1. Service de rencontres

Maak met ons de reis naar de duurzame liefde! Waar zouden we zijn zonder de liefde. Het begint allemaal met onze overtuiging dat de mens niet gemaakt is om alleen te zijn. Ook al denk je weleens ” dan maar alleen”, ” wie past er nu bij mij” of “waar vind ik nog een eerlijke en oprechte partner”. Debby, Jeremy en Mabel van just2match zijn er voor jou om die zoektocht met jou te maken. Wij zijn experts in hoe de liefde werkt, wat de liefde nodig heeft en hoe jij daarin de beste versie van jezelf kan laten zien. Of het nu gaat om matchmaking of coaching! Daarom beginnen we altijd informeel met een goed gesprek en een kop koffie. Daarin leren we jou kennen, willen we weten wat je allemaal al gedaan hebt om de ideale partner te vinden en waar je tegenaan gelopen bent. Dan volgt een persoonlijke aanpak gericht op jouw groei en doel!

3,8

Bien

Just2match neemt je serieus

Just2match neemt me serieus en is een professionele partner in de zoektocht naar een nieuwe leuke relatie. Ik ervaar het samenwerken met Just2match als een prettige ervaring we hebben goede gesprekken gehad en adviezen waar je echt wat aan hebt.

24 septembre 2023
Logo de Just2match

Réponse de Just2match

Lieve M, we zijn heel blij om te horen dat je het samenwerken met ons als positief hebt ervaren. Dat is geheel wederzijds. Het was altijd een feestje als we in gesprek waren. We wensen jou alle goeds in de liefde.

Een prachtig jaar vol nieuwe avonturen…

Een prachtig jaar vol nieuwe avonturen en ervaringen. Via J2M heb ik mijn horizon kunnen verbreden, leuke en lieve mannen leren kennen en herontdekt dat ik een ongelofelijk leuke vrouw ben ;) De man die mijn hoofd, hart en lichaam tegelijk laat warmlopen heb ik nog niet ontmoet, naar ik heb er alle vertrouwen in dat ik die ene leukerd ga tegenkomen. Op naar een volgend jaar vol nieuwe avonturen. Dank jullie wel lieve Mabel en Debby, liefs Emke

9 juin 2023
Logo de Just2match

Réponse de Just2match

Lieve Emke, dankjewel voor je mooie, eerlijke review. Wat ben je een fantastische inspiratie voor singles. Jij gaat hoe dan ook de liefde vinden!
Liefdevolle groet Mabel en Debby