Väldigt fin kundsupport
Väldigt fin kundsupport, pålitligt företag, enkel kommunikation, snabb leverans.
Vi købte en knaps radio, som var fremragende, men min mor var for døv til at anvende den. Vi returnerede den uden problemer og fik købssummen tilbage. Både køb og returnering forløb hurtig og uden problemer.
Vi købte en en-knap radio, den kom hurtigt men den var desværre defekt.
Radioen blev hurtigt ombyttet til en ny og den virker perfekt og har en rigtig god lyd.
God og hurtig service - kan kun anbefales.
Super service selv efter de 2 års garanti. Jeg fik tilsendt en ny kalender ur (Dintido) med en retur label så jeg kunne returnere den gl.
Super godt overblik om dagen på en præsentable måde.
Så tacksam för snabb och självklar service från Joy and care i ett reklamationsärende. Företaget värnade verkligen om att jag som kund blev nöjd och jag sprider automatiskt ett gott rykte om produkt, service och personalens bemötande. Win win-situation helt enkelt!
Har lånt en dintido af kommunen. Den er fin til klokke og dato, men det har min mor allerede. Jeg troede at den kunne fjernbetjenes, men jeg skal altid være der fysisk, og den viser kun samme besked hver dag. Jeg har afleveret den tilbage og venter nu på at få et andet hjælpemiddel med mulighed for at logge på fra distancen, som har både kalender, fotos og videoopkald.
Købte Dintido ur, hurtig levering, perfekt info under køb og forsendelse.