Desværre en dårlig oplevelse. Min mand og jeg ville gerne vise vores datter lillesøster i maven. Jeg havde derfor booket en tryghedsscanning, da jeg ikke kunne vælge andet. Vi gav udtryk for at vi bar... Voir plus
Lisez les avis des autres
Er så glad for at vi valgte at blive scannet hos Jordemoderhuset igen med baby nr.2. også denne gang føler vi os så varmt og kærligt, og tålmodigt, taget imod trods vores egen forsinkelse. Bliver varm... Voir plus
Mit første besøg i Jordemoderhuset var en virkelig dejlig oplevelse. Vibeke var så omsorgsfuld, rolig og nærværende, at jeg straks følte mig tryg. Hun tog sig god tid, lyttede og besvarede alle mine... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er 43 år gammel, blev “spontant gravid” efter 6 måneder og har lige født en vidunderlig, perfekt lille søn. Da min alder er relativt høj for en 2.gangs fødende, valgte vi jævnligt at blive skannet... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Hôpital privé
- Cours de préparation à l'accouchement
- Sage-femme
- Clinique pour femmes
- Centre de soins prénatals
- Clinique spécialisée
Écrit par l'entreprise
Moderne graviditetsklinik med alle tilbud til gravide i København. Kvalitetsscanning af gravide Privat Jordemoder Fødselsforberedelse Ammehjælp Akupunktur Zoneterapi Kropsterapi Gravidmassage Jordemoderkonsultation
Coordonnées de contact
Stenosgade 5, 1616 KBH V., 1616 Kbh. V, København, Danemark
- mail@jordemoderhuset.com
- jordemoderhuset.com
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Positiv oplevelse hos Vibeke
Jeg havde en kønsscanning hos Vibeke den 23.12.23 eftersom det dagen forinden ikke lykkedes, da baby ikke var så samarbejdsvillig. Vibeke var åben og imødekommende allerede fra start. Hun lovede mig, at jeg ikke ville gå derfra før hun havde oplyst mig om babys køn. Og det føltes bare rart. Modsat dagen forinden føltes det med Vibeke ikke som om man blot var endnu et nummer i køen. Virkelig rar og tryg oplevelse! Kan anbefale Vibeke til enhver form for scanning!
Vil have nr. 2 bare for at besøge Rikke
Først og fremmest havde jeg givet 10 stjerner, hvis muligt.
Min søn er nu 1 uge gammel, og jeg overvejer ærligt talt allerede nr. 2, bare for at kunne komme hos Rikke i 9 måneder igen! Jeg har altid vidst (siden 2015), at hvis jeg en dag skulle have et barn, så skulle jeg gå til en privat jordemoder i Jordemoderhuset. Det skulle jeg så lige pludselig i marts, hvorfor hverken min mand eller jeg var i tvivl om, hvor vi skulle henvende os. Og gudskelov for det!!!
Fra dag 1 af var Rikke ikke bare min/vores Jordemoder - hun var ALT fra psykolog, til parterapeut, til moksa røgerist til akupunktør. Der er ikke det, den kvinde ikke kan! Lige fra første møde mærkede jeg bare at hun både så mig og hørte mig, og det føltes som om hun helt instinktivt vidste hvem jeg ville være som gravid, og som mor (trods min egen tvivl). Hun har styrket mig igennem hele graviditeten og nu også i moderskabet med mantraet "Der er ikke noget du SKAL!", hvilket jeg forevigt vil tage med mig.
Allerede efter en dag i forløbet fik vi akut brug for hjælp en tirsdag aften, hvor Rikke tryllede for os, da vi havde mistanke om en spontan abort. Vi blev afvist af 1813 selv om vi havde ramt uge 12 - men Rikke fiksede en akut tid til os på Herlev, og vi fik bekræftet at alt var OK med baby.
Derudover har hun taget utallige diskussioner med det danske sundhedsvæsen på vores vegne, så vi er blevet sparret for meget unødvendigt bøvl og rigide systemer.
Som menneske må Rikke være lavet af et helt specielt stof. Hver gang jeg besøgte hende i Jordemoderhuset, gik jeg ud af døren og følte mig 10 kg. lettere mentalt. Det blev endda bemærket af mine omgivelser, at hver gang jeg havde været til jordemoder, var det som om jeg havde det meget bedre og var næsten lidt høj - trods et ret hårdt graviditetsforløb. Jeg er ret sikker på, jeg var blevet en del af systemet, hvis ikke det havde været for Rikke.
Det bør også nævnes, at selv om Rikke ikke var med under fødslen var hun på speed dial og ringede selv for at tjekke op på processen; alle beslutninger under fødslen kunne vi vende med hende.
Så nu græder jeg lidt over, at det er ved at være slut. Dog har vi heldigvis også købt et efterfødselsforløb, og Rikke har da også allerede været på besøg her 2 gange, og bl.a. hjulpet med alle de hysteriske førstegangsspørgsmål og babys 1. bad. Men selv når det er slut, er Rikke heldigvis en man godt kan tage en sjus med, og dem har vi mange til gode af! Og ja, hun skal også inviteres til barnedåb.
Så all in all... hvis du vil være sikker på at du bliver set for hvem du er/ønsker at være i din graviditet og moderskab - og blive hjulpet og støttet på alle leder og kanter samt at kunne grine og græde og alt derimellem, så skal du straks gribe knoglen og ringe til Jordemoderhuset, og få fat i Rikke. Det bliver dit livs investering!
Og som en allersidste ting, så havde vi da en kontrakt med en række "faste ydelser" - men det var på ingen måde rigidt, og vi fastlagde og forventningsafstemte løbende efter mit/vores behov.
Helt vildt god stemning
Helt vildt god stemning, virkelig søde mennesker, alting meget blidt, kærligt og på den gravides præmisser.
Great
Throughout the year, I have been at Jordmoderhuset for a pregnancy massage, acupuncture, a membrane sweep, and lactation consultancy. All of my appointments were really worth it and I can definitely recommend the place. Everybody is super kind and very professional.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, meget søde og professionelle
Trods lang vej for os, er det køreturen værd
Fantastisk oplevelse
Vi kontaktede Jordemoderhuset tideligt i graviditeten, da vi følte os lidt lost i systemet. Det var det bedste vi kunne have gjort. Vi fik Lea som fast jordemoder. Vores forløb var meget godt, gavnligt og betrykkende. Vi var i kontakt med Lea inden, under og efter fødslen - personligt og telefonisk. Hun vidste lige, hvad vi havde brug for i de forskellige situationer.
Vi vil takke Lea og alle de andre fantastiske medarbejde fra Jordemoderhuset for en fremragende behandling.
Anu, Ilka og lille Flora Gargi
Jeg har været virkelig glad for Jordemoderhuset gennem hele min graviditet
Jeg har været virkelig glad for at gøre brug af Jordemoderhuset gennem hele min graviditet - fra den første tidlige scanning, til fødselsforberedelse og ammekursus sidst i graviditeten.
Vi er kun blevet mødt af meget dygtige og omsorgsfulde fagfolk. Det har været en stor tryghed for mig.
Særlig har jeg været glad for fødselsforberedelsen med jordemoder Julie. Og muligheden for at kunne vende spørgsmål og eventuelle bekymringer undervejs.
Jeg kan på det varmeste anbefale denne fødselsforberedelse og Jordemoderhuset generelt.
Privat jordemoder forløb
Ved vores 2. Graviditet havde vi et behov for en privat jordemoder, som også kunne deltage ved selve fødslen. Efter research og en god samtale med Rikke valgte vi Jordemoderhuset. Dette har vi på intet tidspunkt fortrudt!
Under graviditeten har især Rikke hjulpet med diverse spørgsmål, bearbejdning af tidligere fødselsoplevelse, italesættelse af ønsker til kommende fødsel og generelt gjort os meget trygge i hele graviditeten.
Derudover har vi nydt godt af jordemoderhusets kompetencer inden for ammeforberedelse, fødselsforberedelse, akupunktur og massage. Alt sammen har været virkelig godt og kan kun anbefales!
Vi har været heldige at have mødt både Rikke, Julie og Lea i forløbet, og de har alle været meget kompetente og vi har følt os i trygge hænder. Vi kunne ikke have undværet Lea som deltog i vores fødsel, hvor hun fik guidet os perfekt igennem, sammen med personalet på Herlev.
Afslutningsvis har vi været til en efterfødselssamtale, hvor alle også fik mødt vores datter. Vi kommer til at savne Rikke, Julie og Lea, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger ❤️
Jacob & Majbritt
Jeg vendte tilbage til Jordemoderhuset i min 2. graviditet
Jeg vendte tilbage til jordemoderhuset i forbindelse med min 2. graviditet. Endnu engang en faktisk oplevelse hos Julie. Jeg følte mig set og hørt og i meget kompetente hænder med god tid til samtale og en særlig ro. Noget jeg ikke har kunne få i det offentlige men som har været altafgørende for mig før hver fødsel. En uge efter denne samtale fødte jeg mit 2. barn.
Kan på det varmeste anbefale Jordemoderhuset til alle gravide.
Et professionelt og trygt sted
Et meget professionelt, trygt og hyggeligt sted. Man kan virkelig mærke, at Jordemoderhuset er drevet af folk, som brænder for det, de laver, og at de har øje for den enkelte. Har pt været til fødselsforberedelse og ammevejledning.
Kan kun anbefale
Jeg er så glad for at komme i Jordemoderhuset. Altid hyggelig og rolig atmosfære og dygtige omsorgsfuldt personale.
Jeg har været der en del i min sidste graviditet, hvor jeg fik hjælp med graviditetsgener og fødselsmodnende akupunktur. Jeg gik i fødsel på dagen for min sidste behandling 40+3 ☺️
I denne graviditet har jeg fået behandling mod kvalme og migræne. Selve behandlingen havde jeg god effekt af. Samtalen med den fantastiske jordemoder var dog præcis lige så vigtigt. Hun hjalp mig med bedre at mærke mig selv og min situation, hvilket gav mig modet til at tage til lægen, som sygemeldte mig fra mit arbejde. Jeg skal have en behandling igen i denne uge.
Tak for jeres fantastiske sted.
“Så længe det slår”
Hej
Først om fremmest så vil jeg gerne sige tak for jeres omsorgsfulde måde at være på. Kunne faktisk rigtig godt lide jeres atmosfære og jeres ansatte som scannede mig.
Jeg blev scannet hos jer fredag d. 15 september. Dette var en tidlig scanning. Jeg var i uge 7+1. Selve scanningen går fint, og fosteret er vokset som det skulle.
Jeg har tidligere set hjerteblink, men lægger denne gang mærke til at hjerterytmen ser meget langsom ud. Så langsom at jeg selv (ved ingenting om scanninger) lægger mærke til det. Efter scanningen er slut stiller jeg spørgsmålstegn ved dette. Her får jeg svaret:”så længe det slår”
Torsdagen efter er jeg til scanning på Slagelse sygehus. Her kan de se at fosteret er dødt, hvad der svarer til selve dagen eller dagen efter scanning hos jer. De er MEGET udforstående overfor jeres udtalelse om, at “så længe det slår”.
Aldrig har jeg følt mig så uprofessionelt behandlet. Ikke at man kan gøre noget ved det. Det ville gå den vej det gik, men at jeres ansatte ikke ved eller lægger mærke til dette.
Jeg håber inderligt at I vil tage dette til eftertanke.
Kærligst Caroline
De ved, hvad de laver hos jordemoderhuset!
Jeg har været været forbi jordemoderhuset 6 gange i forbindelse med seneste graviditet. Her har jeg fået den bedste (gravid)massage, jeg nogensinde har oplevet samt 4 gange akupunktur mod graviditetsbetingede smerter. Jordemoderhuset har foruden at være enormt imødkommende og forstående været et absolut bevis for, hvorfor det kan give værdi at komme et specialiseret sted. De har uden tvivl bare haft styr på, hvor der skulle trykkes og stikkes og så har det bare haft øjeblikkelig effekt! Jeg ville uden tvivl vælge at komme tilbage til jordemoderhuset!
Grundig jordemoderkonsultation
Vi vil gerne takke Jordemoderhuset og Lea for kyndig vejledning og indsats i forbindelse med en jordemoderkonsultation.
Vi flyttede til Danmark fra Norge 4 uger før termin. Det blev i Norge vurderet, at barnet muligvis lå i underkropsstilling.
Ved en konsultation hos Lea blev vi mødt med en forståelse for vores situation, en grundig undersøgelse samt en scanning.
På magisk vis fik Lea os hurtigt og effektivt ind i det danske sundhedssystem, hvormed vi kunne blive visiteret og tilbudt et vendingsforsøg.
Vi kunne ikke have gjort det uden Jordemoderhusets hjælp.
Ammehjælp i klinikken af Lea
Jeg modtog ammehjælp i klinikken af Lea. Hun er super dygtig!
Professionel og mødekommende.
Vi gik der fra med en plan, som viste sig at være løsningen på vores problem. Kan varmt anbefale Jordemorhuset.
En varm anbefaling!
Vi er kommer hos jordemoderhuset gennem 2 graviditeter efter anbefaling fra venner og familie og har været SÅ glade for at komme der!
Vi har både fået tidlige scanninger, kønsscanninger, graviditetsmassage, akupunktur og zoneterapi hos Jordemoderhuset og alle behandlinger, lige fra booking til udførsel har været helt fantastiske!
Stemningen i huset er uden sammenligning, altid smilende og imødekommende personale og man bliver altid mødt med omsorg og forståelse i sine bekymringer og spørgsmål, hvilket især i første graviditet betød rigtig meget. Man har altid en følelse af at være helt unik, og aldrig bare ‘en i rækken’ af patienter.
Jeg kan VARMT anbefale jordemoderhuset til alle der ønsker kvalitet, dygtighed, tryghed og omsorgsfuldhed i deres graviditetsbehandlinger!
Jordemoderhuset forbereder jer begge to optimalt på fødselen
Undertegnede meldte sig sammen med min kone til et-dags fødselsforberedelse. Vi havde to rigtigt dygtige og engagerede undervisere, som svarede på alle spørgsmål, med stor humor og overskud og indsigt. Jeg har faktisk en del teoretisk indsigt i fødselens forløb og fysiologi qua mit arbejde, men det var altså noget andet at sidde sammen med sin kone og høre det gennemgået så fint. Vi lavede også forskellige øvelser med henblik på smertelindring, og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg på det tidspunkt tvivlede lidt på deres praktiske værdi. Det viste sig så at være så forkert, som det næsten kunne være. Det endte med, at jeg brugte særligt en af lindringsmetoderne i næsten 18 timer i streg for hver ve, der kom, og det gjorde en stor forskel for min kone og for min følelse af kunne være med i fødslen. Vi endte med en fin vaginal fødsel og det skønneste barn. Kan varmt anbefale Jordemoderhuset og deres djærve og naturlig tilgang til fødslen.
Dygtige og omsorgsfulde!
Fik foretaget 2xhindeløsning i Jordemoderhuset. Jordemoderen (Lea) var meget professionel, empatisk og dygtig. Jeg var utålmodig og spændt på den forestående fødsel (3. barn) og hun var så god til at rumme mine tanker/følelser og samtidig bidrage med faglig vurdering, som beroligede og opmuntrede mig.
Om natten efter 2. hindeløsning gik min fødsel spontant i gang.
Jeg har desuden fået vidunderlig gravidmassage hos Jordemoderhuset tidligere i graviditeten. Ved alle mine besøg i klinikken er jeg altid blevet mødt af venlige og opmærksomme ansatte.
Kan kun anbefale dette sted!
Høj faglighed og nærværende konsultationer
Både ved skanninger, zoneterapi, akupunktur og massage er jeg altid tilfreds. Nærværende og dygtige og tager sig altid god tid -hvad end det handler om faglighedens grundighed eller mennesket bag.
Fik også sat min fødsel igang vis akupunktur hos dem i deres hyggeligt lokaler.
Klar Anbefaling
Ville ikke vælge en tidlig scanning hos dem
De reklamerer med at kunne skanne fra gravidtetsuge 5, hvorfor jeg tog derop 5+3. Her fik jeg at vide, at jeg højest sandsynlig ville abortere grundet det hun så på scanningen. Ikke nogle beroligende ord, med at der var en tidlig scanning osv., og at det måske kunne ændre sig. I en uge gik jeg ked af det, og ventede på at skulle abortere, men da jeg blev sendt til en gynækolog 6+1, for at blive sat i gang med en medicinsk abort, så de det fineste hjerteblink og en helt fin graviditet.
Er super ked af den oplevelse, og synes ikke de skal reklamere ved at de kan scanne så tidligt, når de fleste fagpersoner, siger at der er alt for mange uvisheder ved at scanne så tidligt. Og i det mindste så i hvert fald komme med beroligende ord, når der er så mange uvisheder ved det.

Réponse : JORDEMODERHUSET
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.