Kabeltromlen ApS Avis 879

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Besøgte hjemmesiden hos KabelTromlen og kunne se, at det produkt jeg ønskede, var udsolgt. Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en brunbejdset trallebænk til min altan d.7 apr og allerede d. 10 apr blev den leveret til mig på Frederiksberg - super hurtigt TAK Rigtig flink fragtmand ringede som lovet 30 min før levering... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice. Havde kludret m adresse og fik mail så det kunne rettes. Købte homefarm kappilærkasser.Kasserne er geniale og kan stables så de ikke fylder i skuret om vinteren. Kabeltromlen får... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte brugbare ting som klæder hjemmet. Passer både til nyt og gammelt og når man som jeg lavede fejl i levering, til en fødseldags gave. Var de super behjælpelige. Ikke sidste gang vi køber hos kabe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de meubles
  2. Magasin de meubles
  3. Magasin de mobilier de jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Min passion for genbrugstræ Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ, men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie. Der skulle et stort skift i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne. Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler ved at bevare materialets sjæl og historie. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde. Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt og jeg lejede mig ind i et lille værksted og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med i efterspørgslen. Passionerede hilsner Palle Top Stifter af Kabeltromlen

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super serviceminded personale

Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-funktion for at høre, hvornår produktet igen ville være på lager.

Her kom jeg i kontakt med Tania, som var virkelig professionel og tilbød at reservere varen til mig, så snart den kom hjem igen.

Knagerækken hænger nu fint på min væg – den var nem at montere og ser bare virkelig fed ud.

Stor tak herfra!

26 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Steffen😀 Dejligt at høre du er glad for knagerækken og den har fået en fin plads i dit hjem🌿

Super kundeservice

Kabeltromlen får min varmeste anbefaling for kundeservice og gode priser på kvalitetsprodukter

10 avril 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Lone. Vi er glade for, at du har haft en god købsoplevelse hos os🌿😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en brunbejdset trallebænk til min…

Rigtig flink fragtmand ringede som lovet 30 min før levering 15 min efter var han hos mig - God service
Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse af Kabeltromlen 👍

10 avril 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse Flemming. Det er dejligt at høre, du har haft en god købs- og leveringsoplevelse hos os 🌿God fornøjelse med din nye bænk 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og perfekt levering 🚚

Hurtig og perfekt levering 🚚

27 août 2025

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Lya - sig til, hvis der er noget, vi kan gøre bedre en anden gang🌿😊

Fine kapilærkasser i plastik

Fine kapilærkasser i plastik, til en god pris, og yderlig rabat på cash back👍
Hurtig leveret

13 avril 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Ellen - og rigtig god fornøjelse med dine nye kapilærkasser🍅😊

Super fine varer

Super fine varer, og meget hurtig levering.
Jeg købte påsketing, og en meget naturtro buket kunstige tulipaner.

31 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Charlotte, det er vi glade for at høre🌷 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte brugbare ting som klæder…

Flotte brugbare ting som klæder hjemmet. Passer både til nyt og gammelt og når man som jeg lavede fejl i levering, til en fødseldags gave. Var de super behjælpelige. Ikke sidste gang vi køber hos kabeltromlen.

11 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Anita. Dejligt at høre, du er glad for dit køb hos os og har haft en god købsoplevelse🌿😊

Hurtigt levering + gode produkter

Har af 2 omgange bestilt en del træfigurer. Produkterne er rigtig fine, og de var hurtigt fremme.
Vil helt sikkert handle her en anden gang.

30 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Lene - det er vi meget glade for at høre🌿😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, lækre varer og hurtig levering

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Karsten, det sætter vi stor pris på🌿😀

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med produktet

Meget tilfreds med produktet, men... jeg havde nok forventet en højere grad af finish til prisen, f.eks. afrensning af forborede huller og afrunding af hjørner osv. - men når den er monteret sidder den godt og er meget pæn.

16 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Mange tak for din anmeldelse Brian - hvis noget på møblet ikke er afrundet pænt, må du selvfølgelig meget gerne sende et par billeder til vores mail på info@kabeltromlen.dk. Så vil vi meget gerne se på det😊🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Ja Ja jeg synes det er lidt dyrt at…

Ja Ja jeg synes det er lidt dyrt at betale næsten 1000 kr for et side bord med hjul men det er god kvalitet

Réponse : Kabeltromlen ApS

Mange tak for jeres fine anmeldelse Kasper. Det er dejligt at høre, I synes bordet er god kvalitet og lever op til forventningen🌿 Håber I bliver glade for det😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så imponeret og glad for min…

Jeg er så imponeret og glad for min hynde på mål .. Den er mega flot konstrueret og læderet er slidstærkt og perfekt til at sidde på ..

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord om din nye hynde Anja, det er vi rigtig glade for at høre🌿😀

Virkelig lækker træhylde!

Virkelig lækker træhylde!

Linda

11 février 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Linda, det er vi rigtig glade for at høre🌿🌷

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Bænken er super flot

5 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Hanne. Dejligt at høre, du er glad for din nye bænk🌿😀

Altid tilfreds

Jeg har købt flere ting hos Kabeltromlen og er altid yderst tilfreds.

7 mars 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse Lone, det er værdsat🌿🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Varer som lovet og fin kundeservice.

Varer som lovet og fin kundeservice.
Det skal nok lige overvejes om sort strækfilm er tilstrækkelig som eneste indpakning. Det er ikke så stærkt.
Specielt til metal varer.

25 février 2026

Réponse : Kabeltromlen ApS

Tak for de pæne ord Tom, det sætter vi pris på😀 Vi tager den konstruktive kritik med videre ift. indpakning af vores metal. Det er lidt en afvejning af ressourceforbrug og produktet. Skriv endelig en mail til os, hvis noget ikke er kommet helskindet frem🌿

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus