Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale Finn som kørelærer! Han sørger for et meget struktureret forløb, hvor man altid føler sig tryg og godt guidet gennem alle aspekter af køreundervisningen. Derudover er han utroli... Voir plus

Kan varmt anbefale GOBILIST!🚗 Finn har været en suveræn underviser både teoretisk og praktisk! Jeg har haft et langt forløb grundet angst, men Finn formåede at gøre mig rolig og få banket noget se... Voir plus

Jeg har lige fået mit kørerkort og har haft et godt forløb. Jeg har været igennem et skrækkeligt forløb på en anden kørerskole i Roskilde, jeg fik anbefalet GoBilist.dk og jeg så mig ikke tilbage... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fantastisk køreskole med helt vildt…

Fantastisk køreskole med helt vildt gode kørelærere 🤩 Teori og køreprøve bestået i første hug. Vil 100% anbefale denne køreskolen, da jeg altid følte mig tryg og der var altid god stemning☺️.

10 décembre 2025

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse. Kan helt klart anbefale Gobilist til dem der skal have kørekort ⭐️ det er de sødeste kørelærere, som altid har godt humør og gør oplevelsen tryg, selv hvis man er mega nervøs. Bestod begge prøver i 1. forsøg. Tusind tak for de gode køretimer Finn, og for kørekortet 🚗🌟

10 décembre 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har lige taget mit kørekort hos Gobilist, det var en virkelig god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra, det er virkelig nogle gode kørerlærer hvor man føler sig tryg når man fejler. Altid godt humør og kun gode ting at sige. Bestod begge prøver i første forsøg, tusinde tak🥳🤩

26 novembre 2025

Tryg og lærerig køreskoleoplevelse

Jeg har haft et mega godt forløb, hvor det både har været trygt og sjovt. Underviserne gør alt for at du lære det du skal imens der er plads til lidt jokes indimellem. Så jeg kan helt klart anbefale Gobilist, det er det hele værd. :)

19 août 2025

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil…

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her.
Og gratis sodavand til alle teoritimer gjorde også underværker.
Kan klart anbefale.

18 août 2025

God oplevelse med Gobilist

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Gobilist! Det er en super god køreskole med søde og dygtige lærere. Jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen. Finn har været utrolig rar, tålmodig og god til at forklare tingene. Kan helt klart anbefale Gobilist til andre, der leder efter en god og tryg køreskoleoplevelse!🚘🌟

8 juillet 2025

Super oplevelse hos Gobilist!

Super oplevelse hos Gobilist!

Jeg har lige fået mit kørekort, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte Gobilist! Min kørelærer Finn var så god – altid rolig, sjov og vildt dygtig til at gøre mig tryg bag rattet. Han troede på mig hele vejen igennem.
Jeg havde også Tim et par gange, som også var god til at lærer fra sig. 💪🏼👏🏼

Undervisningen var både lærerig og hyggelig, og jeg har aldrig følt mig presset. Kan helt klart anbefale Gobilist (og især Finn og Timm) til alle, der vil have en god og tryg vej til kørekortet 🚘💯

18 mai 2025

Jeg kan helt klart anbefale gobilist

Jeg kan helt klart anbefale gobilist de er super grundige og tager sig al den tid eleven har brug for. De er super søde og er vildt god til og forklare tingene let og lærerigt både til teori og køretimer 10/10 oplevelse

27 février 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole! Kørelærerne er vildt søde og grundige, og man føler sig helt forberedt og klar til både teori- og køreprøve. Kørsel tilpasses eleven så man ikke får fravær. Kan helt klart anbefales.🚗🙌

19 février 2025

Fantastisk god kørelærer

Fantastisk god kørelærer. Planlægger køretimerne, så det ikke går udover din skole, arbejde m.m. Klar anbefaling 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

22 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit