Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Ondanks een korte deadline en enorme stress toch mijn scriptie dankzij de begeleiding met een ruimvoldoende afgerond. Na contact gezocht te hebben, een snelle actie en gematched met Rohaa. Zij zorgde... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Jouw scriptiecoach
Écrit par l'entreprise
Jouw Scriptiecoach
Persoonlijke begeleiding voor mbo, hbo en wo studenten!
Welkom bij Jouw Scriptiecoach, waar succes hand in hand gaat met maatwerk! Wij zijn er speciaal voor mbo, hbo en wo studenten die ondersteuning nodig hebben gedurende hun studie en afstudeerperiode. Onze unieke aanpak richt zich op proces, inhoud en structuur.
Wat maakt ons anders dan andere scriptiebegeleidingsbureaus? Wij zijn je scriptiecoach, die je niet alleen begeleidt bij het schrijven van de scriptie, maar ook coacht bij vaardigheden zoals bijvoorbeeld het plannen. Of je nu worstelt met uitstelgedrag, faalangst of een functiebeperking zoals ADHD, autisme of dyslexie, wij bieden scriptiecoaching op maat, zodat ook jij succesvol kunt afstuderen!
Je kunt bij ons aankloppen voor de volgende diensten:
- Bijles en studiebegeleiding voor associate degree, bachelor- en masterstudenten
- Scriptiebegeleiding op alle niveaus
- SPSS en statistiekhulp bij je scriptie
- Ondersteuning bij scriptieverdediging en presentatie
- Nakijken van scripties op taal, spelling en bronvermeldingen
- Grondige scriptiecheck op inhoud, taal, spelling, structuur, rode draad en bronvermeldingen
Wil je ontdekken wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan en kom erachter hoe wij je kunnen helpen.
Studiebegeleiding voor mbo, hbo- en wo-studenten
Ben je een associate degree-, bachelor- of masterstudent en zoek je extra ondersteuning bij je studie? Loop je vast op statistiek, SPSS of een specifiek vak? Onze gespecialiseerde studiebegeleiders helpen je bij:
- Studiebegeleiding voor specifieke vakken of statistiek
- Voorbereiding op tentamens
- Ondersteuning bij het opbouwen van je portfolio
- Hulp bij het schrijven
Scriptiebegeleiding op alle niveaus
Raak je gestrest bij het schrijven van je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Ervaar je blokkades, ongemotiveerdheid of faalangst? Wij bieden scriptiebegeleiding op maat, ongeacht je hulpvraag. Met onze ondersteuning ronden wij samen jouw scriptie succesvol en tijdig af, waardoor je de kans op slagen vergroot en onnodige studiekosten voorkomt.
SPSS en statistiekhulp bij je scriptie
Of je nu SPSS wilt leren of vastloopt bij de analyses, wij bieden specialistische hulp. Onze begeleiders helpen je bij het opzetten van je onderzoeksresultaten in SPSS en het verwerken van de resultaten, zodat je snel weer verder kunt met je scriptie.
Scriptie verdedigen en hulp bij de presentatie
Na het voltooien van je scriptie is het tijd voor je verdediging en/of presentatie. Bereid je optimaal voor met onze training, inclusief voorbereiding op lastige vragen van je examinatoren, het opbouwen van een overtuigende presentatie en tips voor een succesvolle verdediging. Wij helpen je rustig en zelfverzekerd je mondelinge examen in te gaan.
Scriptie nakijken en scriptiecheck
Twijfel je over de kwaliteit van je scriptie? Laat deze dan nakijken door een ervaren scriptiebegeleider. Wij bieden gedegen feedback en praktische aanwijzingen, specifiek afgestemd op de eisen van je opleiding. Kies eventueel ook voor een grondige scriptiecheck, waarbij we essentiële punten zoals rode draad, volledigheid, structuur, inhoud en bronvermeldingen beoordelen.
Waarom kiezen voor Jouw Scriptiecoach?
- Altijd snel een gratis intakegesprek om je hulpvraag te bespreken
- Een breed netwerk in Nederland en België met begeleiders uit diverse vakdisciplines voor een ideale match
- Professionals met relevante werkervaring uit het werkveld voor inhoudelijke begeleiding
- Gespecialiseerd in leerproblemen en functiebeperkingen, met oog voor persoonlijke aandacht
Bij Jouw Scriptiecoach kijken we samen naar jouw behoeften en zorgen we voor de juiste match met een scriptie- of studiecoach. Kies voor no-nonsense scriptiehulp met concrete resultaten en een plezierige studie-ervaring!
Coordonnées de contact
Kerkerinklaan 66, 2071 RM , Santpoort-Noord, Pays-Bas
- 06-10331605
- contact@jouwscriptiecoach.nl
- jouwscriptiecoach.nl
Feedback
Dankzij de geweldige feedback van Francisca heb ik mijn scriptie succesvol afgerond met een 7! Haar feedback was niet alleen gedetailleerd en gericht, maar ook ontzettend waardevol in het verbeteren van mijn werk. Ze wist precies waar de verbeterpunten lagen en gaf concrete adviezen die mij echt vooruit hebben geholpen.
Francisca is een betrokken en deskundige coach die je motiveert en ondersteunt op een manier die vertrouwen geeft. Ik gun iedereen zo’n coach! Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele en effectieve begeleiding.
Bedankt, Francisca!
Ontzettend goed geholpen!
Ontzettend goed geholpen! Coach kijkt echt samen met jou naar jouw hulpvraag en wat je precies van haar verwacht.
Linda luistert goed
Linda luistert goed naar de behoefte van student en koppelt aan de juiste buddy. Top instantie. Aanrader voor iedereen die ondersteuning nodig heeft.
Professional
very good and professional! Carmen helped with good tips and helped me understand everything. always on time and meets expectations

Heel fijn
Heel fijn, een goede rode draad gegeven tijdens mijn herkansing scriptie. Daardoor nog een voldoende last minute kunnen halen! Zonder haar was het me niet gelukt!

Réponse : Jouw scriptiecoach
Dit is het mooiste kado aan mijzelf!
Dit is het mooiste kado aan mijzelf!
Ik liep vast met het schrijven van mijn scriptie. Dit door onzekerheid en mijn dyslexie. Hoe zet ik mijn onderzoek en mijn eigen woorden op papier.
Lian was er altijd voor mij, met veel geduld, tips en een positieve manier van coaching heeft ze mij intens goed geholpen.
Lian ik kan je niet genoeg bedanken, dankzij jou kan ik verder groeien.
Barbara
Massagetherapeut

Réponse : Jouw scriptiecoach
Ik kan Monique niet genoeg bedanken …
Ik kan Monique niet genoeg bedanken voor haar waardevolle hulp bij het schrijven van mijn thesis! Dankzij haar fijne feedback en begeleiding heb ik een prachtig cijfer weten te behalen. Monique was altijd beschikbaar en reageerde snel, en ik kon haar zelfs telefonisch bereiken voor overleg.

Monique is een topper!
Ontzettend dankbaar voor de goede hulp die ik van Monique heb mogen ontvangen. Ze gaf altijd duidelijke feedback, stond altijd voor mij klaar en had altijd snel tijd om mijn vragen te beantwoorden of om feedback te leveren. Mede dankzij haar heb ik mijn scriptie met een mooi cijfer mogen afronden!

Goede samenwerking
Een snelle actie en reactie. Duidelijke feedback waar ik mee aan de slag kon.
Het heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat waar ik trots op ben.

Goede scriptiehulp
Hele fijne begeleiding gehad en altijd snel feedback ontvangen.

Réponse : Jouw scriptiecoach
Mirjam heeft mij heel goed geholpen bij…
Mirjam heeft mij heel goed geholpen bij het herkansen van mijn scriptie. Dankzij haar hulp heb ik het kunnen afronden met een 7.

Slechte communicatie, weinig expertise
Na een contactverzoek werd ik al snel gemaild door een van de begeleiders. Na een telefoongesprek met een van de begeleiders heb ik nooit meer iets vernomen! Eigenaar Linda geeft me nu ook geen antwoord meer en gaf eerder aan weinig tot geen begeleiders te hebben voor mijn studierichting (epidemiologie/statistiek). Slechte communicatie en wat mijn studie betreft te weinig expertise in huis.

Réponse : Jouw scriptiecoach
Zeer fijne hulp van Francis gehad
Zeer fijne hulp van Francis gehad. Ze is heel aardig en behulpzaam. Ze heeft rekening gehouden met alle mijn vragen en wensen. Bovendien ging communicatie heel gemakkelijk, achteraf als ik vragen had, stond ze open en reageerde heel snel. Ze verdiept zicht goed in het onderwerp, waardoor er veel feedback momenten waren. Met haar hulp heb ik mijn scriptie, afstudeer literatuur en afstudeer implementatie plan behaald. Zonder Francis was het niet zo snel gelukt met afstuderen. Zeker een aanrader, top service Francis. Heel erg bedankt!

Réponse : Jouw scriptiecoach
Martin was een top coach!
Zonder Martin was het mij misschien wel niet gelukt om binnen een korte tijd zo’n mooi scriptie rapport op te leveren. Snel en fijn contact en daarnaast ben ik afgestudeerd met een 8! Martin heeft mij super geholpen en was de rode draad in mijn afstudeer process! Nogmaals bedankt Martin!!

Enorm goede
Enorm goede, persoonlijke hulp. Ik vond het heel fijn dat Monique op ieder moment beschikbaar was om mijn vragen te beantwoorden. Daarnaast heel prettig dat er zoveel feedback momenten waren en ik snapte altijd goed wat Monique bedoelde en kon het daarna toepassen.

Succes story
Scriptiecoach heeft mij gekoppeld aan Monique. Zij wist precies aan te sluiten bij mijn behoeften. Monique maakte tijd voor mij en paste zich aan aan mijn denkwijze. Op deze manier verhelderde zij mijn onduidelijkheden. Het resultaat van de samenwerking is een positief afgesloten jaar.

Fijne samenwerking gehad
Fijne samenwerking gehad. De feedback die ik heb gekregen heeft mij enorm geholpen met opstellen van mijn plan van aanpak.

Scriptie begeleiding
Wij hebben onze scriptie door Monique laten nakijken, zij heeft ons erg goede feedback gegeven, en mooie aanpassingen toegevoegd. Wij hebben complimenten ontvangen van de docent over taalgebruik. Dit compliment schuiven wij door naar Monique!

Réponse : Jouw scriptiecoach
Aukje heeft mij geweldig geholpen!
Aukje heeft mij geweldig geholpen. Vanaf het begin tot eind een hele betrokken, fijne scriptiebegeleiding. Ze heeft ontzettend veel kennis van zaken en weet op de goede manier studenten te begeleiden en motiveren om een goede scriptie te schrijven. Ze is nauwkeurig en fijn om als coach te hebben. Zonder Aukje had ik niet zo'n hoog resultaat (8.7) op mijn scriptie gekregen. Ik kan iedereen aanraden om Aukje als scriptiecoach te nemen. Liefs, Annemarie

DRAMA
Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest samen met Mirjam om mijn scriptie te herstellen. Mijn ervaringen zijn behoorlijk slecht. Ruim €600,00 verder en maanden werk en mijn scriptie is met 0,4 omhoog gegaan. Van school heb ik de volgende feedback gekregen:
- Hoofdvraag slecht
- Deelvragen slecht
- Structuur niet goed
- (En nog een aantal punten)
De hoofd en deelvragen hebben we ontzettend vaak samen aangepast en zonder succes. Eigenlijk is dit dee basis van een goede scriptie, als het hier al fout gaat dan kan een scriptie toch nooit succesvol worden afgerond?
Verder ben ik ook teleurgesteld in het feit dat ik er halverwege ben achter gekomen dat mijn scriptiehandboek van mijn opleiding niet was doorgenomen. Hierdoor klopte de structuur niet van de scriptie.
Op school werd er lacherig gedaan over de begeleiding die ik gekregen heb........
Kortom: een grote teleurstelling!!!!
Wel ben ik (op verkeerde wijze) vriendelijk geholpen door Mirjam. Mijn schrijfwijze en spelling zijn vooruit gegaan bij de herkansing.

Réponse : Jouw scriptiecoach
En savoir plus sur les différents types d'avis.