Jp1880 Nederland Avis

1 018
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst een beetje twijfel, maar die verdween gelijk, prachtige poloshirts goede pasvorm mooi afgewerkt, alleen mijn broek was veel te groot, dat wordt dus een kleinere, er komt zeer zeker een vervolg e... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Meerdere artikelen besteld, maar een deel niet geleverd. of niet leverbaar, maar dat stond niet op de site. Onduidelijk of dit alsnog komt. Ook duurde het ongewoon lang voordat de bestelling verwerkt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze eerste keer dat wij bij JP 1880 hebben besteld. Voor mijn man shirts besteld. Goede kwaliteit. Blijven na het wassen goed in model. Goede maattabel waardoor wij de goede maat in 1x bestelde. En... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben al jaren klant bij JP1880 en heb letterlijk nog nooit een probleem gehad. De leveringen zijn vlot en wanneer er iets nageleverd moet worden dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ook de enkele... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements grandes tailles
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Magasin de vêtements de plein air
  4. Magasin de t-shirts

À propos de Jp1880 Nederland

Écrit par l'entreprise

Mannelijkheid, authenticiteit en stoere nonchalance – dat is waar ons merk voor staat, waarmee we de uniciteit en persoonlijkheid van onze klanten willen benadrukken.

Onze collecties zijn perfect afgestemd om moeiteloos van het dagelijks leven naar spannende avonturen over te gaan.

JP1880 gaat verder dan alleen kleding – hier presenteren we een lifestyle die net zo dynamisch, veelzijdig en uniek is als jij.

We ontwerpen coole statement-stijlen en basics voor mannen die weten wat ze willen – gewoon goed gekleed zijn!

Grote maten zijn onze specialiteit – wij maken mode draagbaar voor alle maten.
Wij bieden oplossingen voor de uitdagingen die sterke mannen tegenkomen bij het kiezen van hun outfit en bieden unieke productvoordelen.

We ontwikkelen perfecte snits en optimale pasvormen om onze klanten een draagervaring met maximaal comfort te bieden.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat JP1880 voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Dit alles in een enorme maatselectie en uitstekende kwaliteit – we cover your needs.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 018)

519 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer nette polo's en zeer snelle…

Zeer nette polo's en zeer snelle levering. 👍👍👌

24 juin 2026

Hi Henk,

Bedankt voor je positieve feedback en de mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de polo's en de snelle levering.

Kwaliteit en nette prijs

De maten komen perfect overeen. Veel sale aanbiedingen. En de kwaliteit is gewoon heel goed.

24 juin 2026

Hi- Henk,

Wat fijn om te horen dat de maten perfect overeenkomen en dat je tevreden bent met onze sale aanbiedingen. We zijn blij dat de kwaliteit naar wens is!

Noté 5 sur 5 étoiles

altijd kwaliteit goede kwaliteit en …

altijd kwaliteit goede kwaliteit en snelle levering

Hi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering! Bedankt voor je positieve feedback.

Hi Laurette,

Wat fijn om te horen dat de bezorging snel en netjes is verlopen. We waarderen je positieve feedback enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze dragen ontzettend fijn,fijne…

Ze dragen ontzettend fijn,fijne pasvorm, fijn materiaal

Hi Angelique,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de pasvorm en het materiaal zo in de smaak vallen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Leuke poloshirts

Leuke poloshirts goede kwaliteit snel geleverd

Hi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze poloshirts en de snelle levering! We waarderen je positieve feedback enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kleding en mooie aanbiedingen

Mooie kleding en mooie aanbiedingen. Veel items voor vollere mensen, ik kan altijd slagen voor een nette prijs. Items zijn van goede kwaliteit.

23 janvier 2026

Hi Elaine,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en aanbiedingen! We zijn blij dat je altijd iets passends vindt voor een nette prijs en de kwaliteit waardeert. Dank je wel voor uw positieve feedback!

Kwaliteit is goed en zit lekker

Kwaliteit is goed en zit lekker

Hi,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de kwaliteit goed is en dat het lekker zit. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

1st ervaring is goed🤙

1st ervaring is okay

Hallo,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je jouw eerste ervaring met ons deelt. We hopen je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Is niet geleverd.

Is niet geleverd.
Geen bericht ontvangen.
Moedt zelf contact opnemen.
Heb de bestelling geannuleerd. Komt niet op tijd voor mijn vakantie.
Geld nog niet terug gekregen op mijn paypall rekening.

Hallo Pieter,

Het spijt ons te horen dat je bestelling niet is geleverd en dat je geen updates heeft ontvangen. Wij begrijpen je frustratie, vooral omdat de bestelling niet op tijd voor uw vakantie arriveerde.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0800 - 94 94 665 of stuur een e-mail naar service@jp1880.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Snelle service

Snelle service , erg goede kwaliteit en nette prijs

20 juin 2026

Réponse de Jp1880 Nederland

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit kleding en voor een…

Goede kwaliteit kleding en voor een mooie prijs. Levering zou wel wat sneller mogen, daarom geen 5 sterren.

20 juin 2026

Alle kleding op tijd

Alle kleding op tijd, netjes en precies passend zonder iets te hoeven terug te sturen!

17 juin 2026

Snelheid en nauwkeurigheid

Snelheid en nauwkeurigheid, ook de info over retour die bjjgesloten was. Keurig voor elkaar

17 juin 2026

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vind dat de tijd tussen de…

Ik vind dat de tijd tussen de bestelling en de levering te groot is. Daar zitten veel te veel dagen tussen.

16 juin 2026

Hallo Michel,

Bedankt voor je feedback. We betreuren de lange levertijd en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Omdat we voor het eerst shirts met…

Omdat we voor het eerst shirts met boord onderaan gekocht hebben. Ivm het overblous effect. Pakt zeer goed uit. Ondanks de 3-XL maat.

Hi,

Wat fijn om te horen dat de shirts met boord zo goed bevallen, zeker met het overblouse-effect! We waarderen je positieve feedback enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Juiste maat die ook klopt

Juiste maat die ook klopt , fijn materieaal top, en niet lang op hoeven wachten.

HI Shirley,

Wat fijn om te horen dat de maat klopt, het materiaal bevalt en de levering snel was. Bedankt voor je positieve feedback!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs, voor de kwaliteit. Ik vond de maat iets te breed uitvallen

het JP1880-team

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus