Jeg kan helt klar anbefale Juuls køreskole hvis du leder efter en køreskole der er fleksibel, Teori undervisning morgen eftermiddag og aften så det passer dig. Jeg havde nicoline som kørelærer o... Voir plus

Lars Hvidberg fik mig godt igennem forløbet. Bestod teori og køreprøve på første forsøg. Rigtig god sammensætning af teori og køretimer. Derudover tager de ekstremt fantastisk hensyn til særlige be... Voir plus

Rigtig god køreskole! Forløbet er skruet godt sammen med meget fleksibel teoriundervisning og alle kørelærere og undervisere jeg har haft, har været dygtige og søde. Følte mig velkommen og taget godt... Voir plus

1. Éducation & formation

Écrit par l'entreprise

Kørekort til Personbil, Motorcykel & Trailer

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

225 avis

Jeg anbefaler højt at tage Juuls…

Jeg anbefaler højt at tage Juuls køreskole det tog mig lidt tid til at vende mig til at køre bil som var lidt trist men det var virkeligt sjovt når jeg bliv bedre til at køre takket være min kørelære wali som gav god feedback til mine fejl så vi prøvet samme sted igen til det blev godt han er sgu god :)

1 mai 2026

Bedste køreskole og kørelærer Nicoline

Jeg havde nicoline som kørelærer og helt klart den bedste for mig. Hun fik køretimerne til at passe ind ind med mit arbejde. Og hun er bare en utrolig god lærer, med smil. Også selvom du måske er nervøs eller har problemer med koncentrationen så er hun god til at få dig til at føle tryghed og får dig igennem det hele i dit tempo, så det er sjovt og lærerigt.
Kæmpe anbefaling herfra.
Hilsen en elev der har bestået teoriprøve og køreprøve i første hug.

27 avril 2026

Kørerlærer Nicoline

Havde Nicoline som kørelærer, meget lærerigt men med plads til sjov og hygge :) er glad for min oplevelse her på køreskolen og kan klart anbefale den til andre.

15 avril 2026

Kan klart anbefales

Julls køreskole kan klart anbefales. Skiftede dertil sent i forløbet, men fik Lars som kørelærer. Han var meget tålmodig og en rigtig god kørelærer.

16 mars 2026

Kan stærkt anbefales herfra

Rigtig god sammensætning af teori og køretimer. Derudover tager de ekstremt fantastisk hensyn til særlige behov og sørger for man kommer godt igennem forløbet ift. Alt det administrative og hvad end der er behov for.
Kan varmt anbefales.
Ps: fra start til kørekort fik de mig igennem hele forløbet på 3 måneder. Hurtigt og sikkert.

17 mars 2026

God køreskole

God køreskole, hvor der altid er styr på tingene. Det er rigtigt fedt at der er så meget fleksibilitet når man tager kørekort hos Juuls. Nicoline var en super dygtig og sød kørelærer, der var meget hjælpsom og god til at lærer fra sig med tålmodighed.

4 mars 2026

Kørw

Det virker til at de har styr på deres ting og snakker godt med hinanden
Wali er en skide god kørelærer kan stærkt anbefale

4 mars 2026

Kørekort hos Juuls

Jeg tog mit kørekort hos Juuls Køreskole og jeg kan klart anbefale det. Virkelig god og fleksibel undervisning, jeg havde Niels som kørelærer som førte mig trygt og grundigt igennem det hele.

24 février 2026

Mega god køreskole

Mega god køreskole der følger dig overskueligt igennem forløbet. Personligt havde jeg Niels Henrik som kørelærer. Han er utrolig dygtig og venlig, kan kun anbefale.

3 mars 2026

Kørekort på Juuls kan varmt anbefales

Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort på Juuls Køreskole. Jeg er blevet guidet godt igennem hele forløbet, takket være min kørelærer, Niels, som jeg varmt kan anbefale. Han er super flink, snakkesalig og generelt bare en dygtig kørelærer. Derudover har jeg også været glad for de fleksible teori-moduler, som der er på Juuls Køreskole. De fungerede rigtig godt, især i en travl hverdag var det rart at kunne tage teori når man lige havde tid, stort set lige meget hvornår på dagen det var.

26 février 2026

Bedste køreskole i Roskilde

Jeg har taget kørekort på Juuls Køreskole, og jeg er rigtig tilfreds med det hele. Det var meget fleksibelt især teorien var fleksibilitet. Jeg kan varmt anbefale Juuls Køreskole.

18 février 2026

En skøn køreskole

En skøn køreskole! Min kørelære Wali var enormt dygtig til at undervise og gøre mig tryg under egen kørsel.
Kan stærkt anbefales!!

9 février 2026