Jordemoder Tone Suneson Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Så skøn behandling! Det burde alle mødre få! en efterfødsels massage eller ja bare en mor massage! Tone var så professionel og behagelig og det gjorde at man bare kunne give slip og slappe af og n... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super sød og sympatisk jordemoder, fik en graviditet massage udvidet, og var meget glad og tilfreds med min oplevelse!

À propos de l'entreprise

1. Sage-femme
  2. Cours de préparation à l'accouchement
  3. Service de placement familial
  4. Studio Pilates
  5. Centre de soins prénatals

Écrit par l'entreprise

Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjæl, og jeg brænder for at støtte kommende og nybagte forældre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fødsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fødselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fødselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindeløsning, gravidmassage, efterfødselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfødselssamtale, gravid- og efterfødselspilates.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem behagelig graviditets massage

Det var en super god oplevelse at få graviditets massage hos Tone. Der var ro og tid. Tid til at få lyttet til baby i maven og få en vurdering af hans vægt, og hvordan han lå. Tid til at lytte til, hvordan jeg havde det. Ro og fordybelse til massagen. Jeg følte mig meget tryg og i erfarende og omsorgsfulde hænder.

15 septembre 2026

Stor anbefaling!

Den varmeste anbefaling til at besøge Tone. Man bliver mødt og varme og forståelse. Graviditetsmassagen var helt fantastisk 🙏🏼

8 septembre 2026

Kære Stine,

Tusind tak for dine varme anbefalinger <3
Det er så dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med din gravidmassage her hos mig og at du følte dig mødt. Tak fordi du tog dig tid til at skive denne fine anmeldelse, det betyder meget.
Ønsker alt det bedste til dig.

Så skøn behandling

Så skøn behandling!

Det burde alle mødre få! en efterfødsels massage eller ja bare en mor massage! Tone var så professionel og behagelig og det gjorde at man bare kunne give slip og slappe af og nyde nuet. Kæmpe anbefaling her fra

26 août 2026

Kære Nadja,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og dine anbefalinger! Den sætter jeg stor pris på.
Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med din efterfødselsmassage, det betyder meget <3 Og tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Ønsker dig alt det bedste.

Rigtig god

Rigtig god, kompetent og nærværende ammevejledning, hvor jeg fik konkrete redskaber og anbefalinger jeg kunne bruge. Mine bedste anbefalinger.

18 août 2026

Kære Sanne,

Af hjertet tak, for din fine anmeldelse og dine flotte rosende ord. Det betyder meget at høre, at du havde en god oplevelse med din ammevejledning, og at du fik redskaber og anbefalinger som du kunne bruge. TAK for dine anbefalinger.
Ønsker alt godt til dig og din familie <3

Konstruktivt hjemmebesøg

Jeg havde et godt og konstruktiv besøg med god vejledning omkring amning af min datter på 4 måneder. Jeg følte mig hørt og fik gode værktøjer og en konkret plan på skrift! Alt i alt en super god oplevelse.

3 août 2026

Kære Cecilie,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det godt at høre, at du havde en god oplevelse med din ammevejledning i hjemmet, og at du føler at vi fik lagt en god plan for jer og klædt dig godt på hertil.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for mig.
Ønsker alt det bedste til dig og din familie <3

Meget tilfreds

Jeg har gået til fødselsforberedelse, ammevejledning, gravidmassage, fødselsmodnende akupunktur og vejledning om stramt tungebånd hos Tone, og til alle ting har Tone været dygtig, forberedt og lyttende. Man kan ikke være i bedre hænder som gravid og ammende 🙏

13 juillet 2026

Kære Stine,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse og dine flotte ord <3
Det har været en fornøjelse, at få lov til at følge dig gennem graviditeten og ikke mindst besøge og vejlede dig efter fødslen også. Jeg er så glad for at høre, at du har følt dig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet.
Ønsker alt det bedste til dig og din familie.

Efterfødselsmassage

Jeg havde en behagelig oplevelse hos jordemoder Tone i sidste uge. Hendes massage er intet mindre end fantastisk. Hun mestrer den perfekte balance mellem gode, dybe tryk og en nænsom, blid berøring. Som ammende mor var det en kæmpe lettelse, at briksen havde en smart funktion, hvor en pude kunne tages ud, så der var plads til brysterne – det gjorde, at jeg lå helt perfekt uden pres. Ovenikøbet tog hun sig tid til lige kort at vende min fødsel med mig, hvilket betød utroligt meget. En rar og professionel oplevelse, Tone får igen min varmeste anbefaling.

2 juillet 2026

Kære Anne,

Tusind tak for en virkelig skøn anmeldelse og for dine flotte rosende ord <3
Det betyder meget for mig at høre, at du havde en god oplevelse med din efterfødselsmassage og at den bare ramte plet, på lige det du og din krop havde brug for.
Tak for dine anbefalinger og for at du tog dig tid til at skrive denne.
Jeg håber du og familien har det godt.

En rigtig god oplevelse

Jeg har fået både graviditetsmassage og efterfødselsmassage hos Tone og begge dele var virkelig en god oplevelse. Massagen var god, Tone er sød og sympatisk og omgivelserne var fine.

19 juin 2026

Kære LHJ,

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse og dine rosende ord. Det betyder meget for mig at høre, at du har haft nogle gode oplevelser med massage her hos mig både i din graviditet og efter fødslen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin en anmeldelse.
Jeg ønsker alt det bedste til dig og dine kære.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super sød og sympatisk jordemoder

17 juin 2026

Kære Cecilie,

Tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du have en god oplevelse med din udvidede gravidmassage her hos mig. Og tak for dine rosende ord, de betyder meget for mig.
Al held og lykke fremover.

Gravidmassage

Jeg fik for lidt tid siden en graviditetsmassage hos Tone, det var en tryg, afslappende og god oplevelse. Tone er rolig, dygtig og god til at fortælle, når der skal ske noget nyt.
En skøn oplevelse og dejligt at mærke, hvordan man lander lidt i kroppen igen efter en lidt hektisk hverdag.
Jeg kan varmt anbefale et besøg. 😊

4 juin 2026

Kære Laura,

Stort tak for din skønne anmeldelse og dine varme anbefalinger. Det er så dejligt at høre, at du havde en god oplevelse her hos mig i klinikken og at massagen hjalp dig til at lande godt i kroppen. Tak fordi du tog dig tid, til at skrive denne fine anmeldelse.
Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Klar anbefaling herfra

Tone er enormt dygtig og sikrede et trygt rum for min søn og jeg. Vi fik en konkret plan med derfra og en fin opfølgning. Jeg vil klart anbefale Tone.

11 juin 2026

Kære Tine,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine rosende ord. Det betyder meget for mig at høre, at det var en tryg og god oplevelse for dig og din søn her hos mig i klinikken, og at vi sammen fik lagt en god plan for jer. Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne skønne anmeldelse og for din anbefaling <3

Rigtig god oplevelse

Tone er en super kompetent jordemoder og meget behagelig person. Det er en god oplevelse at komme i hendes klinik

Kan klart anbefales til andre 😀

30 avril 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din pæne, pæne ord <3 Dem sætter jeg så stor pris på. Det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse med at komme her hos mig i klinikken.
Jeg ønsker dig alt det bedste og kæmpe pøj pøj.

Kan kun anbefale!

Kan kun anbefale!
Jeg fik gravid massage ved Tone, hvilket var en meget tryg og super afslappende oplevelse. Vi lyttede også hjertelyd og Tone mærkede babys stilling i maven. Alt i alt en 10/10 oplevelse. Vil helt sikkert komme igen 😊

3 juin 2026

Kære Celine,

At hjertet tak for din fine anmeldelse og dine anbefalinger <3
Hvor er det bare skønt at høre, at du havde en god oplevelse her hos mig i klinikken med din gravidmassage, det gør mig så glad. Og tak fordi du tog dig tid til at lave denne anmeldelse også. Du er SÅ velkommen igen en anden gang.
Ønsker dig alt det bedste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig behagelig og skøn oplevelse

Virkelig behagelig og skøn oplevelse. Jeg følte mig tryg og i gode hænder fra begyndelsen af min massage. Det var præcis hvad jeg havde brug for 🫶🏼

Jeg skal helt sikkert derind igen og kan kun anbefale at andre gør det samme ❤️

25 mai 2026

Kære Sofie,

Af hjertet tak for din fine, fine anmeldelse. Det betyder meget for mig at høre, at du havde en god oplevelse med din massage og følte dig tryg her hos mig i klinikken.
Tak for at du anbefaler min gravidmassage til andre, og du skal være så varmt velkommen en anden gang <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte tid ved Tone med henblik på…

Vi bestilte tid ved Tone med henblik på at få vurderet stramt tungebånd, da vi desværre har tidligere erfaring med, at sygehuset ikke har samme kompetencer til at vurdere de forskellige typer.
Man er i gode og trygge hænder ved Tone. Hun er dygtig, empatisk og professionel.
Min søn fik vurderet stramt tungebånd og læbebånd. Vi fik øvelser og blev anbefalet kropsbehandling. Derudover ammevejledning. Tone hjælper en i den rigtige retning.
Kæmpe anbefaling herfra

27 avril 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine anbefalinger <3
Jeg er så glad for at høre, at I havde en god og tryg oplevelse med jeres tungebåndsvejledning her hos mig. Og at I følte jer godt hjulpet videre i jeres forløb.
Så stort tak for de rosende ord og for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Ønsker alt det bedste til dig og din familie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået gravid massage ved Tone i…

Jeg har fået gravid massage ved Tone i begge mine graviditeter. Kan kun give min største anbefaling til et besøg hos hende, hun er sød og imødekommende . Meget professionel og man føler sig tilpas.

20 avril 2026

Kæreste du,

Tak for din fine anmeldelse og dine anbefalinger. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft nogle gode oplevelser med gravidmassage i begge dine graviditeter og at du har følt dig godt tilpas her hos mig i klinikken. Det betyder så meget for mig.
Ønsker alt det bedste til dig og dine kære <3

Rebozo kursus kan anbefales

Vi fik et Rebozo kursus ved Tone, hun var virkelig imødekommende og vi følte os i trygge hænder. Vi gik derfra med både at have fået fremvist, prøvet de forskellige øvelser og et skriv så vi kan huske dem.

17 avril 2026

Kære Freya,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse og for at du tog dig tid til at skrive den <3
Jeg er så glad for at høre, at I havde en god og tryg oplevelse med vores rebozo session, og at I fik det med herfra, som I havde brug for. Rigtig god fornøjelse og pøj pøj med det hele.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tone er super behagelig og meget…

Tone er super behagelig og meget lyttende og formår at skabe et trygt rum, som tilpasses til en. Akupunktur tog toppen af det værste kvalme.

15 avril 2026

Kære Mathilde,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine rosende ord. Dem sætter jeg stor pris på. Det betyder meget for mig, at du har haft en god og tryg oplevelse hos mig i klinikken, og hvor er det dejligt at akupunkturbehandlingen hjalp på din graviditetskvalme.

Ammevejledning

Jeg havde bestilt tid til ammevejledning med min nyfødte, og det var super godt. Tone er enormt lyttende, behagelig og dygtig. Der blev også kigget på tungebånd udover amning, og vi kommer helt sikkert til opfølgning, når der er kommet styr på sidstnævnte. Kan helt sikkert anbefale Tone.

2 avril 2026

Kære Sallie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget at høre, at I havde en god oplevelse med jeres ammevejledning her i klinikken, hvor vi både fik arbejdet med amningen og vurderet tungebåndet. Stort tak for din anbefaling. Vi ses til en opfølgende vejledning, når I er klar til dette <3

Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig dejlig oplevelse…

Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Tone! Hun er utrolig behagelig og dygtig og der er en skøn stemning hos hende. Jeg havde bestilt tid til en gravidmassage og jeg gik der fra med mindre ømhed i kroppen. Jeg vil klart anbefale hende og jeg kommer sikkert igen i løbet af min graviditet.

27 mars 2026

Kære Maria,

Af hjertet TAK for dine fine ord og din flotte anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med din gravidmassage her hos mig i klinikken. Tak for dine anbefalinger, og du skal være SÅ velkommen igen en anden gang <3

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus