre 2025

Super god service

Super god service!
Meget professionel og forstående elektriker.
André udføre et fantastisk flot arbejde også er han hurtig og effektiv.
Stor anbefaling herfra ☺️

1 octobre 2024

Jonsborg El har udskiftet alle vores…

Jonsborg El har udskiftet alle vores sports ude og inde og udskiftet alle vores lys senser
Har udført et flot stykke arbejde og gjort det lovligt så det nu kan bestå en el-test og forsikringen dækker hvis uheldet rammer ...
Tak for et flot stykke arbejde
Kan kun anbefales

21 octobre 2024

Mine varmeste anbefaler

Mine varmeste anbefaler. Vi har brugt Jonsborg EL af flere omgange. André er en utrolig pålidelig og dygtig elektriker. Vil til hver en tid kontakte dem igen, når vi skal have lavet andet.

11 mars 2024

Den bedste elektriker

André er den dygtigste og mest professionelle elektriker du kan finde. Han er super venlig og løser opgaverne til perfektion. Har siden anbefalet ham til flere i mit netværk, som har haft den præcis samme oplevelse. Kan stærkt anbefales ❤️

18 février 2024