4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Julie har en fantastisk energi

Julie har en fantastisk energi, som hun bruger både i behandlingen og samtalen. Jeg følte mig hurtig tryg hos Julie. Julie er omsorgsfuld og forstående og har virkelig indblik i hvad der sker i kroppen.
Jeg har fået 6 behandlinger og er vild med dem, fordi efter hver behandling arbejder min krop videre. Og jeg får sluppet hvad jeg ikke har brug for mere.
Og jeg glæder mig til flere behandlinger fremover.
Jeg kan helt klart anbefale Julies kropsbehandling og samtaler ❤️
Lisbeth 72 år

16 juillet 2025

Fuldstændig fantastisk behandling✨

Fuldstændig fantastisk behandling✨
Jeg har fået to behandlinger hos Julie, begge gange oplevede jeg postivt ændring i følelserne, tankerne og blev løsnet godt op i kroppen!
Julie fortæller undervejs hvad hun gør og hvad der ligger bag, det medvirker til en tryg og rolig atmosfære ❤️
Jeg har begge gange følt mig helt lettet efterfølgende. Man vil ikke fortryde at booke en tid hos Julie ❤️✨

13 décembre 2024

Jeg anbefaler det til alle !

Jeg fik kropsterapi hos Julie for et par dage siden og jeg har aldrig oplevet så fantastisk en behandling før. Først og fremmest vil jeg sige at terapeuten er meget professionel uden at virke upersonlig. Man får en følelse af at sårbarhed er okay og det hjælper en med at komme ind til alle følelser, selv dem man ikke altid har lyst til at se i øjnene. Jeg blev fortalt at dage efter ville jeg kunne opleve effekter fra behandlingen og der fik hun ret. Jeg føler mig meget åben og afklaret i min krop. Derudover var det bare en skide behagelig oplevelse! Jeg er på ingen måde færdig med at komme til behandling hos Julie! Og jeg anbefaler virkelig at prøve det af!

7 décembre 2024

Julie er virkelig en stjerne!

Julie er virkelig en stjerne!
Hold da op, hvor er det vildt, hvad hun har kunnet gøre for mig. Jeg har været i et forløb hos Julie i tre måneder, og det har virkelig ændret mit liv. Fra at være lidt ude af balance med mig selv til at starte min egen virksomhed, tro mere på mig selv og få ryddet op i mit liv.

Man kan altid skrive til Julie, og hun svarer altid inden for 24 timer. Jeg elsker, at hun sender lydfiler – det gør det så personligt og direkte rettet mod mig. Hun har virkelig hjulpet mig igennem svære perioder og givet mig redskaberne til at komme op igen.

Nu kommer jeg engang imellem til nogle samtaler, så vi kan sikre, at jeg altid er på rette spor. Det er så dejligt at have en, der lytter, og som ikke bare lægger ordene i munden på én. Julie hjælper mig med at finde svarene i mig selv, så det føles autentisk og kommer indefra, i stedet for at nogen bare fortæller mig, hvad jeg skal gøre.

Kæmpe anbefaling herfra!

26 novembre 2024

Jeg var til min første behandling hos…

Jeg var til min første behandling hos yoylouis body STS
Jeg må sige jeg var meget overrasket over hvilken indvirkning på kroppen, det har virkelig løsne op, og man kommer i godt humør og får en god velvære i kroppen, jeg vil også sige at behandlerne Julie Louise er helt fantastisk hun gav en god behandling og nogle gode ting at reflektere over, jeg kan varmt anbefale stedet, og behandling, jeg giver det fem stjerner,
For god kundeservice, virkning på behandling, forholdene, Og jule Louis måde at håndtere mig på som kunde.

16 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit