Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Imponerende virksomhed med kvalitetsprodukter og absolut gode priser der konkurrerer med andre priser på markedet. Ikke sidste gang jeg handler til de små på justkids.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kontaktede virksomheden med en vare som efter 1 vask ved korrekt vaske anvisning, var/blev defekt. Kundeservice vendte hurtigt tilbage med svar, og blot et par dage senere modtog jeg en ny vare,... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour bébés
  2. Magasin de vêtements pour jeunes

Informations provenant de diverses sources externes

Vi sætter pris på kvalitet til de kære små fra 0-12 år. Du kan bla. finde mærker som Hummel, Petit By Sofie Schnoor, Wheat, Mikk-line, Rosemunde mm.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,7

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fin oplevelse med Just-Kids

Nåede lige at bestille yndlingskjolen til min datter inden modellen blev udsolgt, så nu har hun den også til hun går et nummer op. Levering var hurtig og prisen god.

4 janvier 2021

Kære Casper

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Tilfredse kunder betyder alt for os ❤️

Godt nytår herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ordrebehandling og levering!

Jeg bestilte børne make-up, der blev sendt i en meget forsvarlig pakket æske, samme dag som jeg bestilte. Pakken var klar til afhentning dagen efter i min lokale Kvickly. Jeg er meget tilfreds med ekspeditionen af min ordre og produkterne ser også rigtig fine ud.

Jeg har siden hen været i kontakt med deres kundeservice. De behandlede min henvendelse hurtigt og kom frem til en meget tilfredsstillende løsning. Helt igennem en god oplevelse!

26 novembre 2020

Kære Lene

Vi takker mange gange for din 5 stjernet anmeldelse - den er vi super glade for ❤️

Dejligt at du synes om produkterne og vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice!
Jeg bestilte fredag et sæt termotøj til afhentning. Få øjeblikke senere får jeg en mail om, at termotøjet kan afhentes. Jeg kommer hjem med tøjet og får prøvet det på min dreng, men det viser sig desværre at være for stort. Jeg kontakter derfor Just-Kids og spørger, om de kan skaffe sættet i et nummer mindre. De svarer lynhurtigt tilbage, at de desværre kun har jakken i den størrelse, vi skal bruge, men at en anden webshop har bukserne i rette størrelse. Og så linker de direkte til bukserne på en helt anden webshop. Jeg fik straks bestilt bukserne fra anden webshop og fik lov i weekenden at komme tilbage med det hele termosæt og bytte til den rigtige størrelse jakke. Dét er seriøst vanvittigt god service! Vi vender med garanti tilbage.. Butikker som disse skal virkelig støttes!

4 octobre 2020

Kære Mette

Tak for din flotte anmeldelse og at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse med Just-kids ❤️

Tilfredse kunder betyder alt for os og jeg er glad for at vi fik løst ombytningen af størrelsen tilfredsstillende.

Utrolig god service!

Jeg havde bestilt et termosæt til min datter, som desværre var for stort. Jeg kontakter derefter Just-kids (om eftermiddagen) og de informerer mig om, at de straks vil sende mig en størrelse mindre. Jeg modtager derefter det nye sæt dagen efter!! Derudover vedlægge de en returlabel på gratis retur af sættet, som var for stort. Det er ikke mindst hurtig og god service. På den baggrund giver jeg derfor min største anbefaling!

14 septembre 2020

Kære Mette

Tusind tak for din ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️anmeldelse og din anbefaling.
Den er vi super glade for 😍

Mogens
Just-kids.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service . Havde bestilt 3 ting. Jeg modtager kun 2 ting samt en bon hvor der står den sidste ting er udsolgt. Der blev hverken ringet eller sendt en mail om dette. Ikke særlig fedt når man stod og skulle bruge tingene. I det mindste kunne de have trukket fragten fra men ingen gang det blev gjort . Handler aldrig der igen

20 août 2019

Hej Signe

Først vil jeg beklage din oplevelse i forbindelse med din bestilling tilbage i august 2019.

Siden din oplevelse sidste år, har webshoppen foretaget et ejerskifte. Som nye ejere har vi ændret på rigtig mange procedurer og vi kan garantere, at din oplevelse med et udsolgt produkt, uden at du som kunde bliver kontaktet, aldrig sker igen.

Med 17 års erfaring indenfor nethandel, har vi nu forbedret vores hjemmeside og optimeret vores systemer, så bl.a. fejl på lager-status skulle være fortid.

Vi håber at du trods alt har lyst til at kigge forbi www.just-kids.dk igen. :-)

M.v.h.

Fantastisk service!

Faldt ved et tilfælde over hjemmesiden og tænkte, at jeg ville give den en chance, og det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg har handlet der!
Super hurtig levering og der var endda skrevet en personlig tekst bagpå kortet.
Jeg har intet negativt at sige ☺️

15 mars 2019

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus