Najbolji ljuti umaci na tržištu. Napokon umaci u kojima se ne osjeti puno kiselina nego aroma svih papričica i ostalih začina. Muž je prezadovoljan jer 3PM nudi dovoljnu ljutinu pa onda miješa to sa o... Voir plus
Ovo ljeto sam probao BBQ senf i što da kažem – navukao sam se! Prvo sam ga kupio za sebe, zatim za kumove i još dva za sebe. 😄 Fantastičan okus i ljutina taman! Kupovina preko webshopa prošla je g... Voir plus
Super poklon, Pizdun paket 3 umaka... genijalna ideja, baš za pizdu ka što je moj prijatelj kome je namijenjen poklon. Bolje niste mogli. Kakvi su umaci... ne znam a volio bi probat. Naručit ću i za s... Voir plus
Krenulo je kao poklon ispod bora i nastavilo se kroz cijelu 2024 sa degustacijama umaka. Ja volim suhe začine koristiti u jelima, a bolja polovica se očeličila i od 2/5 došla na 4/5 i našla svoje favo... Voir plus
We sell angry food.
Put Smokvinca 6, 21216, Kaštel Stari, Croatie
- +385915203459
- kontakt@jutaspiza.hr
- jutaspiza.hr
Les gens ont aussi consulté
Super proizvodi i brza isporuka.
Great Products
Great products, fast shipping, I got a gift too :) Will buy again :)
Excellent👌
So many flawours!
Kupac povratnik
Kupac povratnik, i vratit ću se opet! :)
Od narudžbe, plaćanja, dostave, do umaka - sve 5!
Sve preporuke!
Obožavam ove umake, podrška za sve one koji proizvode domaće.
Drugi puta naručujem do sada, a uz to što u vrlo brzom roku proizvod stigne, na dar sam dobila i papričice. Veliko hvala i sretno dalje u radu!
Ispunilo sva očekivanja!
Umak Tuber je brutalan. Toliko dobar da sam ga potrošio za dva dana.
Furešt isto jako dobar.
Super je što ljutina ne pokriva ostale okuse poput ananasa, naranče ili tartufa kod Tubera.
Kiselina ne dominira.
Very tasty sauces
Very tasty sauces, well balanced, rich flavor and spicy series and quite spicy.
Excellent bottle, after pouring the sauce goes back into the bottle and does not leak out.
Fast and tasty
Carefully packaged, swiftly sent, timely delivered. Sauces are tasty as always :)
Ništa nemojte mijenjati neka ostane sve…
Ništa nemojte mijenjati neka ostane sve kako je sad(mislim na umake).Svi su vrhunski odrađeni.
Ljuto, brzo, ukusno!
Fantastičan okus i ljutina taman!
Kupovina preko webshopa prošla je glatko, a dostava je bila u roku par dana.
Iskustvo čista petica - sigurno naručujem opet!
Besplatna i brza dostava.
All was perfect
Najbolji umaci ikad
Najbolji umaci ikad, samo malo preljuti.
Daj napravi neki za nas "osjetljive"