En suosittele yritystä
En suosittele yritystä. Tilasin tuotteen, joka osoittautui vialliseksi. Tuote ei toiminut käyttöohjeiden mukaisesti. Sain palautusohjeet, ja palautin tuotteen, jonka jälkeen sain muutaman päivän päästä viestin, että he olivat Kaalimadossa testanneet tuotetta ja todenneet sen toimivaksi. Samassa viestissä he ilmoittivat, että tuote on jo matkalla takaisin minulle, koska he eivät tee hyvitystä heidän mielestään toimivasta tuotteesta. Hain tuotteen uudestaan, ja kuten arvata saattaa, niin tuotteessa oli edelleen sama vika kuin palauttaessa. Mielestäni oli Kaalimadon asiakaspalvelulta erittäin epäkorrektia väittää, että tuote ei olekaan rikki ja palauttaa se mitään kysymättä samantien bumerangina takaisin. Olisin ennemmin voinut heidän asemastaan neuvotella jotain molempia osapuolia tyydyttävää vaihtoehtoa, mutta nyt he eivät halunneet selvästikään keskustella kanssani. Olen erittäin pettynyt tähän asiakaspalveluun, koska he lähettävät rikkinäisiä tuotteita eivätkä edes halua korjata asiaa. En suosittele kenellekään.
19 juillet 2022
Avis spontané